Niestety, ale Pan Kosiniak Kamysz zniechęcił mnie do oddania głosu na formację polityczną, której byłam wierna przez 26 lat. a więc od pierwszego mojego udziału w wyborach parlamentarnych.
|
|
Brawo tak trzymać.
Duopol pis, po to ogromne zagrożenie dla Polski!
ZUS tylo dla tych co zechcą to świetny pomysł
|
|
Szkoda że pan Kukiz który kojarzył mi się z partią młodych połączył się z PSL czyli bandą leśnych dziadków którzy obsiadają stołki na wsiach
|
|
No pisiole, do roboty !!!
|
|
Walczą o przetrwanie.
|
|
ZSLowskie qres two osiagneło dno dna - jak można się tak zeszmacić?
|
|
Co to za banda dziwolągów na zdjęciu, marzy im się kasa z naszych podatków za nicnierobienie. Do roboty nieroby.
|
|
Cookies wchodzi teraz na haj wdychając zapachy ze starych gumofilców. Ponoć wali w czachę nie gorzej niż koks czy siwucha, a jest bardziej eko.
|
|
Kukiz'1,5.
|
|
Słuchałem tego Sachajki w Gorzkowie na dozynkach. Jakaś masakra, gadał jak potłuczony. Jakim cudem taki gość zostal posłem. I do tego Jeszce doktor he he. Strach się bać na jakiej uczelni robił ten doktorat
|
|
kaszaniak wdrożył 2 najgorsze refromy w historii POLSKI - 67+ i grabiez miliardó OFE - powinien zgnić w więzieniu
|
|
Powiadam Wam 4,8 %
|
|
P0lityczne Qre stwo ?
|
|
Brawo PSL Koalicja Polska do Boju !!!!!
|
|
ZSL-owskie qres-two osiagneło dno dna - jak można się tak zeszmacić?
|
|
Teraz kukiz wreszcie zalegalizuje konopie bo zielone. I sam będzie niewidoczny. Będziemy ćpali aż nam odwali.
|
|
Oni są jedyną nadzieją dla Polski.
|
|
arbuzy, na zewnatrz zielone w środku czerwone
|
|
Wreszcie ludzie godni zaufania.
|
|
nie ma żadnej Koalicji Polskiej. Komitet nosi nazwe PSL !
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|