Nie zdążyli pod osłoną nocy zmienić prawa ?
|
|
A gdzie TECZOWY_ZSL? Zaspał? Może niech któryś z pozostałych płatnych trolli do niego przedzwoni i go obudzi. Przydałoby się zrobić parę wrzutek o Tusku, Unii Europejskiej i np. bitwie pod Grunwaldem?
|
|
no i co z tego ? nic z tego nie wyniknie, prokuratora umorzy postępowanie, nikt nie odpowie, cyrk dalej sie kreci
|
|
no i co z tego ? nic z tego nie wyniknie, prokuratora umorzy postępowanie, nikt nie odpowie, cyrk dalej sie kreciA nawet jakby to długopis uniewinni przed wyrokiem. Wolska marzeń. |
|
Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji koniecznie trzeba zapisać się do PO czytaj Pladeka Oszukańców i wtedy zadziała doktryna Neumana będą bronić decyzji Premiera jak niepodległości.No tak - PO musiała wypłynąć, bo PiSowczycy nie potrafią inaczej. Czy ktoś z PiSu kiedykolwiek przyznał się do winy w jakiejkolwiek kwestii? |
|
W tej sytuacji premierowi nie pozisraje nic innego jak przeprosić, oddać kase i poddać się do dymisji. Mam nadzieję że uczyni to możliwe szybko?
|
|
Czemu TVNowscy żołnierze z grupy 0 nie napiszą jak to prezio Wałbrzycha łamie Konstytucję? - ogłosił ostatnio 50-80% zniżkę w opłatach za bilety do obiektów prowadzonych przez samorząd (baseny, muzea)... dla osób zaszczepionych. Innymi słowy - z podatków WSZYSTKICH mieszkańców wprowadza wyraźny podział na "szczepionych" i "niezaszczepionych". Łamanie PRAWA obywatelskiego !!!!
|
|
Jestem niezmiennie pod wrażeniem tego, jak wielu po PiSowskiej stronie jest specjalistów od fekaliów...Zgadza się musiało wypłynąć PO jak gówno. Bo gówno zawsze wypływa czego namacalnym dowodem jest Czajka oraz twój trafny komentarz.Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji koniecznie trzeba zapisać się do PO czytaj Pladeka Oszukańców i wtedy zadziała doktryna Neumana będą bronić decyzji Premiera jak niepodległości.No tak - PO musiała wypłynąć, bo PiSowczycy nie potrafią inaczej. Czy ktoś z PiSu kiedykolwiek przyznał się do winy w jakiejkolwiek kwestii? |
|
Tusk ci coś zabrał? Ty nawet nie rozumiesz, o co chodziło podczas tamtej operacji. Odrzuć TVP Info, od samego odrzucenia IQW ci podskoczy. Ale skoro tak bardzo chcesz, to jeszcze ci napiszę, że PiS zrobił podobną woltę z resztą kasy z OFE. Tylko że pobrał "dla siebie" (bo do budżetu) 15% z tej kasy. De facto jeśli więc ktokolwiek nas ograbił z naszych pieniędzy, to właśnie PiSowski rząd.W tej sytuacji premierowi nie pozisraje nic innego jak przeprosić, oddać kase i poddać się do dymisji. Mam nadzieję że uczyni to możliwe szybko?Zrobi to dzień po tym jak Tusk oda kasę z OFE którą nam z.........ł. |
|
Czemu TVNowscy żołnierze z grupy 0 nie napiszą jak to prezio Wałbrzycha łamie Konstytucję? - ogłosił ostatnio 50-80% zniżkę w opłatach za bilety do obiektów prowadzonych przez samorząd (baseny, muzea)... dla osób zaszczepionych. Innymi słowy - z podatków WSZYSTKICH mieszkańców wprowadza wyraźny podział na "szczepionych" i "niezaszczepionych". Łamanie PRAWA obywatelskiego !!!!Aha. Ale nie jest łamaniem prawa obywatelskiego przekazywanie pieniędzy z podatków które płaci każdy zarabiający, na pińcetplusiontka? Dlaczego mam się zgadzać na to, żeby pieniądze mi odebrane dostał jakiś gówniak, którego starzy w życiu nie zhańbili się żadną pracą? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|