Teraz ciekawe z kim w Chełmie PIS się dogada? Z PO, bo chyba nie z SLD
|
|
Proszę poprawić Janów Lubelski na Janów Podlaski w powiecie bialskim.
|
|
mój kolega już dawno mówił o tym, że PSL powinno się zmienić. Z betonu wyjść w stronę młodych ludzi. Mimo że był prezesem koła w Lubartowie mało kto go słuchał. No i skończyło się to tak jak się skończyło. A mądry był człowiek. Szkoda, wiele dobrego zrobił , a nie ma go dziś w PSL. pozdrowienia dla Mariusza
|
|
ZSL - ta partia kur*i się od czasów PKWN niczym polityczna szmata. Tylko PIS ich trzyma na dystans za czerwony ich ryj.
|
|
Wykasować PiS to najważniejsze. Teraz pierwsze uderzenie, kolejne będą eurowybory, a potem do Sejmu! Precz z PiS i jego pachołkami
|
|
Teraz ciekawe z kim w Chełmie PIS się dogada? Z PO, bo chyba nie z SLDJeśli chodzi o stołki nie ma to żadnego znaczenia, bo partyjniacy dogadają się nawet z Kim Dzong Unem |
|
Wykasować PO i N to najważniejsze. Teraz uderzenie, kolejne będą eurowybory, a potem do Sejmu! Precz z PO i N i jego pachołkami
|
|
Teraz będą robić dobrze, Polkom i Polakom /sobie. Niepotrzebne skreślić.
|
|
W 107 miastach polskich gdzie władze wykonawczą sprawują prezydenci tylko w 4 przypadkach a mianowicie: w Chełmie, Otwocku, Stalowej Woli i Zamościu wybrano na to stanowisku kandydatów z Pis-u. To chyba o czymś świadczy.
|
|
brawo wyborcy, gonimy tych patałachów z PiS, w kolejnych wyborach dostaną jeszcze bardziej w ***
|
|
Kukiz'15 poparł kandydata PO w Kraśniku i SLD w Chełmie. To się nazywa antysystem ?????????????
|
|
Gonic pisiorstwo! Dosyc niszczenia wolnej Polski!
|
|
Co to teraz za moda....wszędzie brodacze ....może zainwestować w maszynki do golenia
|
|
nic się nie zmieni jeśli nasze osobiste życie - nasze osobiste postępowanie się nie zmieni w domu, pracy, szkole itd. Zacznijmy zmiany od samych siebie ___________ Wyszukiwarka : " Ewangelia Jana 8:36 - fundament przy ewangelizacji. Nowe serce i wody żywa część 3 "
|
|
Biała Podlaska jedna wielka porażka w wyborach
|
|
A ja jestem zadowolony z wyniku ZSL w powiecie i województwie lubelskim. Zadowolony jestem też z wygranej Żuka. Tak głosowałem i tak się spełniło.
|
|
Nie powinno być ważne kto do jakiej partii przynależy,tylko kto jakim jest człowiekiem.
|
|
Wybór egzotycznego prezydenta to egzotyczne Puławy zagłosowali barbarzyńcy ze wschodu i wybrali będą egzotyczne Puławy będzie republika bananowa.Kiedy wół był ministrem i rządził rozsądnie, Szły, prawda, rzeczy z wolna, ale szły porządnie. Jednostajność na koniec monarchę znudziła; Dał miejsce woła małpie lew, bo go bawiła. Śmiech, Łzy Dwór był kontent, kontenci poddani — z początku; Ustała wkrótce radość — nie było porządku. Pan się śmiał, śmiał minister, płakał lud ubogi. Kiedy więc coraz większe nastawały trwogi, Zrzucono z miejsca małpę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|