PiS to ścierwo i szczury psy głupie szmaty jedne
|
|
Ktoś tu ominął podsawówke...
|
|
TVP to ***a propaganda ścierwo marionetki tak jak rado 1;2;3 *** ciemna masa to jest
|
|
Pierdolnijcie się mocno w czoło debile, takie PO wspaniałe a już zapomieniliscie jak przy ul:Noakowskiego w Warszawie ta ***a Żydówa z PO , Gronkiewicz Waltz powy***ala Was z kamienic z luksusowych mieszkań do ruder. Pewnie PO wspaniałe jak nasz Prezydent Warszawy Pedał ***y. BARDZO DOBRZE ZE WYGRAŁO PIS, mam 21 lat i nie pozwolę by gejuchy, pedały i bandyci rządziły tym krajem. Najwięksi zbrodniarze Komorowski i Tusk , zapraszam do IPN ciemnoty mózgowe. Mam w *** te pieniądze PIS-u bo nie mam dzieci ale co PO kiedyś coś dało? Hahaha na prawdę to jest żałosne. Zachęcam do obejrzenia sobie na yt program Wrealu24. Na prawdę pierolone PO-wce skorumpowane mendy i agenci WSI, wy***ac z Polski jedzie sobie do siebie NIemiec i Rosji. A wy ludzie zamiast oglądać TVN to trochę poczytajcie mądrzejszych książek albo tez wy***ajacie jak Wam rak zle.Wiem że 8 IQ to mało, ale... |
|
Pierdolnijcie się mocno w czoło debile, takie PO wspaniałe a już zapomieniliscie jak przy ul:Noakowskiego w Warszawie ta ***a Żydówa z PO , Gronkiewicz Waltz powy***ala Was z kamienic z luksusowych mieszkań do ruder. Pewnie PO wspaniałe jak nasz Prezydent Warszawy Pedał ***y. BARDZO DOBRZE ZE WYGRAŁO PIS, mam 21 lat i nie pozwolę by gejuchy, pedały i bandyci rządziły tym krajem. Najwięksi zbrodniarze Komorowski i Tusk , zapraszam do IPN ciemnoty mózgowe. Mam w *** te pieniądze PIS-u bo nie mam dzieci ale co PO kiedyś coś dało? Hahaha na prawdę to jest żałosne. Zachęcam do obejrzenia sobie na yt program Wrealu24. Na prawdę pierolone PO-wce skorumpowane mendy i agenci WSI, wy***ac z Polski jedzie sobie do siebie NIemiec i Rosji. A wy ludzie zamiast oglądać TVN to trochę poczytajcie mądrzejszych książek albo tez wy***ajacie jak Wam rak zle.Wiem że 8 IQ to mało, ale... |
|
CZY STRAŻ MIEJSKA BĘDZIE DRUGA POLICJĄ W MIEŚCIE ZAMIAST STRAŻ BĘDZIE POLICJA MUNICYPALNA PIS CHCE POSZERZYĆ KOMPETYCJĘ STRAŻ MIEJSKIEJ PIS NIE CHCE LIKWIDOWAĆ STRAŻ MIEJSKĄ W MIASTACH NASZEGO KRAJU CZY TAK JEST RZECZYWIŚCIE PIS NIE CHCE LIKWIDOWAĆ TEJ FORMACJI MIEJSKIEJ
|
|
PIS NIE CHCE LIKWIDACJI STRAŻ MIEJSKIEJ W MIASTACH POLSKI
|
|
CZY PIS NIE CHCE LIKWIDACJI STRAŻ MIEJSKIEJ NA TOMIST CHCE POSZERZENIA KOMPEKACJI STRAŻ MIEJSKICH CHCE POSZERZENIA TAK NA PRAWDE
|
|
DUPA ANDRZEJ DUDA WOLNOŚĆ SŁOWA JEST W POLSCE NA 100%
|
|
NIE PREZYDENT POLSKI TYLKO DUPA DUDY JEST JEST DEMOKRACJA WOLNOŚĆ SŁOWA JEST W POLSCE
|
|
DUPA DUDA ANDRZEJ
|
|
DUDA DUDA DUPA
|
Strona 9 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|