Nie ma takiej możliwości żeby patriota zagłosował na kanalię, który nie tylko głosował ale nawet pisał rezolucje przeciw Polsce.
"Czas na rachunek sumienia i kilka słów prawdy. Tak, to ja napisałem rezolucję w Parlamencie Europejskim - osobiście namówiłem 513 do głosowania za nią - dzięki czemu poparły ją wszystkie liczące się frakcje PE. Namówiłem amerykańskich Senatorów do zadawania pytań o stan demokracji w Polsce" - napisał ironicznie na swoim Facebooku Rafał Trzaskowski. W ten sposób odwołał się do sporu wokół rezolucji Parlamentu Europejskiego ws. Polski.
|
|
Trzaskowski to automat marketingowy. On gada i sam nie wie co. Przeszłość podejrzaną, wizyty u Bilderberga, nicość w sprawowaniu funkcji w Warszawie, niespełnione obietnice, podejrzane spółki komunalne w stolicy, głosowanie przeciw Polsce w PE, brednie na potrzebę chwili- niby wycofywanie się z poprz dniach deklaracji, jego stosunek do LGBT, Euro, i uchodźców też niekorzystny dla Polski, " tradycje rodzinne( funkcja matki jako TW). Ewentualny wybór po oglupieniu ludzi to chaos! Jaką rolę i funkcje pełnił w 2015 gdy policja strzelała do górników?
|
|
PO miała już swoją szansę, a jak było wówczas? Ja pamiętam! Jak się okazało inni wyborcy również pamiętają.
|
|
Tylko ANDRZEJ DUDA !!!
|
|
100aferpis.pl - i wszystko jasne :)
|
|
PiS konsekwentnie realizuje program Melina+. Młodzi po studiach gniją po kilka osób w dziurach z PRL-u w podłych warunkach bez szans na stabilizację, rozwój, założenie rodziny i bez warunków do pracy.
Na czym polega program:
1. Likwidacja programu Mieszkanie dla Młodych.
2. Rentierzy masowo skupują mieszkania deweloperskie za gotówkę.
3. Zakup nowego mieszkania w oddanej inwestycji graniczy z cudem.
4. Banki podwyższają wymagania i minimalny wkład własny.
5. Wykup mieszkań spółdzielczych za 1% i wynajem takich dziur studentom.
6. Zawyżanie cen nieruchomości przez spekulantów.
7. Państwo w żaden sposób nie pomaga młodym kupić pierwszego mieszkania.
Trzaskowski otwarcie mówi, że posiadanie własnego mieszkania jest jedną z najważniejszych barier dla wszystkich młodych ludzi.
Głos na PiS to głos przeciwko sobie. Idź na wybory!
|
|
***s://ibb.co/LYvYLPH
|
|
Pracuje od lat z ludźmi niezbyt majętnymi i powiem Wam otwarcie mimo, że mi jako przedsiebiorcy średnio to pasuje, bo mniej przez to zarabiamNowoczesny model Janosika - zabiera sobie, rozdaje innym. Picu picu mój dziedzicu.... |
|
Pracuje od lat z ludźmi niezbyt majętnymi i powiem Wam otwarcie mimo, że mi jako przedsiebiorcy średnio to pasuje, bo mniej przez to zarabiam. Nikt nie zrobił tyle dla tych ludzi co obecny rzad . Nie da się tego przykryć pier*oleniem o konstytucji, czy prawach lgbtRozumiem, że to na potrzeby kampanii wyborczej internetowy troll który w 90 dni i tylko na forum DW dodał na dwóch różnych kontach(Aaron_Langman, tutaj link do twojego poprzedniego profilu na którym naklepałeś 650 postów po czym poszło w odstawkę: ***s://***dziennikwschodni.pl/profil/?u=1783858349 oraz TECZOWY_ZSL) ponad 1100 propagandowych wpisów, wciela się w rolę "przedsiębiorcy" pomagającego ludziom niezbyt majętnym? Wy naprawdę macie suwerena za ciemny lud, który wszystko kupi? |
|
Nie ma i nie może być zgody na marnotrawienie czasu i naszych pieniędzy, trolowanie, szkalowanie, pomówienia i sianie nienawiści pod osłoną Urzędu Marszałkowskiego. Sprawa zgłoszona oficjalnie na ręce Pana Marszałka. Jeśli zajdzie potrzeba - nie zawaham się nagłośnić sprawy na szerszym forum. Będzie smród....
|
|
Tylko Trzaskowski da Polsce szansę na Normalność! Dlatego każdy głos dla Trzaskowskiego!
|
|
I kolejne na chybcika wytnij - wklej, błahahahahehehehihihihi..... IDIOTENSCHAFT....
|
|
A w gumofilce sobie wsadź te mundrości i te minusy. Będziesz wyższy, pajacyku, "przedsiębiorco" Trać dalej czas na popierdółki - tylko nie płacz potem, że żyć nie masz za co, bo emeryturki ni ma....Łoj, pod kościółkiem rączkę wyciągać przyjdzie... PiS Ci da? Po ryju chyba....Ja osiągnąłem taki status, pieniądze i uznanie, o jakim Ty bidoto siroto jeszcze dłuuuuuugo (a potem wcale) pomarzyć tylko możesz. Więc akurat troska o przyszły byt jest mi obca....
|
|
Na 77 obietnic wyborczych w Warszawie , tylko 5 zrealizowanych ? Słoiki ze stolycy zapewnie bardzo dumni z Rafalali:) PRAWicowyinternet.pl/trzaskowski-na-77-dajacych-sie-zweryfikowac-obietnic-zlamal-72
|
|
I uwaga - prośba końcowa, do wszystkich: nic więcej nie pisać! Nie karmić TECZOWEGO trolla - idioty!
|
|
I kolejne na chybcika wytnij - wklej, błahahahahehehehihihihi..... IDIOTENSCHAFT....Berlin narzuca Polakom prezydenta? O TUSKU - SP0nsorze P0litycznym trzaskowskiego pisze niemiecki Die WELT - „Er ist Pole, aber er spielt für das deutsche Team“ „Jest Polakiem, ale gra dla niemieckiej drużyny” |
|
PO miała już swoją szansę, a jak było wówczas? Ja pamiętam! Jak się okazało inni wyborcy również pamiętają.PiS też miał swoją szansę. Długo trzeba było sprzątać po zaledwie dwóch latach (2005-2007). |
|
Jesteś albo idiotą, albo zdrajcą. Trzeciej alternatywy nie ma.I kolejne na chybcika wytnij - wklej, błahahahahehehehihihihi..... IDIOTENSCHAFT....Berlin narzuca Polakom prezydenta? O TUSKU - SP0nsorze P0litycznym trzaskowskiego pisze niemiecki Die WELT - „Er ist Pole, aber er spielt für das deutsche Team“ „Jest Polakiem, ale gra dla niemieckiej drużyny” |
|
Na 77 obietnic wyborczych w Warszawie , tylko 5 zrealizowanych ? Słoiki ze stolycy zapewnie bardzo dumni z Rafalali:) PRAWicowyinternet.pl/trzaskowski-na-77-dajacych-sie-zweryfikowac-obietnic-zlamal-72Chłoptasiu, nie graj obietnicami, bo ci wyciągnę stan realizacji obietnic pana Dudy sprzed pięciu lat. I wtedy ci się łyso zrobi... |
|
___K___ ciołek taki pewny wygranej dudopisu? A to:
***s://***o2.pl/informacje/najnowszy-sondaz-kto-wygra-w-ii-turze-wyniki-sie-odwrocily-6529043785664641a
widzial????
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|