Z co z dawnym hasłem "Ziemia dla chłopów"?
|
|
67+ PRACA DO ŚMIERCI
|
|
"Nowoczesna razem z PSL to jest jakiś kosmos, to kanion Colorado, który nas dzieli niewyobrażalnie".
|
|
ten ranking to se możeta wsadzić , nie bendem pracowała do 65 r życia bando POpaprańców , oszustów i zdrajców Polski ( i nie jestem żadnym trolem tylko pisze to co myślem)
|
|
SZLACHTA BALUJE - NIE PRACUJE ;)
|
|
... tym oto sposobem PIS zmienia Ustawę Zasadniczą
|
|
t o p i e l c y - 4 , 7 proc. gł . i dno .
|
|
to ktoś głosuje jeszcze w tym kraju na gumofilców? chyba ich rodziny hehe
|
|
Dobrowolny ZUS to jest największa krzywda czyniona ludziom. W przypadku choroby lub wypadku nie będą mieli prawa do renty, a na starość do emerytury. Czy o świadczenia w drodze wyjątku mają się zgłaszać do PSLu?
|
|
Hehehe smolarz nigdy nie zagłosuję na tego człowieka żeby go poprzeć
|
|
kiedyś Niemen mial sen o Warszawie ,a zetesel ma sen o eleewarze ,piękne to były czasy pienkne ,chłopstwo akurat śłome wyhędorzyło z gumiaków ,a tu splendorów moc ,gazów z rosji ,min przemysłu, o agencjach wszelakiego rodzaju nie wspominając,zyć nie umierać ,bimber poszed w kąt ,tylko johny walker z kwasniewskim. chyba was nie lubie
|
|
Z co z dawnym hasłem "Ziemia dla chłopów"?przybrało nową forme stworzoną przez pisowskich przydypasów katabasów ,ziemia dla czarnych |
|
w takiej grecji która jest bankrutem emerytura srednia na nasze to 5000 zł,a te ciołki co proponują? dobrowolną ,a potem żebrać pod kościołem? a czemu człowiek na swoje konto nie może pracować ? jak w normalnych krajach gdzie brak takich głupków wsiowych populistów?
|
|
PSL będzie wypłacał renty tym którzy nie będą płacili składek!
|
|
LNG zakontraktowane ostatnio przez Polskę jest o 20-30 proc. tańsze niż gaz dostarczamy w ramach wieloletniego kontraktu z Rosji podpisanego przez kasiniaków
|
|
67+ PRACA DO ŚMIERCIdzięki Kosianikom |
|
ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL ZSL
|
|
PSL będzie wypłacał renty tym którzy nie będą płacili składek!Póki co to PiS wprowadził emerytury dla dzieciorobów. Jak dobrze rozplanować to się można całe życie bujać na 500+ a na starość jeszcze emeryturę dostać. Bez wpłaty złotówki na ZUS czy KRUS. |
|
Dobrowolny ZUS to jest największa krzywda czyniona ludziom. W przypadku choroby lub wypadku nie będą mieli prawa do renty, a na starość do emerytury. Czy o świadczenia w drodze wyjątku mają się zgłaszać do PSLu?To nawet nie o to chodzi. Dzieci Korwina byłyby tym pomysłem zachwycone. Problem w tym że 90% pracodawców wypchnęłoby swoich pracowników na samozatrudnienie. |
|
Za nie-rządu P0-ZSL: "Według raportu Kancelarii Prezesa Rady Ministrów , na 3629 pracowników centrali ARiMR, aż 1707 miało powtarzające się nazwiska."... czy i w gminach opanowanych przez ZSL jest podobnie ?.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|