Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory 2019: PKW podała oficjalne wyniki wyborów do PE

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 27 maja 2019 r. o 14:59 Powrót do artykułu
Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? To przecież PRL bis !
Odpowiedz
Tylko przyszłych pokoleń żal. PiS narobi jeszcze większych długów. A mi i nasze dzieci za to zapłacą
Odpowiedz
Nie ważne jaka partia, ale jak ktoś psioczy na swój kraj to już gorszej mendy nie znam Precz z komuną!!!
Odpowiedz
Ehh Warszawa... stan umysłu.
Odpowiedz
"Czerwona" Warszawka. Na zawsze pozostanie wstyd, żenada i hańba. Wsadzili do ich komuszych łap tyle kasy. Potomkom tych którzy niszczyli życie naszych bohaterów. Ale doczekałem okropnych czasów.
Odpowiedz
Cała śmietanka PISu spierniczyła do KE. Ciekawe przed czym tak uciekają?
Odpowiedz
Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? Hetman jak kosiniak razem z kkolesiami towarzysza Rakowskiego!To przecież PRL bis !
Odpowiedz
Senator z pzpr wa go mac. Potracil autem bez badan babke na pasach i Policji nie wezwal. Kasta nadzwyczajna pewnie go z timmermusiem obronili?
Odpowiedz
Jak ty ze swoim chlopakiem chcesz dzieci narobic?
Odpowiedz
Po co bylo walczyc z komuna w 89 jak ona znowu wrocila na listach KE. Warszawsioki jak wam nie wstyd na zbrodniarzy glosowac! Bolek walesa bedzie musial znowu sam wygrac z komuna,a sory zapomnialem teraz to jego koledzy,donosiciele zbrodniarze i zlodzieje
Odpowiedz
Andrzejek halicki bedzie mogl synkowi przemycal prawdziwego holendra juz nie bedzie musial synek jarac byle czego
Odpowiedz
A gdzie moja faworytka popierana przez owada,Joasia.
Odpowiedz
POLSKI RZĄD UCIEKA. Jak w 39 roku. Szydło, Kempa, Zalewska, Brudziński, Rafalska, Jaki plus Jurgiel, Waszczykowski i dodatkowo Mazurek, Bielan, Kruk. Żenada
Odpowiedz
A ja najbardziej chciałbym wiedzieć jakich pozytywnych dla kraju efektów z pobytu w PE pań Szydło, Kruk czy Kępy spodziewają się głosujący na nie wyborcy.
Odpowiedz
ZZTop.Wydaje mi się,że osoby,które wymieniłeś są o wiele mądrzejsze od Pitery,Boniego, Lewandowskiego i wielu innych Pokemonów.Przynajmniej nie będą srały w swoje gniazdo.
Odpowiedz
Polska wieś - ponad 70% głosowało na PIS.
Odpowiedz
Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? Hetman jak kosiniak razem z kkolesiami towarzysza Rakowskiego!To przecież PRL bis !
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...