Na mandat do PE zasługuje tylko dr Paweł Janulewicz nr 9 z listy1. Jest szefem Federacji dla Rzeczypospolitej Jakubiaka. Młody, wykształcony poprostu godny reprezentant naszego regionu.
|
|
Paweł Janulewicz jako jedyny upublicznił swój życiorys z którego można przeczytać że jest godnym reprezentantem polskich interesów. Nie dla obywateli polskich.
|
|
Jakby mucha dorwała się do koryta, to zwątpiłbym w inteligencję społeczeństwa.
|
|
Na mandat do PE zasługuje tylko dr Paweł Janulewicz nr 9 z listy1. Jest szefem Federacji dla Rzeczypospolitej Jakubiaka. Młody, wykształcony poprostu godny reprezentant naszego regionu.Nie ma się czego wstydzić, ma zdrowe korzenie to i upublicznił. |
|
Sondaże można wyrzucić do kosza. Jest to tylko mącenie ludziom w głowach. Naród Polski jest takim narodem który zawsze jest za tym komu się dokopuje co skutecznie każdego dnia robi KE. Ale trzeba być Polakiem i mieć polska mentalność. Obywatele polscy tego nie zrozumieją bo nie mają polskiej duszy.
|
|
jeśli coś tam coś tam prowadzi w sondażach to znaczy że średnia IQ mieszkańca regionu jest poniżej 50.
|
|
Narodzie wstań z kolan i nie daj się mamic pisowskie propagandzie kupiony za 500 złotych dokladasz do tego 700
|
|
Na każdym skrzyżowaniu w powiecie chelmskim wisi po 5-6 plakatów Beci Mazurkowej. Podobnie krowy wybijaja jak plakatu ktoś nie wywiesi
|
|
Jackiewicz śmiech na sali kto to w ogóle jest i co zrobił oprócz wynajęcia troli do pisania pod artykułami?
|
|
Hetman to jedyny rozsądny wybór
|
|
Dziennik Wschodni promuje pisowskich kandydatów, niczym proboszcz z kościoła przy ul. Nałkowskiej
|
|
Dokonał rozsądnego wyboru głosując za gorszymi towarami dla polaków. Nigdy w życiu nie zagłosuje za 67 i OFE , brawa za wykład na UW
|
|
Jackiewicz śmiech na sali kto to w ogóle jest i co zrobił oprócz wynajęcia troli do pisania pod artykułami?Chłopie a googla umiesz obsługiwać? Tam znajdziesz informacje o każdym aktywnym kandydaci. Cieniakow w Internecie nie ma. Ps. A o Janulu jest najwięcej. |
|
Totalne bzdury ja ani moja rodzina na pisbkomunistyczny nie głosuje na tych złodzieji od lat nie głosujemy i nie bede głosował. Na pis komunustyczny nawet by mi dawali milion euro nie bede głosował
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|