Polacy nie lubią autorytarnych rządów i w końcu pogonią PiS na zieloną trawkę !
|
|
Radny rekordzista zbierał podpisy w czasie wolnym, czy w trakcie godzin pracy, pracy na urzędzie?
|
|
Radny rekordzista zbierał podpisy w czasie wolnym, czy w trakcie godzin pracy, pracy na urzędzie?Niestety braki w edukacji obywateli wychodzą w takim postach. Otóż kolego bycie radnym to nie jest praca na etacie w urzędzie w wymiarze 40 godzin tygodniowo. Radny powinien być obecny na sesjach Rady Miasta, podczas prac komisji do których należy oraz na dyżurach - są to godziny bardzo zróżnicowane. Często obowiązki radnego są dzielone z inną pracą zawodową. A teraz Cię zaskoczę np. jeżeli lekarz zostanie radnym to nie musi rezygnować z pracy w np. w szpitalu. |
|
Przecież nie chodzi o funkcję radnego, a równoległą do tego pracę w spółce córce spółki ze 100% udziałem samorządu, czyli miasta, naszego miasta.Wspomniany przez ciebie lekarz zazwyczaj nie zbiera podpisów w trakcie swojego dyżuru.Radny rekordzista zbierał podpisy w czasie wolnym, czy w trakcie godzin pracy, pracy na urzędzie?Niestety braki w edukacji obywateli wychodzą w takim postach. Otóż kolego bycie radnym to nie jest praca na etacie w urzędzie w wymiarze 40 godzin tygodniowo. Radny powinien być obecny na sesjach Rady Miasta, podczas prac komisji do których należy oraz na dyżurach - są to godziny bardzo zróżnicowane. Często obowiązki radnego są dzielone z inną pracą zawodową. A teraz Cię zaskoczę np. jeżeli lekarz zostanie radnym to nie musi rezygnować z pracy w np. w szpitalu. |
|
Jaki ptaszek z tego Czaskowskiego, czytaj tam: forsal.pl/nieruchomosci/aktualnosci/artykuly/1481778,spiewak-w-warszawie-jest-jeszcze-ok-8-tys-roszczen-to-miliardy-zlotych-ktore-lobby-reprywatyzacyjne-chce-zarobic-wywiad.html Nie ma wątpliwości, że znalazłby wsPÓlny język z dewelo-sułtanem z Koziego Grodu w temacie zagosPOdarowania nieruchomości.
|
|
Kidawa-Błońska jest najlepszą kandydatką na prezydentę (jeśli inaczej sie odmienia to przepraszam). Słowem klucz okazało się "kandydatką" bo wgrywała tylko z kobietami a z facetem już żadnym więc zmienili na faceta - a mylę się to zmienili ją bez powodu. Trzaskowski jest najlepszym kandydatem na prezydenta - z ust działaczy PO już 4 miesiące temu coś podobnego słyszałem i widzę co widzę, i myślę co będzie za 4 miesiące :D Na szczęście tym razem wygląda na to, że wybory odbędą się, więc za 4 miesiące nie przekonam się na kogo będą zbierać podpisy :) A tak na marginesie - pierwszą turę wygrała Kidawa-Błońska, drugi był Jaśkowiak i na druga turę zmienili na Trzaskowskiego to może jak Trzaskowski przejdzie do trzeciej tury to może zmienią go znów na kogoś innego jak to miało miejsce po pierwszej turze :D Może Nowak? :) Dziwię się tym wszystkim, którzy im jeszcze wierzą ale to chyba stan umysłu...
|
|
Polacy lubią rząd, ktory dba o Polskę i Polaków. Teraz wiem, kto rządzi. Nie ma rozmycia władzy. Pazerny PSL dla koryta przeprowadził reformy napisane przez PO. Do tej pory przerzucają się między sobą za tę wtopę. A Rudy wziął odpowiedzialność i skasował mi emeryturę z OFE o połowę. Załatał dziurę budżetową, która była efektem rządów "fachowców", a ja jestem bez kaśy, która miała być dziedziczona.
|
|
Polacy nie lubią autorytarnych rządów i w końcu pogonią PiS na zieloną trawkę !Za to Koziogrodzianie autorytarne rządy najwidoczniej lubią, bo inaczej jak wytłumaczyć fakt, że ratuszem od trzech kadencji trzęsie dewelo-duce, który z partycypacji społecznej uczynił tragi-farsę, a ponadto ma w zwyczaju szczuć służbami tych, którzy ośmielają się wyrazić odmienne zdanie względem Jego wizji dewelorozwoju Lublina. PObudka, panie Adamie! |
|
Czy w lubartowie jurkowskiemu podpisy zbierał lokalny działacz PiSu,który rozwieszał jego plakaty w ostatnich wyborach
|
|
Polacy lubią rząd, ktory dba o Polskę i Polaków. Teraz wiem, kto rządzi. Nie ma rozmycia władzy. Pazerny PSL dla koryta przeprowadził reformy napisane przez PO. Do tej pory przerzucają się między sobą za tę wtopę. A Rudy wziął odpowiedzialność i skasował mi emeryturę z OFE o połowę. Załatał dziurę budżetową, która była efektem rządów "fachowców", a ja jestem bez kaśy, która miała być dziedziczona.Wiesz, kto rządzi? Ale oficjalnie, czy naprawdę? Rządzi JarKacz, a wszyscy skaczą wokół niego. I nie, ten rząd nie dba ani o Polskę, ani o Polaków. Zadłużyli nas koszmarnie, będziemy to spłacać dużo dłużej, niż długi pozostałe po epoce Gierka. Tyle, że po Gierku coś zostało, a teraz nie pozostanie nic poza rozwydrzonymi roszczeniowymi ludźmi z mizernym wykształceniem, co to im "się należy". A kasa z OFE - powtarzam ci po raz kolejny - nie przepadła, tylko została przesunięta do ZUSu. Choć z drugiej strony to tak, jakby przepadła... Tyle, że PiSowski rząd zrobił coś analogicznego, pobierając sobie przy tym 15% prowizji... |
|
Wypisz-wymaluj - PiS. Scharakteryzowałeś obecne rządy wprost idealnie. "ma w zwyczaju szczuć służbami tych, którzy ośmielają się wyrazić odmienne zdanie".Polacy nie lubią autorytarnych rządów i w końcu pogonią PiS na zieloną trawkę !Za to Koziogrodzianie autorytarne rządy najwidoczniej lubią, bo inaczej jak wytłumaczyć fakt, że ratuszem od trzech kadencji trzęsie dewelo-duce, który z partycypacji społecznej uczynił tragi-farsę, a ponadto ma w zwyczaju szczuć służbami tych, którzy ośmielają się wyrazić odmienne zdanie względem Jego wizji dewelorozwoju Lublina. PObudka, panie Adamie! |
|
Trzaskowski to pechowiec, za którym ciągną się nieszczęsne awarie kosztowne dla srodowiska (zalana guwnianymi ściekami Wisła, zasypywana osadami, z nieczynnej spalarni oczyszczalni Czajka, Polska) kosztowna awaria magistrali cieplowniczej z Siekierek (zdemolowsne ulice, zalane garaże, przerwa w ogrzewaniu). Napoleon nie powierzylby takiemu pechowcowi dowodzenia nad batalionem, a grupa niedoswiadczych oszolomow chce go wybrać na Prezydenta Polski.
|
|
I co ? To już nie były śmiercionośne listy ? Szybko się wam optyka zmienia POjebańcy
|
|
I co ? To już nie były śmiercionośne listy ? Szybko się wam optyka zmienia POjebańcyOd razu ci się lepiej żyje, kiedy kogoś zwyzywasz? Jakie to polskie, patiotyczne, chrześcijańskie. Cały zwolennik PiSu. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|