40% Koalicja, 38% PiS = 1 mandat Koalicji, 2 mandaty PiS.
Nie mam ochoty słuchać o D'Hondtach i innych pierdołach, tylko chce jasnego wyjaśnienia dlaczego okręg jest ruch.any w du.pe.
|
|
nie kruku nie mazurku tylko RIAD HAJDAR
|
|
Ten sondaż przygotował były radny z PO, pewnie lemingi ma pocieszyć.
|
|
Skręcone sondaże nie pomoga POKO - nie powrotu do ŻARCIA OŚMIORNIC!
|
|
Do tej pory kandydatki i kandydaci na europosłów nie przedstawili swoich życiorysów do dwóch pokoleń wstecz. Myślicie że naród Polski to ciemnota która bedzie głosować na obywateli polskich w każdych wyborach. Polacy mają reprezentować Polakiw. Wielki szacunek dla Pana Jacka Janulewicza. Prawdziwy Polak broniący spraw Polskich.
|
|
Coś tam coś tam! pijaki takie jak ja będą głosować! I żart : jak się śmieje pijak? Ano tak : flahahahahaaaa
|
|
A kto będzie głosował na K. Hetmana z tęczowej koalicji PeezeLgtb?
|
|
Złote dzieci PiS chcą uciekać przed konsekwencjami swoich działań! Trybunał Stanu i tak Was znajdzie- nawet w Brukseli
|
|
Głosuje na Hetmana, za krukowa i mazurek mi wstyd!!!
|
|
Der Dziennik cytuje lewacki portal wiadomo że KE przegra te wybory.
|
|
Umiem coś tam, coś tam i taka baba pcha się do PE! Jak ona nawet nie potrafi się napić !!! Stop wstydu polski w UE i nie głosuje na PiS !
|
|
Za te wasze przekręty dosięgnie was kiedyś sprawiedliwy wyrok pisiory, zobaczycie!
|
|
PiS zwłaszcza pieniądze z OFE na obietnice wyborcze przed wysłaniem swojej święty do parlamentu europejskiego
|
|
Tylko Krzysztof Hetman Ronaldinho polskiej polityki!
|
|
Pisiory zawsze się pchają do koryta
|
|
Kto to jest ta Kruk? Ja się pytam. Może jak dostanie się do europarlamentu to pójdzie do fryzjera
|
|
Pisorom mało kasy z OFE to jeszcze łapy po euro wyciągają
|
|
Pisorek K ! Pisiorek S ! Pisioooorek zawsze nasz KaaaeeeS i coś tam coś tam coś taaaam coś tam.
Za Jarosława pójdziemy (choćby chwiejnym kroookiem), pojdziemy aż po żyyycia kres ! Jaro ! Jarosław !!!
|
|
Już wolałbym oddać głos na stracha na wróble niż na kogokolwiek z pisu. Cudaki-szkodniki.
|
|
na nikgo nie glosuje bo nikt nic nie robi , ukatywniaja sie przed wyborami a po wyborach cisza..
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|