ruska agentura aktywna na wszystkich forachMasz na myśli zwolenników PiS-u? Bo to tej partii blisko do rządzenia zgodnie ze standardami wschodnimi...
|
|
Tylko nieuki i inni dewiaci szukaja w swoich szeregach ktorzy odbiora z 1-2 procent poparcia obecnemu prezydentowi i bedzie to dla samopoczucia WIERZACYCH W SWOJA NIEWIARE.
|
|
Jeśli w imieniu Kidawy-Błońskiej mają tu rządzić ci ci ją reprezentują, taki Krawczyk czy Wcisło, to mojego głosu nie dostanie.
|
|
PiSdzielen zdrastwujte
|
|
duda przegra ,jeżeli przejedzie zakonnice w ciązy na przejsciu dla pieszych,po pijaku
|
|
duda przegra ,jeżeli przejedzie zakonnice w ciązy na przejsciu dla pieszych,po pijakuJak na zwolennika, słabo wyrażasz szacunek do swojego pryncypała pisząc jego nazwisko z małej litery. A obrażając KK pisząc o zakonnicy w ciąży strzeliłeś sobie w kolano. Gratulacje. |
|
twoja przenikliwość spowodowała,że zbaraniałem,ide zadzwonie,kotsyjamskizrzuconyprzezdesantwietnamski do banasia(o fuck ,też z małej)duda przegra ,jeżeli przejedzie zakonnice w ciązy na przejsciu dla pieszych,po pijakuJak na zwolennika, słabo wyrażasz szacunek do swojego pryncypała pisząc jego nazwisko z małej litery. A obrażając KK pisząc o zakonnicy w ciąży strzeliłeś sobie w kolano. Gratulacje. |
|
Oferujemy szybka pozyczke
Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie.
Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac,
lub po prostu wyslij nam e-mail
Na adres Service@Amitybrokers.com
Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
|
|
Mam takie pytanie - bez ataku prosze. Czy Pani Kidawa merytorycznie jest lepsza i niezależna? Bo to co mówi to takie raczej mało rzeczowe i składane. Jak możecie to napiszcie jakie ma cechy za które ja popieracie.
|
|
Polska to dziwny kraj w którym nieistniejący od 25 lat komuniści biją się z nieistniejącymi od 70 lat faszystami A przygląda się temu młoda klasa średnia która ani nie jest młoda ani wykształcona.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|