Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory parlamentarne 2019. PiS szuka "lokomotyw", opozycja prowadzi rozmowy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 czerwca 2019 r. o 09:38 Powrót do artykułu
Nie chciałbym zobaczyć osobnych list partii prodemokratycznych. Jak pójdziecie razem to jest b. duża szansa. Jak rozbici to zero !
Odpowiedz
Ja nigdy nie zagłosuję na populistów. Nie omamią mnie swoimi programami socjalnymi. Dla mnie władza która nie szanuje Konstytucji i Prawa nigdy nie dostanie mojego głosu.
Odpowiedz
Pis to na jedynkę może wpisać frytkownicę, a ich wyborcy i tak zagłosują bezmyślnie.
Odpowiedz
Mucha - ładna, elokwentna, inteligentna, posiadająca wiedzę. Zdecydowana jedynka w Lublinie.
Odpowiedz
Platforma to ma te muchy i rożne dziwne ludzie - i tylko lgbt i rozbicie dzielnicowe - fatalnie ZSL - dno
 Weź się do pracy brudny łbie niedouczony pislamisto
Odpowiedz
Mucha - ładna, elokwentna, inteligentna, posiadająca wiedzę. Zdecydowana jedynka w Lublinie.
 i ładnie kolędy śpiewa:-) To nic, że nikt nie potrafi wymienić np 3 punktów jej programu ale najważniejsze, że ładna:-)
Odpowiedz
KWICZY GŁUPIE LEWACTWO AŻ MIŁO.
Odpowiedz
Katarzyna K. to partnerka byłego funkcjonariusza i posła PIS, znanego jako “agent Tomek”. Kobieta poza udziałem w grupie przestępczej jest także oskarżona m.in. o przywłaszczenie blisko 33 mln złotych, oszustwa przy dotacjach w kwocie 71 mln złotych, czy też podrabianie dokumentów.
Odpowiedz
pisowskich afer już nie da się policzyć
Odpowiedz
Młody, elokwentny, otwarty na środowisko LGBT, posiadający zaufanie prezesa
Odpowiedz
Nie zagłosuję na żadnego samorządowca, któremu nagle się odmieni i będzie chciał iść do Sejmu.
Odpowiedz
Ten rząd wreszcie robi coś dla takich ludzi jak my. Poprzedni myślał tylko o bogatych a teraz na każde dziecko mam 500 zł. Dodatkowo biorę też na wnuki bo dwie najstarsze córki już mają własne dzieci. Jedna z nich na wiosnę skonczy 18 lat i znowu jest w ciąży więc po osiągnięciu pełnoletności będzie miała konkretne pieniądze. Do tego są samotnymi matkami więc pomoc społeczna musi jeszcze im dawać pieniądze. Muszą się opiekować swoimi dziećmi więc nie mogą pracować nie mówiąc o takich glupotach jak szkoły. Za poprzedniego rządu klepaliśmy biedę a teraz kupiliśmy sobie sześć dziesięcio calową plazmę dlatego zawsze będę popierał rząd pis.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...