No i gitara :)
|
|
Lubelskie - Polska B i C - Biedy i Ciemnoty.
|
|
Skąd to zdziwienie?! Ludziom żyje się relatywnie lepiej niż w czasach rządów" Ch.... z tą Polską Wschodnią"!
|
|
Jakoś specjalnie nie dziwi, że członkowie dewelo-targowicy PO swoich nocnych występach nie cieszą się zbyt dużą POpularnością.
|
|
Skąd to zdziwienie?! Ludziom żyje się relatywnie lepiej niż w czasach rządów" Ch.... z tą Polską Wschodnią"!No to ciekawe, bo z kim nie rozmawiam to m aodmienne niz ty zdanie... |
|
Jacy wyborcy, takie wyniki. Smutne, ale prawdziwe :(
|
|
Gapno się gdzieś tak po 2 latach jak ich wyrolowano
|
|
ciekawe na kogo później bedą wściekli, jak zobaczą jak koszty utrzymania wzrosną, pewnie na tuska bo to głąby
|
|
A od nowego roku ZUS tylko 1500zł miesięcznie... Ciekawe czy KRUS dalej będzie ok 900zł ale kwartalnie...
|
|
Gdyby Pis nie wystawił Tułajewa mógłby liczyć na większe poparcie - na poziomie woj. podkarpackiego
|
|
To może ze mną porozmawiasz PO-krako to ci wytłumacze jak normalnym ludziom żyje się lepiej. Narzekają stare komuchy i PO-paprancy których od koryta odsunięto.Skąd to zdziwienie?! Ludziom żyje się relatywnie lepiej niż w czasach rządów" Ch.... z tą Polską Wschodnią"!No to ciekawe, bo z kim nie rozmawiam to m aodmienne niz ty zdanie... |
|
Poseł Pis za organizacją marszów równość: ***s://***google.com/search?client=firefox-b-e&q=tu%C5%82ajew+o+marszu+r%C3%B3wno%C5%9Bcvi
|
|
"Grzegorz wpadł w szał". Schetino wynajął firmę doradczą, a ta poleciła mu... usunąć się w cień
|
|
Komuchy z PZPR to sa w piSS. Słucham jak żyje się normalnym ludziom. Konkretnie, bo jak na razie widzę coraz wiecej osób grzebiących w śmietnikach i odkładających emerytów produkty przy kasach bo ich nie stać na zakup.To może ze mną porozmawiasz PO-krako to ci wytłumacze jak normalnym ludziom żyje się lepiej. Narzekają stare komuchy i PO-paprancy których od koryta odsunięto.Skąd to zdziwienie?! Ludziom żyje się relatywnie lepiej niż w czasach rządów" Ch.... z tą Polską Wschodnią"!No to ciekawe, bo z kim nie rozmawiam to m aodmienne niz ty zdanie... |
|
A mnie na przykład żyje się znacznie lepiej. Za poprzedniej władzy zbierałem opłaty targowe a teraz jestem w zarządzie spółki miejskiej. I wielu moim kolegów zarabia lepiej niż za Tuska.To może ze mną porozmawiasz PO-krako to ci wytłumacze jak normalnym ludziom żyje się lepiej. Narzekają stare komuchy i PO-paprancy których od koryta odsunięto.Skąd to zdziwienie?! Ludziom żyje się relatywnie lepiej niż w czasach rządów" Ch.... z tą Polską Wschodnią"!No to ciekawe, bo z kim nie rozmawiam to m aodmienne niz ty zdanie... |
|
Ja jako mundurówka otrzymałem za PiS podwyżki pierwsze od 10 lat chyba. Dlatego będę głosował na PiS.
|
|
Ludzie bardzo proszę o refleksję. Tyle afer co jest w PIS nie było nigdy. Nie o afery jednak chodzi a o normalne państwo, wolność, edukację itp. 500 z plusem nie jest warte by rezygnować z normalności i wolności.
|
|
Ludzie opamiętania ! Chcecie by wróciły czasy bolszewików !!!!!!! Czy nie pamiętacie ! Towarzysz kaczor jako guru bolszewickiej sekty pislam, bolszewik od trzech pokoleń i wy to chcecie ! Brak słów !
|
|
Ludzie nie róbcie tego Polsce. Naprawdę chcecie wrócić do czasów słusznie minionych - z jedną przewodnią partią.
|
|
(P)owiem (I)le (S)tracimy bo napewno mie zarobimy więcej. Podobno wszystko tanieje przed wyborami a po wyborach stopniowo więcej i więcej podatków ale w tv oficjalnie nic nie drożeje.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|