Byly minister skarbu. dostal bardzo malo glosow. Jesienia bedzie zapewne podobnie.
|
|
Czyli mieszkańcy sami strzelili sobie w stope wybierając kruk,która olała azoty i dała zielone światło na marginalizację Puław w grupie,a wiadomo słabsza pozycja azotów to mniejsze wpływy do budżetu miejskiego
|
|
Wyborcy stwierdzili, Karpiński ch...uj z tym posłem!!!
|
|
Konserwatywne chłopstwo znowu zadecydowało o losie Puław. Jak przyjdzie kryzys gospodarczy, padną azoty to wtedy chłopi może zmądrzeją. Jak widziałem te tabuny starych ludzi idących z kościoła na wybory to spodziewałam się że wygrają emocje, a nie rozum. Ale liczyłem że "inteligenckie" Puławy nie dopuszczą aż do takiej wygranej pisu. Znowu okazało się że chłopa ze wsi komuna mogła wygonić do miasta, ale wsi z chłopa nawet wykształcenie nie jest w stanie wygonić.
|
|
Od starych ludzi jeszcze byś się nauczył nie jednego, i dobrze że poszli bo młodych nie widziałem wcale! Przynajmniej wiedzą że spełnili swój obowiązek i poszli zagłosować!
|
|
Ty Ola!
Ty też będziesz kiedyś stara!!
Nie.myśl sobie egoistko , że wiecznie będziesz młoda!
Nie drwij ze starszych ludzi , bo dzięki tym ludziom ty jesteś na tym świecie , w wolnym kraju .
Po prostu jesteś świnia!
Do babci i dziadka też masz taki stosunek???
|
|
Brawo Adrian należy się tej oli po 4 literach.Brawa.
|
|
Tyle że to za Karpińskiego zakłady poszły pod Tarnów jak byś nie pamiętał
|
|
czy to nie dziwne że wieczorem Kaczyński krzyczy że mało, a rano mają 46% ? śmierdzi i to bardzo
|
|
Gmina Żyrzyn i Baranów, moje rodzinne strony: po 70 procent na oszołomów, ludzi miałkich, małostkowych, lizusów, manipulantów, nieempatycznych, odhumanizowanych, szastających groszem podatnika, bez poczucia humoru, bez dystansu do siebie, etc. Ja prdl, tam nie ma się komu kłaniać. Szok....
|
|
Konserwatywne chłopstwo znowu zadecydowało o losie Puław. Jak przyjdzie kryzys gospodarczy, padną azoty to wtedy chłopi może zmądrzeją. Jak widziałem te tabuny starych ludzi idących z kościoła na wybory to spodziewałam się że wygrają emocje, a nie rozum. Ale liczyłem że "inteligenckie" Puławy nie dopuszczą aż do takiej wygranej pisu. Znowu okazało się że chłopa ze wsi komuna mogła wygonić do miasta, ale wsi z chłopa nawet wykształcenie nie jest w stanie wygonić.Ja też, jakieś 20 lat temu (eh, ponad) uważałem, że Puławy to miasto inteligenckie, wiadomo: Czartorych, Chemik. Ale większość tych inteligentów uciekła do wielkiego świata. Zostali starsi ludzie, część chłopów pracujących w Azotach przeniosło się do Puław i tyle ... Podobnie Kazimierz Dolny, niby takie uduchowione i pełne artystów, malarzy ale stanowią oni promil mieszkańców. Co z tą Polską...? |
|
Ksiądz kazał ,naród poszedł,zagłosował i mamy to co mamy niestety :-(
|
|
Tylko PISiorki, tylko PISiorki, lalala lalala, a pozostałym polecam maść na ból ...
|
|
KE (koniec entuzjazmu) - dziś ma kaca. PiS - zasłużony sukces! Wybrałem "pana", który będzie o mnie dbał. "Pan", który nie dba o poddanych wyborów nie potrzebuje, sam się władcą okrzyknie.
|
|
do 1, paoli, gorsiejszego sortu, itp. No to jak? Większość jest głupsza, a mniejszość mądrzejsza, czy odwrotnie?
|
|
Tylko PISiorki, tylko PISiorki, lalala lalala, a pozostałym polecam maść na ból ...Nasmaruj się wazeliną lepiej ci bedzie w koniec pleców włazić |
|
Lby pustakom popuchly a szkoda,ze rozumki malenkie a komu Pulawy i glosujacy sie nie podobaja to nic innego jak zegnac sie i won z naszego mista powiatu i wojewodztwa.Powrot na wschod a tam nie decyduja glosujacy a liczacy.
|
|
Lby pustakom popuchly a szkoda,ze rozumki malenkie a komu Pulawy i glosujacy sie nie podobaja to nic innego jak zegnac sie i won z naszego mista powiatu i wojewodztwa.Powrot na wschod a tam nie decyduja glosujacy a liczacy.Az tu czuć jak się zesr..eś z wrażenia i napinki. Łyknij meliski, wez gleboki oddech, żyły wrócą na swoje miejsce i bedzie lepiej... |
|
Wiekszość nie zawsze ma rację, to też może świadczyć o manipulacji bezideową, niewykształconą, zastraszoną masą wyborczą, np. wyborca: po 60, ze wsi, o podstawowym i średnim wykształceniu - TO wyborca WSCHODU. Madrych jest zawsze mniej: do 49 lat z dużych miast, z wyższym wykształceniem - To wyborca ZACHODU. Taki jest podział Polski, a prościej na zachód - europejski i wschód konserwtywno-socjalistyczny, zapózniony cywilizacyjnie i kulturowo, z piętnem zaborów, żyjący zmitologizowaną przeszłością i nadzieją na dorobienie się... Nadzieja, tylko w młodych ludziach, którzy wrócą z saksów w zachodniej Europie!
|
|
Dziki, tępy, zmanipulowany przez populistów i sukienkowych wschód.Czkawka powyborcza będzie bolesna i bardzo nieprzyjemna jak refluks. Za głupotę zapłacą wasze dzieci i wnuki.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|