Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
a propos - czy p. BURY realizuje obietnicę wyborczą i nie pobiera wynagrodzenia senatora ????
Odpowiedz
- Czy Stanisław Gawłowski jest członkiem Platformy? - Nie - To jak się stało, że głosował podczas wyborów w PO?
Odpowiedz
droga pani Muchowa. Kiedy zaczniecie starania o to by lublinianie nie zostali wytruci przez osoby zanieczyszczające powietrze swoimi kopciuchami?
Odpowiedz
a propos - czy p. BURY realizuje obietnicę wyborczą i nie pobiera wynagrodzenia senatora ????
 A po co mu takie grosze??
Odpowiedz
Dlaczego PO popiera Berlin i Bruksele w walce z Polską, postkomusze sądy i dlaczego popiera lewactwo i LBGT, tak retoryczne pytam
Odpowiedz
Wybory zostały sfałszowane. Potomek z SB-ckiej rodziny na czele partii opozycyjnej. Kpina z demokracji.
Odpowiedz
A ja się w Pani zakochałem Pani piękna Joanno ach...
Odpowiedz
tak mi przykro ,ze pani nie startuje Przecież w PO to pani najładniej śpiewa Z pani umiejętnościami wokalnymi mogła pani pokonać Budkę
Odpowiedz
"To był moment, w którym trzeba było schować własne ambicje" - najpierw trzeba je mieć droga pani
Odpowiedz
Zwyczajnie pani nie lubię pani mucho Zawsze mój głos dostanie przeciwnik nawet gdyby to myśl być żuk hehehe
Odpowiedz
Ależ troli pisowskich nalazło. Po ile wam płacą. 20 czy 30 gr. a może więcej. ???
Odpowiedz
Źałosne
Odpowiedz
trzeba je mieć o honorze nie wspomnę ,tyle z ciebie pożytku co pali kota ,tylko wstyd
Odpowiedz
pewnie by dostała jeden głos o ile by się nie pomyliła
Odpowiedz
Nie zabiegała o stanowiska?! Nie mogę!
Odpowiedz
W Meziers jest standard 1 metra, tu jest standard 1 Pustaka.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...