Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? To przecież PRL bis !
|
|
Tylko przyszłych pokoleń żal. PiS narobi jeszcze większych długów. A mi i nasze dzieci za to zapłacą
|
|
Nie ważne jaka partia, ale jak ktoś psioczy na swój kraj to już gorszej mendy nie znam Precz z komuną!!!
|
|
Ehh Warszawa... stan umysłu.
|
|
"Czerwona" Warszawka. Na zawsze pozostanie wstyd, żenada i hańba. Wsadzili do ich komuszych łap tyle kasy. Potomkom tych którzy niszczyli życie naszych bohaterów. Ale doczekałem okropnych czasów.
|
|
Cała śmietanka PISu spierniczyła do KE. Ciekawe przed czym tak uciekają?
|
|
Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? Hetman jak kosiniak razem z kkolesiami towarzysza Rakowskiego!To przecież PRL bis !
|
|
Senator z pzpr wa go mac. Potracil autem bez badan babke na pasach i Policji nie wezwal. Kasta nadzwyczajna pewnie go z timmermusiem obronili?
|
|
Jak ty ze swoim chlopakiem chcesz dzieci narobic?
|
|
Po co bylo walczyc z komuna w 89 jak ona znowu wrocila na listach KE. Warszawsioki jak wam nie wstyd na zbrodniarzy glosowac! Bolek walesa bedzie musial znowu sam wygrac z komuna,a sory zapomnialem teraz to jego koledzy,donosiciele zbrodniarze i zlodzieje
|
|
Andrzejek halicki bedzie mogl synkowi przemycal prawdziwego holendra juz nie bedzie musial synek jarac byle czego
|
|
A gdzie moja faworytka popierana przez owada,Joasia.
|
|
POLSKI RZĄD UCIEKA. Jak w 39 roku. Szydło, Kempa, Zalewska, Brudziński, Rafalska, Jaki plus Jurgiel, Waszczykowski i dodatkowo Mazurek, Bielan, Kruk. Żenada
|
|
A ja najbardziej chciałbym wiedzieć jakich pozytywnych dla kraju efektów z pobytu w PE pań Szydło, Kruk czy Kępy spodziewają się głosujący na nie wyborcy.
|
|
ZZTop.Wydaje mi się,że osoby,które wymieniłeś są o wiele mądrzejsze od Pitery,Boniego, Lewandowskiego i wielu innych Pokemonów.Przynajmniej nie będą srały w swoje gniazdo.
|
|
Polska wieś - ponad 70% głosowało na PIS.
|
|
Jak można było wybrać komunistów z PZPR? Cimoszewicz, Miller w koalicji z PSL ? Hetman jak kosiniak razem z kkolesiami towarzysza Rakowskiego!To przecież PRL bis !
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|