W Lublinie Platforma popłynie przez Górki Czechowskie. Na własne życzenie...
|
|
I bardzo dobrze teraz jest potrzebna mobilizacja PiS bo partie i kasty antypolskie będą wszystko robić aby zdemobilizować Polaków
|
|
I bardzo dobrze! Szkoda, że Peezel przekracza próg wyborczy. Czas najwyższy aby zniknęli z polityki.
|
|
PiS powino zdobyć większość Konstytucyjną, żeby zrobić porządek w sądownictwie, bo teraz sądy wydają wyroki polityczne, kto jest po stronie opozycji może liczyć na ich przychylność.
|
|
Neuman i platforma, lewactwo lgbt to zło
|
|
NA PO-KO ZAGŁOSUJE TYLKO ZŁODZIEJ,OSZUST,PRZESTĘPCA.
|
|
Nawet nie wiecie jak się cieszę że po 20 latach prowadzenia własnej firmy w tym roku ją sprzedałem i wyjechałem do Czech. Jeszcze tylko pół roku i będę pobierać niemałą emeryturę na którą wasze dzieci będą pracować i spłacać. A ja wiem wreszcie jak można żyć normalnie... bez użerania się z patologią, biurokracją i bycia dojną krową dla programu 500+. Już jestem szczęśliwym i bogatym człowiekiem, a wypracowana emerytura pozwoli mi na dalsze szczęśliwe życie. Polecam ucieczkę z tego chorego kraju, nie tak daleko ale to inny świat.
|
|
Mam nadzieję, że to koniec partii POgardy dla Polaków. Jeden mówił "ch..z tą Polską Wschodnią". Teraz kolejny rzyga na Tczew a głosujących ma za "poj*bów". ...
|
|
Uwaga, wszyscy Polacy: jest szansa, aby PiS miał przewagę 2/3 głosów w sejmie. Jest szansa rozliczyć raz na zawsze komunizm. Warunek jest jeden: wszyscy idźmy na wybory!!!
|
|
Polakom znudziła sie wolność i dostatnie życie. Chcą być w Korei Północnej. Przy okazji widać jaki naród jest ciemny
|
|
PiS powino zdobyć większość Konstytucyjną, żeby zrobić porządek w sądownictwie, LGBT, platforma, lewactwo, ZSL to zło i działa przeciwko Państwu Polskiemu
|
|
W Lublinie Platforma popłynie przez Górki Czechowskie. Na własne życzenie...Niech idą PO prośbie do oligarchy, którego życzenia to dla nich rozkaz, i niech s...pływają z życia publicznego, które zaśmuecają! Pamiętajmy także o lewicowych uczestnikach zdrady o świcil - dobrze, że jeden radny lewicowy (podobnie do pana Marcina Nowaka) odmówił uczestnictwa w Niecnej / Nocnej Zdradzie. |
|
Miałem glosować na Burego do Senatu. Ale kiedy dostał poparcie Żuka, definitywnie go skreśliłem.
|
|
Polska miała być krajem biednym z dużym bezrobociem tanią siłą roboczą. Takim krajem była przez 25 lat. Przez to pracodawcy i wielkie korporacje nienawidzą PISU że pchnął gospodarkę do przodu bezrobocia nie ma i płace rosną. A miał to być biedny kraj tania montownia dla zachodnich koncernów.
|
|
Polakom znudziła sie wolność i dostatnie życie. Chcą być w Korei Północnej. Przy okazji widać jaki naród jest ciemnyW POdporządkowany oligarsze obóz koncentracyjny (z rozpoznającymi twarze kamerami dalekiego zasięgu) przemienia Lublin Niecna / Nocna Zmiana. |
|
Totalni nadal totalnie kradną ,oszukują i szkodzą Polsce. Mamy dość tej czerwonej zarazy. Tylko PIS może nas utrzymać w Europie.
|
|
***s://***youtube.com/watch?v=ijiWcGzIThQ
Neo-Nówka - Teleexpress (Bez cenzury )
ponadczasowe, raz obejrzawszy wraca się
|
|
Sondaż na zlecenie pis
|
|
TYLKO KONFEDERACJA! PRECZ Z PO-PiS-SLD-PSL !!!
|
|
propaganda czerwonego brukowca PIS walic ich i do urn!!!
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|