Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Do czego Poczcie Polskiej potrzebny jest mój PESEL ? do wyłudzen kredytów?
Odpowiedz
Jakie mogą być sondaże skoro kampanie wyborczą prowadzi tylko jeden kandydat, bo reszta przyzwoicie zawiesiła ją na czas pandemii! 
Odpowiedz
@stefanek, po to pesel jest potrzebny, by nie było takich pomyłek jakie komornicy popełniali. Wiesz, ilu Janów Kowalskich jest w Polsce? @Adamie z Lublina, a to dziwne, bo ja codziennie widzę spoty wyborcze w telewizji. Czyżbyś żył w innym wymiarze? A może TVN wprowadziła cenzurę i nie puszcza spotow wyborczych. No i jakoś, przyzwoici politycy z KO, czy PO (jedno licho) powrocili do programow TVP. Ja tam widzę ich codziennie. Dawno pojęli, że nie będąc w TVP wykluczyli się sami. To teraz przyzwoicie codziennie straszą PiSem ;)
Odpowiedz
Kandydatka PO 4%  ??  - "Nie wiem, jak mogliśmy na to wcześniej nie wpaść" -  G. Schetyna o kandydaturze MKidawy-Błońskiej (wrzesień 2019)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...