Jako wyborca PO jestem szczęśliwy że na listach są starzy towarzysze ,Cimoszewicz , Miller ,Belka i wielu wielu innych. Urrrrrraaaaa!
|
|
osoba która zatacza sie i bredzi w pijanym zwidzie do parlamentu!!!!!!!!! ot caly pis
|
|
Lubelszczyzna jak zwykle zaczadziała. Nieważne nic innego, nieważne prawo, konstytucja, nieważne to że gwałtownie rośnie deficyt budżetowy, nieważne to że wzrasta liczba bankructw firm, nieważne to że budowa dróg się ślimaczy i odwleka, nieważne to że premier kupuje działki poniżej ich wartości, nieważna pani Sadurska w PZU, nieważny chaos w szkołach i krzywda dzieci... Liczy się tylko moje 500 i że nie ma uchodźców i inych pedałów i genderów
|
|
- czytaj PZPRowskie komuchy (cimek-caRex) i ZSLowskie komuchy (kaszaniaki) ... bedo na tęczowo reformować i marksizm utrwalać?
|
|
Mam nadzieję że ta prognoza się sprawdzi
|
|
Jako że oglądam TVN, to głosuję na złodziei i oszustów.
|
|
Dwa mandaty ma PIS pewne niezależnie od tego czy jakaś szczekaczka obcointeresowna będzie chciała zniechęcić ludzi do oddania głosu który jest w stanie reprezentować nasze interesy narodowe. Oddanie głosu na osoby szkodzące Naszej Ojczyźnie uważam za bezmyślny odruch bezwarunkowy, podobnie jak te osoby będą musiały się słuchać różnych Timercośtam w odbieraniu finansowania np Via Baltika jak to miało miejsce w przeszłości. Życie zawsze weryfikuje takie różne sondaże robione pod konkretne zamówienie.
|
|
Jako że oglądam TVN, to głosuję na złodziei i oszustów.Przynajmniej nie bronią pedofili w czarnych sukienkach |
|
Bo bronią pedofili w tęczowych ubraniach. I tych z Oskarem.Jako że oglądam TVN, to głosuję na złodziei i oszustów.Przynajmniej nie bronią pedofili w czarnych sukienkach |
|
Ja na przekór artykułowi zagłosuje na dr Janulewicza z Konfederacji
|
|
Nareszcie ludzie się ockneli.brawo koalicja ,brawo Hetman
|
|
Koalicja to jedyny dobry wybór żeby uwolnić się od kościelnych pedofili
|
|
Lubelszczyzna jak zwykle działa, ważne że będzie przestrzegane prawo, konstytucja,ważne to że gwałtownie rośnie plus budżetowy, ważne to że wzrasta liczba firm i Polaków powracających z angli i rfnu ważne to że budowa dróg się rozwija i , ważne to że premier nasz i reprezntują polskie wartości, ważna pani Zalewska reguluje sytuacje w szkołach i ratuje dzieci... Liczy się rozwój kraju, 500 i że nie ma uchodźców i iinych pedałów i genderów, a złodziei się rozlicza
|
|
Lubelszczyzna to nie ciemny lud pazerny na kasę w tym łaskawe przekupne 500 zł to ludzie honorowi, pracowici i godni szacunku. to mądrzy rolnicy. Pracując w LODR Końskowola przez blisko 20 lat poznałem całe województwo. To co pis przez ostatnie lata pokazuje burzy spokój wprowadza gigantyczną nerwowość , zawiść, psuje normalne relacje między ludzmi. zastanówmy się ile zła mogą jeszcze uczynić razem z fałszywą częścią kleru.
|
|
W latach 2007 - 2017 islamistyczny terroryzm w Europie wzrosl o 725%
|
|
Ja tam głosuję na hipokrytów z ZSL.Otumaniony.
|
|
IDĄC GŁOSOWAĆ 26 Maja 2019 IDZIEMY GŁOSOWAĆ ZA WOLNĄ SUWERENNĄ NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ. MUSIMY OBRONIĆ PRZED kremlowskim nordstrstreamem, lokayem donkiem i jego czerwoną ferajną
|
|
Każdy z nich weźmie 80 000 EUR rocznie - a Ty PODATNIKU - musisz na ten ich cyrk zarobić
|
|
No tak aarbuzy mają za co dostać 1 mandat,za 1- za nakaz pracy do 67 roku, 2 za zabranie grosza ludziom tj OFE 26o mld zł, 3- klaskanie przez szefa kamyka przy obrażaniu kościoła, 4 pojście do wyborów ze zboczeńcami. Nigdy głosu nie dam na PO-KO/ arbuzy/
|
|
Jako że oglądam TvpiSS, to głosuję na oszustów i pijaczki. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|