Myślałam , ż da radę w pierwszej turze...
|
|
raz dwa, raz dwa
|
|
nieeeeeeeeeeeeee
|
|
Jaki palikot taki komorowski. PO propaganda sukcesu. Mamy już Irlandię kiedy Japonia...?
|
|
sondażowa socjalistyczna propaganda, jutro łatwiej będzie sfałszować prawdziwe wyniki.
|
|
zgadzam się : PO propaganda sukcesu
|
|
Komorowski buta i wyniosłość układ biznesowo towarzyski.
|
|
Był juz prezydent - marionetka z pisu. teraz czas na po.
|
|
Komorski ty samcu!
|
|
chciałem poinformować wszystkich zgorzkniałych PISowców, że przegraliście z kretesem pierwszą turę... w drugiej zostaniecie zmiażdżeni na amen. Tym samym kończą się wasze fanaberie pseudo patriotyczne, czas na rozwój Polski dla młodych ludzi...
|
|
oczerniają byłego prezydenta Kaczyńskiego mimo że był nie "medialny" to twardo stawiał polskie sprawy ,komorowski jak tusk pod publikę efekt? w sprawie śledztwa po katastrofie lotniczej działają raczej w interesie rosji niż Polski ,najważniejsze że tusk światowy człowiek stanął koło putina....
|
|
widok gęby kaczki i jogurcika - bezcenne
|
|
właśnie bo Komorowskiego popierają nie tylko komuniści (jak Cimoszewicz), ale i ci co ucierpieli w powodzi, np. taka Gronkiewicz-Wals, którą użarło kilka komarów, a jednego to nawet połknęła (szkoda że nie może połknąć martwych zwierząt, bo Tusk i Komorowski jeszcze nie uzgodnili kto je ma utylizować, bo mieli ważniejsze sprawy na głowie - jak wymianę kadr) |
|
Cały, ciemny i zacofany wschód, oraz małopolska zagłosowały na Kłamczyńskiego. Wstyd!!!
|
|
To jest właśnie ich sposób, wmówili ludziom, że inteligentni i mądrzy ludzie sukcesu głosują na PO a tak nie jest. Nie załamujcie się! Damy radę w II turze!! cała polityka to bagno ale wolę Jarka od Bronka. Pozdrawiam, mniej TV i gazet a więcej myślenia, to naprawdę nie boli:)
|
|
Głosujący na Kaczke w USA - Proszę Was wracajcie do kraju TUpolewami !!!! PLEASE !!!
|
|
Komorowski czy Kaczyński, co za różnica??
|
|
nie którzy to nie mają dość, tylko chcą powtórki z rozrywki. Jak można głosować na człowieka który jest chory na władze? czy będzie lepiej jak by wygrał ? zdecydowanie nie!! nie jestem za pis'em i nigdy nie będę
Głosowałem za Komorowskim bo nie chcę aby do rządów dobrał się znowu kaczyńki. Mam nadzieje, że kiedyś znajdzie się kandydat, który lepiej poprowadzi Polskę od swoich poprzedników i w końcu się coś zmieni. (na pewno nie będzie to ktoś z pis---)
p.s
w kościele też nie mam zamiaru słuchać tych podtekstów księdza na kogo głosować-- żenada!!!
|
|
Tusk i Putin to rządzący Komorowski i Miedwiediew to marionetki.Szykują się rządy na wzór Rosji i pod dyktando Rosji, gazu nam Tusk załatwił mnogo i mocno uzależnił od wspólnika Putina
|
|
Epatujecie nas sondazami w sytuacji kiedy PKW i wy takze dysponujecie juz realnymi wynikami:
"W głosowaniu w USA w polskich wyborach prezydenckich zdecydowanym zwycięzcą okazał się Jarosław Kaczyński, który otrzymał 23 276 na ogólną liczbę 33 455 oddanych głosów.
Jarosław Kaczyński otrzymał niemal 80% głosów - Komorowski niecałe 20%!"
Media publiczne jak i wy z sobie wiadomych wzgledow epatujecie nas wynikami sondazowymi choc dysponujecie juz od parunastu godzin realnymi...
Dla kogo i w jakim celu gracie?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|