"Brawo", wyborcy :(
|
|
Ciekaw jestem, jakie jeszcze efektowne wałki muszą wyjść na jaw, żeby ten ogłupiały naród przejrzał na oczy.
|
|
cudownie cudownie wspaniale !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ciekawy jestem kiedy ludzie przejrza na oczy. Ostatnio dyskutuje się nad wypowiedzią posłanki PiS która uważa że nie powinno się przeprowadzać badań profilaktycznych starszych ludzi bo będzie duża wykrywalność chorób i trzeba będzie leczyć tych ludzi a przez to kolejki wzrosną. Wypowiedź taka powinna być napiętnowana i powinna być na to stanowczo reakcja wszystkich sił politycznych
|
|
W takim razie po co te kosztowne wybory skoro już miesiąc przed wyborami wiadomo kto wygra i ile będzie miał głosów. W tym PIS-e są chyba sami wróżbici. Albo wiedzą jak ustawić komputery wyborcze aby podały ustalony wcześniej wynik. A co Unia na takie machlojki.
|
|
No głupich jest jeszcze POnad 25%
|
|
A co powiedziała mucha o osobach starszych nie POmnę.
|
|
Tylko PiS, żeby większość Konstytucyjna, pogonić część tej nadzwyczajnej kasty, przyznającej odszkodowania takim Stuhrom za złe powietrze, a gość wypala kilkanaście papierosów dziennie.
|
|
a ja mam pytanie czy kandydat PiS p. Sawicki to dzien po dnu skaldajac kwaity na roznego imprezach, biarac udzial w godzinach pracy w koncertacvh orkiestr detych reprezentuje Urzad Wojewody czy uprawia kampanie wyborcza-robi to w ramach swoich godzin pracy czy w ramach urlopu bowiem na stronie UW w ramach obowiazkow i uprawnien jest: reprezentowanie Wojewody Lubelskiego na ważnych wydarzeniach dotyczących problematyki rozwoju infrastruktury drogowej – wyłącznie na podstawie otrzymanego polecenia lub za zgodą Wojewody Lubelskiego; o skladaniu kwiatach udzialu w koncertach mowy byc nie ma. Telefon w biurze p. Sawickiego milczy. moze ktos cos wie jak to sie ma - czy to za pieniedze podatnikow sie odbywa? Pani w sekreteriacie niewiele mogla powiedziec- nawet w kwestii czy Pan Sawicki jest czy nie jest na urlopie a o przelaczeniu telefonu do odpowiedniej komorki-rozmowa zostala przerwana .Przy calej sympatii dla Prawicy takie dzialania sa naganne.A moze red. Dziennika Wschodniego -cos wie lub zainteresuje sie tym tematem.
|
|
Borys Budka w kampanii wyborczej deklarował, że nie będzie pobierał wynagrodzenia jako poseł.
W 2018 roku skasował jako poseł prawie 138.000 PLN.
|
|
Tymczase m ekipa KASTY NADZWYCZAJNEJ (tej z pani od fotki z GIERKIEM) kupuje dwie nowe limuzyny za 270 tys. zł
|
|
Jak ZSL negocjował dopłaty unijne dla rolników.
"Śmiali się z nas Niemcy w żywe oczy, jak wyście to mogli negocjować żeście uzyskali tylko 25%....., jak myśmy się spodziewali, że dostaniecie 60%.
|
|
Afera podkarpacka. Orzeka urzędnik spokrewniony z szefem ZSLowców ;)
|
|
Halo Brejziaki gdzie jesteście? Jeszcze rozkaz z buraka nie doszedł?
|
|
"Koncert Madonny (na Narodowym) miał przynieść zysk, ale się nie udało." - TO ILE MILIONÓW PLATFORMA UMOCZYŁA ?
|
|
Rządy PiSu to najgorsze co spotkało Polskę po 89 roku. Mam nadzieję że zakończą się 2019 r. Razem damy radę, jeszcze będzie normalnie, jeszcze będzie przepięknie !
|
|
Pisowska ciemnota!
|
|
Pisowska ciemnota!Spójż w lustro. I co widzisz? Potomka UBeka czy jakiegoś z klanu tęczowych? |
|
Kuchciński lata rządowym samolotem jak taksówką, szef NIKu czerpie dochody z domu z pokojami na godziny ale elektorat dale wierzy w krystaliczną moralność swoich idoli ! Nie do pojęcia !
|
|
Zapamiętajcie Polacy jeżeli PIS nie wygra tych wyborów będzie jeszcze gorzej niż przed rokiem 2015.Jak dobrze jest teraz nikogo nie trzeba przekonywać, PIS jest gwarantem pokoju dobrobytu Polaków i stabilizacji . WSZYSCY NA WYBORY GŁOSUJMY MA PIS!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|