Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
---- Ulubienica totalnej opozycji i MARSZAŁKA KOPERTNIKA !! „Głosowanie korespondencyjne ma zasadnicze znaczenie dla ochrony przyszłości naszej demokracji w obliczu kryzysu zdrowia publicznego” - mówi Nancy Pelosi, spiker amerykańskiej Izby Reprezentantów, " Vote-by-mail is essential to protecting the future of our democracy as we confront this public health crisis. There is no legitimate argument against enacting it."
Odpowiedz
Kolega z Norwegii napisał: " 20 kwietnia są otwierane przedszkola 27 kwietnia szkoły fizjoterapia, psychologowie fryzjerzy i inne usługi ."
Odpowiedz
Kanclerz Kurz, powiedział ze WHO jest niekompetentne, i On odmraża gospodarkę Austrii, nie zważając na to czy WHO to neguje,czy nie.
Odpowiedz
Znowu monolog. Pisowski trollu, nie kompromituj się już, błagamy.
Odpowiedz
2010 - największa powódź w historii Polski....  Tusk  "Nie ma potrzeby ogłaszać stanu klęski żywiołowej" .... nie chciał przekładać wyborów... stanu wyjątkowego nie wprowadził... .. wygrał kolega Bronek
Dokonałeś pięknego samozaorania, pacanku. Kaczyński kopiuje Tuska - na pewno się na Nowogrodzkiej cieszą z takiej twojej wypowiedzi :-)
Odpowiedz
„Prawda jest prawdą, nawet jeśli nikt jej nie uznaje” -  Abp Fulton J. Sheen
Czcigodny Arcybiuskup wykląłby satanistów - zwłaszcza blokującyh katolikom dostęp do kościołów. Biskupi amerykańscy odmówili zamknięcia kościołów podczas epidemii "grypy hiszpańskiej" - część Biskupów aresztowano, ale kościoły pozostały otwarte. Teraz zaś udający biskupów śmierdzący tchórze podlizują się satanistycznym draniom i wespół z nimi odcinają katolików od Sakramentów świętych i liturgii (zwłaszcza Mszy świętej). Apage, satanas!
 Przecież masz mnóstwo transmisji Mszy Św. w internecie, kto Ci broni oglądać? Boga to się ponoć w duchu przyjmuje, a nie w opłatku wkładanym do ust. Taki z Ciebie katolik, a podstaw nie znasz?
Odpowiedz
---- Ulubienica totalnej opozycji i MARSZAŁKA KOPERTNIKA !! „Głosowanie korespondencyjne ma zasadnicze znaczenie dla ochrony przyszłości naszej demokracji w obliczu kryzysu zdrowia publicznego” - mówi Nancy Pelosi, spiker amerykańskiej Izby Reprezentantów, " Vote-by-mail is essential to protecting the future of our democracy as we confront this public health crisis. There is no legitimate argument against enacting it."
Zamiast wyszukiwać takie rzeczy powinieneś sobie odszukać sejmowe przemówienie Pani Krystyny Pawłowicz z 22.X.2013. Cudownie uzasadniała wtedy niekonstytucyjność wyborów korespondencyjnych. Jak dziś, zasiadając w tak szacownym gronie, odniesie się do pomysłów JarKacza?
Odpowiedz
***s://***msn.com/pl-pl/wiadomosci/wybory-prezydenckie/pawłowicz-w-2013-o-głosach-korespondencyjnych-można-sfałszować/ar-BB12iJ02?ocid=spartanntp
Odpowiedz
Co się więc zmieniło? PiS boi się utraty władzy. I nie dlatego, że oderwalibyśmy ich od koryta. Kaczyński i reszta boją się odpowiedzialności, do której zostaną pociągnięci po utracie stołków. A zostaną pociągnięci na pewno. Zbyt wiele razy złamali prawo.
Odpowiedz
Nie rozmawiajcie z trollem  Aaron_Langman. To nawet nie jest prawdopodobnie człowiek tylko bot (program), który został stworzony przez polski lub rosyjski rząd do szerzenia propagandy.
Odpowiedz
Nie rozmawiajcie z trollem  Aaron_Langman. To nawet nie jest prawdopodobnie człowiek tylko bot (program), który został stworzony przez polski lub rosyjski rząd do szerzenia propagandy.
 Najgorsze, że on sam ze sobą rozmawia :)
Odpowiedz
Jaką może być Polska rządzona przez platformę obywatelska, skoro żona przewodniczącego tej partii oszukuje ZUS na kilkanaście tysięcy złotych?
Odpowiedz
Nie rozmawiajcie z trollem  Aaron_Langman. To nawet nie jest prawdopodobnie człowiek tylko bot (program), który został stworzony przez polski lub rosyjski rząd do szerzenia propagandy.
 W Polsce propagandę szerszą nie tylko polski i rosyjski rząd. U mojego profesora od polskiego przeczytałem, że  po naszym kraju hasa 2000 agentów Mosad, też wysmienitych wachowcow. 
Odpowiedz
„Prawda jest prawdą, nawet jeśli nikt jej nie uznaje” -  Abp Fulton J. Sheen
Czcigodny Arcybiuskup wykląłby satanistów - zwłaszcza blokującyh katolikom dostęp do kościołów. Biskupi amerykańscy odmówili zamknięcia kościołów podczas epidemii "grypy hiszpańskiej" - część Biskupów aresztowano, ale kościoły pozostały otwarte. Teraz zaś udający biskupów śmierdzący tchórze podlizują się satanistycznym draniom i wespół z nimi odcinają katolików od Sakramentów świętych i liturgii (zwłaszcza Mszy świętej). Apage, satanas!
Przecież masz mnóstwo transmisji Mszy Św. w internecie, kto Ci broni oglądać? Boga to się ponoć w duchu przyjmuje, a nie w opłatku wkładanym do ust. Taki z Ciebie katolik, a podstaw nie znasz?
  • Apage satanas!
  • Dość herezji o "przyjmowaniu opłatka"!!! Katolicy oraz prawosławni (różnych obrządków) przyjmują Ciało i Krew Chrystusa (także w przypadku komunikowania pod jedną postacią sakramentalną) - a nie "opłatek", "prosforę" ("chleb liturgiczny" w wielu obrządkach wschodnich") lub "wino" (czyli produkty spożywcze).
  • Oglądanie lub słuchanie transmisji (co czynię) jest absolutnie odmienne od osobistej obecności w kościele (kaplicy) - zwłaszcza podczas Świętych Obrzędów.
  • Dość siania diabelskiej propagandy oraz herezji!!! Marsz z powrotem do piekła!
Odpowiedz
Chodzi to o wybory jak by Duda zabrał 500+ to jednocześnie straciłby głos na siebie a mu na tym zależy, aby wybory wygrać. Co innego będzie po wyborach jak Duda wygra wybory wtedy będzie mógł zabrać, 500+ bo co mu już naród zrobi? Przecież to jest ciemnota można im obiecywać rożne rzeczy tak jak zrobiłem z 2 miliardami na media zamiast na onkologie a co z niej by miał Duda nic a z reklam ma wszystko nawet wybory może wygrać przez reklamy to jest taki człowiek a poco niech powie poco założył kagańce na sądy, aby go nie mogli postawić przed sądem, bo nimi rząd rządzi a nie, że pomogli Kowalskiemu tylko sobie, ale ja na żadne wybory nie pójdę, bo to, co robią to jest wielki przekręt z tymi wyborami a skąd mam pewność czy ktoś się nie posłuży moimi danymi i na Telefon będą brali kredyty a koperta ma prawo się zagubić a ja jak to udowodnię proste powiedzenie udostępniłeś swoje dane i dlatego złodziej bierze kredyty a ty się tłumacz komornikowi czy tam sądowi ż to nie ja i w koszty będą mnie zapędzać to ja mam takie wybory w nosie niech sobie Duda razem z Kaczyńskim głosują.
Odpowiedz
"Obywatele Korei Płd., w tym pacjenci zakażeni koronawirusem, zaczęli w piątek oddawać głosy w zdezynfekowanych lokalach wyborczych w ramach systemu wczesnego głosowania przed zaplanowanymi na 15 kwietnia wyborami parlamentarnymi." - a Kidawa dalej spada - obecnie już na trzecie miejsce.
Odpowiedz
Drodzy lewaccy hiP0kryci... przeraża was ilości zgonów dziennie w wyniku covid19? A to ciekawe... ponieważ ponad 150.000 dzieci, które każdego dnia są zabierane temu światu w wyniku aborcji nie robią na was żadnego wrażenia.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...