PiS to najgorsze zło jakie spotkało Polskę po 89 roku. Nigdy na nich nie zagłosuję.
|
|
Ja zagłosuje na siebie bo też kandyduje, najlepiej sie nadaje, a le nie podam listy i miejsca bo wytna i nie zamieszcza komentarza. Pamiętajcie glosujcie na mnie.
|
|
PiS to najgorsze zło jakie spotkało Polskę po 89 roku. Nigdy na nich nie zagłosuję.A ja zagłoszuję, i to z cała rodziną, więc będziesz w mniejszości:) |
|
zmienmy Konstytycję - lewaków w togach na emerytury lub na Krym
|
|
Czy w Lublinie ktoś w ilościach hurtowych produkuje sok z buraka? Czy jest dostępny w jakiejś hurtowni?
|
|
Czy w Lublinie ktoś w ilościach hurtowych produkuje sok z buraka? Czy jest dostępny w jakiejś hurtowni?Chyba nie ma, ale pewnie są pokoje na godziny ! |
|
Dla mnie to niepojęte, jak po 4 latach dewastowania Polski, dzielenia i skłócania Polaków, niezliczonych afer ktoś jeszcze chce głosować na PiS ?
|
|
Ten rząd wreszcie robi coś dla takich ludzi jak my. Poprzedni myślał tylko o bogatych a teraz na każde dziecko mam 500 zł. Dodatkowo biorę też na wnuki bo dwie najstarsze córki już mają własne dzieci. Starsza niedługo skonczy 18 lat i znowu jest w ciąży więc po osiągnięciu pełnoletności będą miały własne pieniądze. Do tego są samotnymi matkami więc pomoc społeczna musi jeszcze im dawać pieniądze. Muszą się opiekować swoimi dziećmi więc nie mogą pracować nie mówiąc o takich glupotach jak szkoły. Za poprzedniego rządu klepaliśmy biedę a teraz kupiliśmy sobie sześdziesięcio calową plazmę dlatego zawsze będę popierał rząd pis.
|
|
Im więcej krytyki PiS tym wyższe poparcie dla tej partii... Zapewne dlatego, że owa krytyka nie podaje konkretnych argumentów ani nie proponuje nic lepszego w zamian...
|
|
Zestaw obiadowy w bufecie sejmowym (pomidorowa/ krupnik + kotlet schabowy z ziemniakami i surowka+ kompot) kosztuje 12 zeta, twarozek - 3 zl, salatka z majonezem - 5 zl. W sejmowej restauracji (z obluga kelnerska) zestaw obiadowy to koszt 15 zł, a za 10 zł można skorzystać z oferty śniadaniowej w formie bufetu, z którego można korzystać do woli.
– Posłowie bardzo chwalą jakość posiłków, a szczególnie ich cenę – mówi w rozmowie z "Rzeczpospolitą" prof. Włodzimierz Bernacki z PiS, szef Komisji Regulaminowej, Spraw Poselskich i Immunitetowych.
Za takie ceny to ja w malym polskim miescie w najtanszym lokalu na prowincji nie kupie sobie obiadu z miesem, widac dlaczego tak sie pcha trzoda do koryta a polglowki na toto glosuja; tanie zarcie, darmowe przeloty i wakacje, dety, mozliwosc zatrudniania rodzinki i funfli w spoolkach skarbu panstwa itp. oraz udzialy w "lobbingu" ze strony roznych "przedsiebiorcow". Zyc nie umierac...
|
|
Kto spłaci miliony długów Nowoczesnej? Powinni to zrobić wyłącznie obecni i byli członkowie tej partii, a nie wszyscy Podatnicy.
|
|
Dla mnie to niepojęte, jak po 4 latach dewastowania Polski, dzielenia i skłócania Polaków, niezliczonych afer ktoś jeszcze chce głosować na PiS ?Niepojęte to jest jak można tak bardzo dać się oszukać w ocenie pis. Idealnie nie było ale było najlepiej po 89r. |
|
To bardzo dobrze - ludzie zaczynają myśleć - teraz trzeba zająć się kastą sądową, wiadomo platformersu, psl, lewacy i tęczowi to zło i należy je odrzucić
|
|
Teraz najbardziej Polskę dewastuje totalna opozycja i kasta sądowa
|
|
Czy w Lublinie ktoś w ilościach hurtowych produkuje sok z buraka? Czy jest dostępny w jakiejś hurtowni?
|
|
Teraz najbardziej Polskę dewastuje totalna opozycja i kasta sądowa, w sądach należy zrobić dużo zmian, a niektórych sędziów zwolnić na wolny rynek
|
|
Brawo PiS!!!
|
|
Politykow PiS nalezy osadzic dozywotnio w wiezieniach a ich wyborcow w szpitalach psychiatrycznych - rowniez dozywotnio. PS: aha i PiSlam to lewactwo czystej wody, nie wycierajcie sobie mord "prawicą" bo nie macie z nia nic wspolnego.
|
|
Racja. Ja za poprzedniej władzy zbierałem opłaty na targu a teraz jestem w radzie nadzorczej spółki komunalnej.Dla mnie to niepojęte, jak po 4 latach dewastowania Polski, dzielenia i skłócania Polaków, niezliczonych afer ktoś jeszcze chce głosować na PiS ?Niepojęte to jest jak można tak bardzo dać się oszukać w ocenie pis. Idealnie nie było ale było najlepiej po 89r. |
|
Sok z buraka nie jest zdrowy!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|