Nie chciałbym zobaczyć osobnych list partii prodemokratycznych. Jak pójdziecie razem to jest b. duża szansa. Jak rozbici to zero !
|
|
Ja nigdy nie zagłosuję na populistów. Nie omamią mnie swoimi programami socjalnymi. Dla mnie władza która nie szanuje Konstytucji i Prawa nigdy nie dostanie mojego głosu.
|
|
Pis to na jedynkę może wpisać frytkownicę, a ich wyborcy i tak zagłosują bezmyślnie.
|
|
Mucha - ładna, elokwentna, inteligentna, posiadająca wiedzę. Zdecydowana jedynka w Lublinie.
|
|
Platforma to ma te muchy i rożne dziwne ludzie - i tylko lgbt i rozbicie dzielnicowe - fatalnie ZSL - dnoWeź się do pracy brudny łbie niedouczony pislamisto |
|
Mucha - ładna, elokwentna, inteligentna, posiadająca wiedzę. Zdecydowana jedynka w Lublinie.i ładnie kolędy śpiewa:-) To nic, że nikt nie potrafi wymienić np 3 punktów jej programu ale najważniejsze, że ładna:-) |
|
KWICZY GŁUPIE LEWACTWO AŻ MIŁO.
|
|
Katarzyna K. to partnerka byłego funkcjonariusza i posła PIS, znanego jako “agent Tomek”. Kobieta poza udziałem w grupie przestępczej jest także oskarżona m.in. o przywłaszczenie blisko 33 mln złotych, oszustwa przy dotacjach w kwocie 71 mln złotych, czy też podrabianie dokumentów.
|
|
pisowskich afer już nie da się policzyć
|
|
Młody, elokwentny, otwarty na środowisko LGBT, posiadający zaufanie prezesa
|
|
Nie zagłosuję na żadnego samorządowca, któremu nagle się odmieni i będzie chciał iść do Sejmu.
|
|
Ten rząd wreszcie robi coś dla takich ludzi jak my. Poprzedni myślał tylko o bogatych a teraz na każde dziecko mam 500 zł. Dodatkowo biorę też na wnuki bo dwie najstarsze córki już mają własne dzieci. Jedna z nich na wiosnę skonczy 18 lat i znowu jest w ciąży więc po osiągnięciu pełnoletności będzie miała konkretne pieniądze. Do tego są samotnymi matkami więc pomoc społeczna musi jeszcze im dawać pieniądze. Muszą się opiekować swoimi dziećmi więc nie mogą pracować nie mówiąc o takich glupotach jak szkoły. Za poprzedniego rządu klepaliśmy biedę a teraz kupiliśmy sobie sześć dziesięcio calową plazmę dlatego zawsze będę popierał rząd pis.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|