BRAWO !! Wygrał w NSA z Zuniem, to i teraz DA RADĘ !!
|
|
Brawo!!! PO poniesie w Lublinie taką porażkę, że się nie pozbierają przez 100 lat.
|
|
Czy to zgromadzenie publiczne było legalne? Bo jakoś nie widać by widniało w wykazie zgromadzeń publicznych ***s://bip.lublin.eu/urzad-miasta-lublin/zgromadzenia-publiczne/wykaz-zgloszonych-zgromadzen/2019/
|
|
Wojewowa dostanie bardzo duzo glosow nawet bez kampanii.
|
|
Rząd PiS otwiera obwodnice Ryk, a wybudował ja poprzedni rząd! Taka jest retoryka PiS i ich prawda o ich działaniu :) ps. A gdzie jest ten od rodziny pełnomocnik? Tylko niech nie wysyła SMS ze służbowego !
|
|
Jest to najlepszy kandydat. Ma mój głos.
|
|
Obwodnica Ryk i 500+ to wyłącznie zasługą Czarnka.Wierzą w to widzowie TVP 3 Montusiewicza.
|
|
Sagan ! Nikt normalny na ciebie nie zagłosuje !!! Spadaj !!!
|
|
PiS-owski nominat, bazujecie głównie na dokonaniach lub planach poprzedników.
|
|
Żukowi to do pięt nie dorasta, brak skali ...........
|
|
Garnek to garnek kto madry pracujący na to zagłosuje tylko beneficjenci kaczego ochlapu
|
|
Jak jest tak świetnie to dlaczego nauczycielom podwyżek nie dali, tylko samorzad musi się tym martwić i dokładac z "kieszeni miasta"
|
|
Brawo P. Czarnek
|
|
Panie Wojewodo a szpitale padają???
|
|
KLASA gość ... rozwalił zunia w NSA - GRATULACJE !
|
|
A ja w środę idę na film o prawdziwym obliczu "dobrej zmiany" :)
|
|
tenże w/w towarzysz to jedynie krowy paść, kanarki pętać i wrócić do siebie ! Czyli !!!!!! Do chlewa !
|
|
Taki klecha w cywilu.
|
|
FACET STAJE W OBRONIE PRAWDY i pokonał od lat zastawionego "autorytetami" PLATFORMERSA W NSA ?! - MAM MÓJ GŁOS !! SPRAWDZONY W DZIAŁANIU
|
|
jeden z nielicznych polityków, z którym chętnie napiłbym się wódki
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|