Jasne! Ciekawe gdzie robili te badania ? Chyba w Milejowie po mszy ...
|
|
Cały urząd marszałkowski głosuje na Elę Kruk tak jak każe przewodniczący.
|
|
W twojej ***!
|
|
W poprzednich wyborach caly urzad marszalkowski glosowal na hetmana tak jak kazal przewodniczacy, bo inaczej grozili zwolnieniem z pracy
|
|
No tak już jest debile głosują na debili
|
|
Coś tam coś tam wypijemy i rozwódka
|
|
Ja głosuję na Aśke Muchę. Najrozsądniejsza z tego całego towarzysta.
|
|
Tylko nie hetman. Wszyscy głosujemy na Joasie Mucha. Wybitna polityczka, ekspertka medyczna, wzorców poslica. Tylko Mucha.
|
|
PiS ma szansę na aut
|
|
Trzeci mandat zdobędzie dr Janulewicz z Konfederacji.
|
|
Wstyd dla Lublina, żeby kruk... Ludzie opamiętajcie się...
|
|
ludzie !!!! glosujcie na kogo chcecie tylko nie na hetmana. Nie interesowalłem się dotąd polityką ąż dopadło mnie psl. Większych kanali nie ma.
|
|
skąd w lubelskiem tyle idiotów i ślepych durni? maja łby ,ale po co?nie wiedzą,swinie maja więcej rozumu
|
|
Glosujta na dżoane ,pojecia nie ma o niczym ale bedzie czym innym nadrabiac braki :-) ,no i jeszcze jest włodzio ch.j z ta wschodnia polska karpinski tez wspanialy kandytat nawet z tego samego koryta
|
|
PIS działa w naszym Polskim interesie. A zbieranina schetyny idzie po jugelt. Tak jak dotychczas.
|
|
Głos bez straty jest dla Beaty!
Lepiej żłopać wyborową niż głosować na Krukową!
|
|
Lubelszczyzna murem za panią Kruk!!!!!!pani Mazurek tylko wszystkich straszy... żeby to jej się nie odbiło czkawka...
|
|
Głos bez straty jest dla Beaty! Lepiej żłopać wyborową niż głosować na Krukową!Obie dobre... Pijaczka i kłamczucha... Brawo Lublin, zacofane, pisie miasto :( |
|
Lubelszczyzna murem za panią Kruk!!!!!!pani Mazurek tylko wszystkich straszy... żeby to jej się nie odbiło czkawka...Lubelszczyzna? Chyba ty :D |
|
PIS działa w naszym Polskim interesie. A zbieranina schetyny idzie po jugelt. Tak jak dotychczas.W naszym? Znaczy pisim :) Tak, masz rację, PIS działa w swoim interesie :) Ciesz się, ciesz :( |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|