Janusz wygrasz
|
|
Tylko żeby wrócił z tej drogi.....
|
|
Szkołę mistrzostwa sportowego?
To chyba późno trochę zresztą taka szkoła musi mieć podstawę szkolenie dzieci i system.... A tu chcecie od góry zaczynać.... Oj masakra a tu zaraz taka hala i piłki ręcznej może za chwilę nie być takiej mocnej bo w Azotach bida...
|
|
Ale stary laską się podpiera.
|
|
Klasa sama w sobie i kultura osobista, której mógłby się uczyć niejeden kandydat, moj głos idzie na Pana Janusza!
|
|
pulawy.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/pulawscy-narodowcy-uczcili-33-rocznice-wprowadzenia-stanu,2672982,artgal,12038192,t,id,tm,zid.html
|
|
Januszom trzeba powiedziec DOSC.
|
|
Brawo panie Prezydencie, mam do Pana wielki szacunek za te wypowiedzi. Mądre, stonowane, chapeau bas!
|
|
Już tak dość mam tego hejtu który wylewa się zewsząd. Strach zaglądać na fora i Facebook. Można pomyśleć że w Puławach sami malkonenci i nienawistni mieszkają. Dlatego szanuje Pana Janusza za to że nie używa takich metod, oglądałem debaty które potwierdzają że tylko jeden kandydat ma styl i poziom i wiedzę i kulturę, wszystko co potrzebne by być prezydentem.
|
|
W Puławach dla młodych ludzi potrzebne są miejsca pracy a nie szkoła mistrzostwa sportowego. Oprócz Z.A i kilku instytutów płacących marne pieniądze nie ma żadnych innych przedsiębiorstw dających miejsce pracy i godne wynagrodzenie. Dlatego z Puławy uciekają młodzi wykształceni. Wracają ale tylko na święta weekendy odwiedziny bo w poszukiwania pracy nie koniecznie.
|
|
Pan Grobel to jest nasz wybór ! Ma Pan głos mieszkańców! Chcemy doświadczenia i wiedzy a nie masażysty i architekta.
|
|
Puławy to miasto dla człowieka z doświadczeniem. Nie oddajmy miasta komuś kto nie zna definicji budżetu a pcha się na stołek. Tyle. Pozdrawiam.
|
|
4 listopada należy do Pana Panie Prezydencie :) dziękujemy że Pan jest z nami
|
|
Z całym szacunkiem Panie Prezydencie powstanie nowej szkoły mistrzostwa sportoweg i więcej ofert w domu kultury dla dzieci nie zatrzyma młodzieży w Puławach.Młodzi POTRZEBUJĄ PRACY !!!!!!! Żeby mogli żyć godnie potrzeba PRACY a co za tym idzie pieniędzy PANIE PREZYDENCIE. W Puławach rządzą układy i układziki to trzeba ukrucić. Młodzi ludzie jak się wykształcą w nowej szkoły mistrzostwa sportowego to i tak wyjadą bo nie ma dla nich pracy. Proszę mi powiedzieć kiedy w urzędzie pracy ostatnio wisiało ogłoszenie o pracę na Azotach? Widział Pan bo ja nie. A czemu już wyjaśniam, bo odchodząc s pracy na emeryturę na jego miejsce przychodzi syn/córka nie ważne że jest piekarzem, malarzem, budowlańcem, czy bez wykształcenia ważne że ma dobre plecy i to właśnie plecy są najważniejsze w Puławach żeby dostać pracę nie wiedza, doświadczenie, wykształcenie tylko właśnie plecy. Czy tak powinno być????? Może o tym warto pomyśleć i o tym powiedzieć co by Pan z tym zrobił.
|
|
Do LPU. Na pewno jak Maj zostanie prezydentem to zrobi z Puław dolinę krzemową:))))))))) I nie ma możliwości żeby mu się to nie udało bo jest młody.
|
|
To obecny Prezydent Grobel dopiero po wyborach zamierza zabrać się do pracy.
Dlaczego postulowanych w programie obietnic nie zrealizował wcześniej ???
Rządzi w mieście od Naczelnika (w PRLu) do dziś i jeszcze mu czasu zabrakło. Pora na zmianę Prezydenta Puław.
Panu Groblowi dziękujemy i życzymy sukcesów w życiu osobistym poza Urzędem Miast
|
|
Nie oczekuje doliny krzemowej wyrażam tylko swoją opinię,niestety przez 24 lata zostało zrobione nie wiele dla młodych szukających pracy,dlatego opłaca się wyjechać do Lublina lub stolicy za praca i lepszymi zarobkami.Nie wiem czy zmieni się coś po zmianie rządzących ale ten problem trwa juz zdecydowanie za długo.
|
|
A wiceprezydent może tutaj parę ciekawych dobrych słów? Zawsze miał prawa rękę..... Może ktoś by tu powiedział... W końcu....
|
|
Klasa sama w sobie i kultura osobista, której mógłby się uczyć niejeden kandydat, moj głos idzie na Pana Janusza!Szczególnie kulturalne podczas debat jest przerwanie prowadzącemu i kontrkandydatowi? A może nie odpowiadanie na pytania lanie wody, tak ze prowadzący musi dyscyplinować Janusza? Tego mamy się uczyć? |
|
Puławy to miasto dla człowieka z doświadczeniem. Nie oddajmy miasta komuś kto nie zna definicji budżetu a pcha się na stołek. Tyle. Pozdrawiam.W którym momencie jakikolwiek kandydat wykazał brak znajomości definicji budżetu? Proszę o konkrety, cytaty, a nie kłamstwa i manipulacje Tyle. Pozdrawiam. |
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|