Hołownia to lewak, tym bardziej niebezpieczny bo po doświadczeniach z czasów seminarium. Do czego lewactwo doprowadziło w wielu miastach USA możemy zobaczyć na filmikach płonących, zdemolowanych dzielnic Mineapolis.
|
|
Rafał Trzaskowski resortowe dziecko, rodzice (mama kontakt TW) zapewnili synkowi dostanie dzieciństwo (w wieku 6 lat zjeżdżal na nartach z Kasprowego) i elitarne, jak na Polskie warunki wykształceni. Ale te cieplarniane warunki w jakich Rafał się chowal, sprawiwily, że nie ma pojęcia o życiu i potrzebach statystycznego Polaka. W Zakopanem wysłuchiwal się w narzekania na los instruktorów narciarskich, których zawód w czasie zarazy okazał się niepotrzebny. Widać kandydat Rafał nie zna porzekadła: "Nie czas ratować róż gdy płonie las."
|
|
Jakoś nie widać tych liczb poparcia dla wszystkich przeciwników obecnego Prezydenta. Wystarczy przyjrzeć się liczbie uczestników w wyborczych zgromadzeniach poszczególnych kandydatów. O ile mogę zrozumieć niewielką liczbę mieszkanców Tarnowa, by powitać Rafala Trzaskowskiego. Bo kto poprze kandydata od "Ch... z tą Polską Wschodnią. O tyle widzieć puste miejsca przy wystąpieniu Władyslawa Kosiniaka-Kamysza w tym samym mieście... To jest zastanawiające. No, ale chyba PSL zapomniał o tym, że faktycznie zjednoczyli Polaków przy ostatnich wyborach Parlamentarnych, by... odsunąć ivh od koryta. Nie powiem, sam głosowałem na PiS dzięki ich "zjednoczeniu". I przez to co pokazali podczas poprzednich wyborów samorządowych. Tak sfalszować wybory? Majstersztyk. I jeszcze wmówić, że na pomorzu było 30-40% idiotów? Dziwne i do tej pory nie wyjaśnione, bo nikt nie przeprowadził analiz. Nie było na czym, wszystkie karty zaraz po wyborach zniszczono. Chętnie bym się dowiedział jaki procent kart były nieważne z powodu krzyżyka na pierwszej stronie i... czy tusz długopisu był ten sam? Ja zawsze oddaję głos własnym długopisem i ma cięńszą kreskę. Co do Bosaka... chłopak przynajmniej szuka nisz, gdzie jest jeszcze możliwość rozwoju kraju. Ma rację, że turystyka wodna w Europie to ważna gałąż gospodarcza. Po Dunaju pływa multum takich statkow wycieczkowych.
|
|
Problemem POdać Andrzeju Długopis jest to że trolle przestały być wiarygodne. Zmasowane ataki na konkurentów w zbyt dużej ilości i na każdym kroku tymi samymi słowami sprawiło że widać fejka. Nawet moja sąsiadka, do niedawna zagorzała piSSówka już zdjęła plakat z długopisem i zrobiła z niego zadaszenie dla psa, mówiąc że tak tvpiSS łże że oglądać tego nie może bo za oknem widzi co innego.
|
|
Kto się bawił zmianą IP i wywindował tak w sondzie notowania Rafałka pierdzistołka przykrywki złodziei i malwersantów z PO ? Śmiechu warte, wszędzie po 20% a tu niby wygrywa w pierwszej turze. Manipulować też trzeba umić.
|
|
@Januszu... masz rację trola można poznać po braku argumentów. I znów powtarzasz się o Andrzeju Długopisie, i twej zawiedzionej sąsiadce. No, to skoro masz tak dobry kontakt z nią, to zapytaj swojego głosu wewnętrznego, co ją tak zbulwersowało, że zrobila z niego zadaszenie dla psa? Swoją drogą musi być geniuszem innowacyjności, pewnie jak ty? Robić zadaszenie z papieru. Genialne?! Dlaczego nikt na to nie wpadł?!!! @MarioLubelski... Ameryki nie odkryłeś. Ważne, by przy wypowiedziach pojawiały się łapki. Znaczy, że czytają i gościa ze 100 IP poruszają do łez te słowa. Mi tam nie przeszkadza, że w sondażu DW Rafał ma 200 min. głosów oddanych. Niech żyje w swoim matrixie wraz z sąsiadką i jej burkiem "Bury".
|
|
Hołownia to drogi panie cetrysta w pełnym tego słowa znaczeniu. Akurat po trochę, wszystkiego z umiarem. Najlepszy i jedyny obywatelski i bezpartyjny kandydat na prezydenta - spoza partyjniackiego układu PO-PISowego naszej sceny politycznej. Czas na nowe, czas by ktos wreszcie zajął się Polską a nie wieczną wojną PO z PISem.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|