Źródłem może być i PKW, ale pytanie brzmi: czy na karcie wyborczej miałeś pytania o wiek, wykształcenie itp? Nie! A więc są to tylko przypuszczenia, czyli sondaże. Mam wyższe wykształcenie, 24 lata, jestem z Lublina, czyli miasta powyżej 250tys mieszkańców. Czyli wg tych "statystyk" powinnam głosować na Komorowskiego, a głosowałam na pana Jarosława Kaczyńskiego.
PS Czemu nikt nie poda, że w więzieniach Komorowski wygrał z 90% poparciem?
|
|
I Lenin z Mauzoleum. Idiota |
|
Czemu nikt nie poda, że ludzie kaczora wozili stuletnie babcie do urn i skreślali za nie ? |
|
Podam ci znaczenie słowa MARIONETKA jest lalką teatralną poruszaną od góry za pomocą nitek lub drucików zawieszonych na tzw. krzyżaku. Każda linka jest przymocowana do innej, oddzielnej części ciała marionetki i przy ruchu krzyżaka są one poruszane. Mam nadzieję ze już teraz znasz znaczenie tego wyrazu? Na przyszłość postaraj się upewnić jakie znaczenie ma dany wyraz,a potem wypisuj takie głupoty! |
|
No to z Panem Bogiem,abyś nie pozostał sam! |
|
A masz na to dowód? To idź z tym na policję, bo to łamanie prawa! Najlepiej jest pisać bzdury wyssane z palca i obrażać innych.
|
|
i co myślisz że jarek dałby ci dwa razy więcej ? Pytam tylko z czego ? bo chyba nie z własnego portfela ... Kaczyński już rządził i co zarabiałeś więcej ?Nie i nie będziesz czy to za kaczyńskiego czy za komorowskiego . Cieszy tylko fakt że już nie ma komu vetować ustaw tak potrzebnych w reformie kraju |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|