Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory 2019. Znamy "jedynki" Koalicji Polskiej do Sejmu w Lublinie i w Chełmie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 sierpnia 2019 r. o 15:00 Powrót do artykułu
kaszaniak wdrożył 2 najgorsze refromy w historii POLSKI - 67+ i grabiez miliardów OFE, dodatkowo oklaskiwał kolegę tuSSkiego, który porównywał katolików do świń w błocie - powinien zgnić w więzieniu

Odpowiedz
"JAK ZOSTANĘ POLITYKIEM TO NAPLUJCIE MI W RYJ i MÓWCIE DO MNIE SZMAT0" - PAWEŁ QKIZ przed wyborami 2015

Odpowiedz
qrva mać - Paweł naprawdę jestem w SZOKU !!!!, że zniszczyłeś taki potencjał!!!!  Przehandlowałeś trzy miliony Polaków, zmieliłeś ICH. WSTYD i wieczna HAŃBA!  
Odpowiedz
to czysta polityczna kalkulacja. Teczowe zSL z wyborów na wybory traci  ponad 50/60% głosów, bayer full olal ich więc postawiono na innego tenisowego grajka  
Odpowiedz
Raz się skur wisz — kur wą zostaniesz. George Orwell
Odpowiedz
Gazprom płaci Ukrainie 3 mld $ za tranzyt gazu. Polska dostaje marne 5,5 mln $. Wiecie dzięki komu?
Odpowiedz
Dzięki tow. Jasińskiemu. Obecnie PiS.
Odpowiedz
1) dla wyborcy wiejskiego głos na PSL to głos zmarnowany - bo PSL nic mu nie załatwi 2) dla antypisowskiego wyborcy tez nie ma sensu glsowac na psl.q15 - bo gdyby PiS zabrakło kilku głosów, to kukizowcy gotowi potem zrobić z Jaro jakiś dil i mu je dać
Odpowiedz
Najgorszy wybór dla POLSKI to PSL i KUKIZ
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...