Czy na prawdę chcecie wybrać partię hejtu? Ludzie myślcie to nie boli!!!!
|
|
Całe szczęście, wolę PiS niż zwolenników tęczowych marszy. Brawo PiS brawo pan premier i prezes Jarosław Kaczyński. PO miało swoje 5 minut. Wystarczy spojrzeć na listy wyborcze konkurentów, jakiś żal i smutek. Brawo PiS !!! Jedyna partia dbająca o rodaków.
|
|
Naprawdę chcecie głosować na PiS mimo tego że hejtują, dzielą naród, latają za WASZE pieniądze dają Rydzykowi ?
|
|
W Lublinie PiS'owi kampanię robi Koalicja Obywatelska, która kompromituje się przyjęciem na swą listę zdradzających o świcie reprexentantów Nocnej Zmiany / Niecnej Zmiany. To ich zatopi, bo lublinianie pamiętają o haniebnym handlowaniu prawem.
|
|
Jak Polacy będą myŝleć, jak mamy 70 % ludzi z podstawowym wykształceniem?
|
|
pis wygra te wybory ale władzy nie utrzyma. potem tylko trybunał stanu i więzienie dla miłościwie nam panujących. niech pamiętają o modlitwie bo za kratami dzieją się ,,cuda"
|
|
Naprawdę chcecie głosować na PiS mimo tego że hejtują, dzielą naród, latają za WASZE pieniądze dają Rydzykowi ?Lubelskie PO niczym się nie różni od PIS a nawet są gorsi. |
|
NIE dla koalicJA OBYWATELska.
NIE dla krawczyka.
|
|
Wybiorę PiS w dniu 13. X, bo nie chcę aby Polacy pracowali do śmierci, nie chcę kolejnej kradzieży OFE, najazdu islamistów, promocji tęczowej zarazy.
|
|
PO do żarcia ośmiornic już nie wróci!
|
|
Wybiorę PiS w dniu 13. X, bo nie chcę aby Polacy pracowali do śmierci, nie chcę kolejnej kradzieży OFE, najazdu islamistów, promocji tęczowej zarazy.Jak nie chcesz "kradzieży" z OFE to powiem jedno PiS to nie jest dobry wybór |
|
"Za czynienie dobra (hejtu) nie wsadzamy". To jedno zdanie wystarczy, że nie oddam swojego głosu na PIS. Za kogo oni się uważają?
|
|
PO do żarcia ośmiornic już nie wróci!Ośmiorniczki w porównaniu z tym za ile się bawi PiS to jest nic |
|
dlugwdziecznosci.pl
|
|
Obecny rząd to pierwszy rząd, który dba o PL
|
|
Ten sondarz jest tyle warty, że redaktorzyna nawet nie wie, że koalicje musza mieć 8% poparcia, aby wejść do parlamentu.
|
|
Obecny rząd to pierwszy rząd, który dba o PLajeszcze bardziej o siebie |
|
Precz z pislamem
|
|
Ten sondarz jest tyle warty, że redaktorzyna nawet nie wie, że koalicje musza mieć 8% poparcia, aby wejść do parlamentu.To że coś się nazywa Koalicja to nie znaczy że jest zgłoszone jako komitet koalicyjny |
|
Ja napiszę tak... PiS wybory wygra, będzie miało większość, życzę im żeby była to większość konstytucyjna, bo wtedy dopiero zacznie się pisk i lament opozycji i innych pseudoorganizacji, które za pieniądze Sorosa protestują pod sejmem tv i organizują marsze z tęczową flagą. Jako młody Polak wiem, że mi i mojej rodzinie żyje się lepiej. Pracuję i biorę 500 plus na dzieci. Mam za co kupić dzieciom to co chcą. Nie oglądam każdej złotówki przed wydaniem. W latach których rządziła PO i PSL w mojej pracy nie było żadnych podwyżek, po przecież wszytkie płace w budżetówce były zamrożone. Teraz zarabiam o 1200 pln więcej niż w 2015 roku. A to co się dzieje teraz w Sądach to mnie guzik obchodzi. Ja muszę wyżywić swoją rodzinę i to jest dla mnie najważniejsze. Teraz wyleje się na mnie fala hejtu, ale guzik mnie to obchodzi. Co roku od 2015 roku status życia mojej rodziny się podnosi i to jest dla mnie najważniejsze. Nie chce być dziadek tak jak było to do 2015 roku. Pozdrawiam.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|