Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory 2019. PiS z dużą przewagą w sondażu. Cztery partie w Sejmie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 sierpnia 2019 r. o 11:11 Powrót do artykułu
Czy na prawdę chcecie wybrać partię hejtu? Ludzie myślcie to nie boli!!!!
Odpowiedz
Całe szczęście, wolę PiS niż zwolenników tęczowych marszy. Brawo PiS brawo pan premier i prezes Jarosław Kaczyński. PO miało swoje 5 minut. Wystarczy spojrzeć na listy wyborcze konkurentów, jakiś żal i smutek. Brawo PiS !!! Jedyna partia dbająca o rodaków.
Odpowiedz
Naprawdę chcecie głosować na PiS mimo tego że hejtują, dzielą naród, latają za WASZE pieniądze dają Rydzykowi ?
Odpowiedz
W Lublinie PiS'owi kampanię robi Koalicja Obywatelska, która kompromituje się przyjęciem na swą listę zdradzających o świcie reprexentantów Nocnej Zmiany / Niecnej Zmiany. To ich zatopi, bo lublinianie pamiętają o haniebnym handlowaniu prawem.
Odpowiedz
Jak Polacy będą myŝleć, jak mamy 70 % ludzi z podstawowym wykształceniem?
Odpowiedz
pis wygra te wybory ale władzy nie utrzyma. potem tylko trybunał stanu i więzienie dla miłościwie nam panujących. niech pamiętają o modlitwie bo za kratami dzieją się ,,cuda"
Odpowiedz
Naprawdę chcecie głosować na PiS mimo tego że hejtują, dzielą naród, latają za WASZE pieniądze dają Rydzykowi ?
 Lubelskie PO niczym się nie różni od PIS a nawet są gorsi.
Odpowiedz
NIE dla koalicJA OBYWATELska. NIE dla krawczyka.
Odpowiedz
Wybiorę PiS w dniu 13. X, bo nie chcę aby Polacy pracowali do śmierci, nie chcę kolejnej kradzieży OFE, najazdu islamistów, promocji tęczowej zarazy.
Odpowiedz
PO do żarcia ośmiornic już nie wróci!
Odpowiedz
Wybiorę PiS w dniu 13. X, bo nie chcę aby Polacy pracowali do śmierci, nie chcę kolejnej kradzieży OFE, najazdu islamistów, promocji tęczowej zarazy.
  Jak nie chcesz "kradzieży" z OFE to powiem jedno PiS to nie jest dobry wybór
Odpowiedz
"Za czynienie dobra (hejtu) nie wsadzamy". To jedno zdanie wystarczy, że nie oddam swojego głosu na PIS. Za kogo oni się uważają?
Odpowiedz
PO do żarcia ośmiornic już nie wróci!
  Ośmiorniczki w porównaniu z tym za ile się bawi PiS to jest nic
Odpowiedz
dlugwdziecznosci.pl
Odpowiedz
Obecny rząd to pierwszy rząd, który dba o PL
Odpowiedz
Ten sondarz jest tyle warty, że redaktorzyna nawet nie wie, że koalicje musza mieć 8% poparcia, aby wejść do parlamentu.
Odpowiedz
Obecny rząd to pierwszy rząd, który dba o PL
 ajeszcze bardziej o siebie
Odpowiedz
Precz z pislamem
Odpowiedz
Ten sondarz jest tyle warty, że redaktorzyna nawet nie wie, że koalicje musza mieć 8% poparcia, aby wejść do parlamentu.
  To że coś się nazywa Koalicja to nie znaczy że jest zgłoszone jako komitet koalicyjny
Odpowiedz
Ja napiszę tak... PiS wybory wygra, będzie miało większość, życzę im żeby była to większość konstytucyjna, bo wtedy dopiero zacznie się pisk i lament opozycji i innych pseudoorganizacji, które za pieniądze Sorosa protestują pod sejmem tv i organizują marsze z tęczową flagą. Jako młody Polak wiem, że mi i mojej rodzinie żyje się lepiej. Pracuję i biorę 500 plus na dzieci.  Mam za co kupić dzieciom to co chcą. Nie oglądam każdej złotówki przed wydaniem. W latach których rządziła PO i PSL w mojej pracy nie było żadnych podwyżek, po przecież wszytkie płace w budżetówce były zamrożone. Teraz zarabiam o 1200 pln więcej niż w 2015 roku. A to co się dzieje teraz w Sądach to mnie  guzik obchodzi. Ja muszę wyżywić swoją rodzinę i to jest dla mnie najważniejsze. Teraz wyleje się na mnie fala hejtu, ale guzik mnie to obchodzi. Co roku od 2015 roku status życia mojej rodziny się podnosi i to jest dla mnie najważniejsze. Nie chce być dziadek tak jak było to do 2015 roku. Pozdrawiam. 
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...