oooooooo nieeeeeeeee wygrała marionetka tuska!!! od dzis putin rządzi Polską...:/
|
|
No i będzie przynajmniej spokój Zero kłótni, zero podziałów i inwektyw
Wstyd, że Lublinianie głosowali na Kaczyńskiego ale cóż, mamy demokrację i nawet niepełnosprawni umysłowo mają głos. Inteligencja zwyciężyła! A teraz PiSuarki możecie na mnie pluć - mam to w du***, bo dziś jest powód do świętowania Zgoda buduje bo Polska jest najważniejsza
|
|
Pan Jaro Kaczyński miał już swoje 5 minut!!!I co pokazał????Naród skłócony, podzielony.... Temu panu dziękujemy!!!!
|
|
ludzie co wy robicie wy naszą? POLSKĘ NISZCZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Buraki po wschodniej stronie Wisły w żałobie !
|
|
To jeszcze jest jakaś Polska ? Dla mnie to watykańska kolonia... |
|
I to jest klasyczny przykład tego, że POkemony nie dziela narodu (oni tylko twierdzą, że niepełnosprawni umysłowo głosuja na PiS.
|
|
hah sluzalczyk Tuska nie bedzie moim prezydentem!
|
|
No to wyjazd z ciemnej lubelszczyzny!!!!!!! |
|
Źle się dzieje w państwie polskim
|
|
a ty kto ? pewnie folksdojcz z Pomorza??? |
|
Jak wg ciebie jestem POkemonem to sorry bardzo, ale mam wykształcenie wyższe prawnicze . Przejechałem się wczoraj po małych miejscowościach i to co widziałem to jednostronne poparcie Kaczyńskiego. Co do niepełnosprawności - trzeba być ślepym i głuchym na argumenty, żeby nie widzieć jak wielką obłudę reprezentował Kaczyński w wyborach, zachwalanie lewicy, rozgrzeszanie Gierka itp. Cieszę się z wyniku wyborów, ponieważ wiem, że teraz może być wreszcie normalnie w tym kraju, nie będzie kłótliwego Prezydenta, który zamiast wspierać rozwój tego państwa tylko by celowo przeszkadzał, a byłoby tak gdyby Kaczyński wygrał. Bo się niestety - nie zmienił. Proponuje mu teraz wrócić do mamy i przeżywać żałobę a nie cyrki wyprawiać. W końcu zginął jego brat bliźniak i mnóstwo znanych mu osób. Dziękuję wszystkim za udział w wyborach, bez względu na kogo głosowali. |
|
wykształcona ciemnota róbcie na cudze dzieci zamiast na 1 kota
|
|
Przebrała się miarka , nie wybrali Jarka
|
|
Dobrzy, uczciwi ludzie na mojej kochanej Lubelszczyznie - ale politycznie - totalny Ciemnogrod !!!
|
|
. - a można mieć niższe prawnicze? Z tego co ja się orientuję, to w Polsce prawo jest tylko 5letnie magisterskie. Jedno jest pewne Twoje wyższe prawnicze, to ten sam poziom co nauczyciela historii, na którego zagłosowałeś. Jest tylko jedna dobra strona tej wygranej - Tusk i jego ręka do podpisywania nie będą już mieli na kogo zrzucać brak korzystnych zmian w Polsce. |
|
Cieszę się bo wygrała Polska, ale ciesze się też bo nie będę już musiał czytać tych głupich komentarzy ociemniałych PiSowców.
|
|
Komorowski w dbacie powiedział że nie ma POLSKI ( A i , ciekawe jaką nam zbuduje bo na razie po 35 latach pracy zarabiam nędzne grosze ,gdy odejmę stażowe to niecały tysiąc. Inie wstydzę się że głosowałem na JARKA
|
|
No to mamy PO Wolskim, bolku i alku kolejnego t.w. na stolcu. A pierwsza dama to straszny pasztet i kaszalot, na moje oko to 140kg żywca. Jeśli będzie chciała latać to nie-rząd PO-ZSL POwinien zakupić jakiś cięzki bombowiec. Ciekawe czy bronek nie będzie bał się latać drugą tutką do skutku.
|
|
Za to na szczęście ten śmieszny UPRawiony do kandydowania odpadł w I turze |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|