Konfederacja !!!
|
|
Głosowanie na PiS to jak zaproszenie złodzieja do domu.
|
|
Jacy wyborcy, takie wybory. Smutne, ale prawdziwe. Szkoda kraju :(((
|
|
Coś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ???
|
|
Coś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ???Czekają na info z centrali bo nie wiedzą co PiSać |
|
Coś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ???
Po co cokolwiek pisać,PIS i tak wygra i będzie miał konstytucyjną większość. Natomiast wam lewakom i komuchom zostało tylko pisanie i biadolenie.
|
|
Coś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ??? Po co cokolwiek pisać,PIS i tak wygra i będzie miał konstytucyjną większość. Natomiast wam lewakom i komuchom zostało tylko pisanie i biadolenie.Większość wiezienną chyba |
|
Jeszcze kilka lat temu, Polska była pięknym, rozwijającym się krajem z piękną przyrodą. Ludzie byli życzliwi, nie było tyle nienawiści. Szkoda, że to już przeszłość.
|
|
Piszcie więcej takich komentarzy to PIS będzie miał nie 60% a 90%.Coś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ???Czekają na info z centrali bo nie wiedzą co PiSać |
|
oś długo pisotrole nic nie piszą, czyżby operatywka ??? Po co cokolwiek pisać,PIS i tak wygra i będzie miał konstytucyjną większość. Natomiast wam lewakom i komuchom zostało tylko pisanie i biadolenie.
Większość wiezienną chyba
POmarzyć każdy może.
|
|
Nie denerwujcie się, Lewica ma mój głos, może akurat Pan Cczerniak nie jest moim kandydatem, ale może 2-ka albo 3-ka, zobacztmy :)
|
|
Jeszcze nie dałem komentarza - czekam na wytyczne z centrali.
|
|
Funkcjonariusze po juz w pracy od rana spam tymi samymi komentarzami
|
|
Wybory są nie potrzebne bo i tak wygra partia, która zapewni czarnej mafii pedofilskiej bezkarność.
A wszyscy wiemy, której partii jedną z głównych twarzy jest obrońca pedofilii.
|
|
Ciebie mi szkoda, biedny człowieku
|
|
Dlaczego w sondarzu nie ma konfederacji?
|
|
a gdzie Konfederacja?
|
|
piS to syf na syfy!
|
|
Nie ma na kogo głosować niestety. Jedni gorsi od drugich, wszyscy politykierzy się pchają tylko dla swojego i grupki skoligaconych dobra. Masakra.
|
|
Ciekawe ta sonda na DW
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|