Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory prezydenckie 2020. Andrzej Duda z największym poparciem w głosowaniu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 10 lutego 2020 r. o 10:29 Powrót do artykułu
ruska agentura aktywna na wszystkich forach
Masz na myśli zwolenników PiS-u? Bo to tej partii blisko do rządzenia zgodnie ze standardami wschodnimi...
Odpowiedz
Tylko nieuki i inni dewiaci szukaja w swoich szeregach ktorzy odbiora z 1-2 procent poparcia obecnemu prezydentowi i bedzie to dla samopoczucia WIERZACYCH W SWOJA NIEWIARE.
Odpowiedz
Jeśli w imieniu Kidawy-Błońskiej mają tu rządzić ci ci ją reprezentują, taki Krawczyk czy Wcisło, to mojego głosu nie dostanie.
Odpowiedz
PiSdzielen zdrastwujte
Odpowiedz
duda przegra ,jeżeli przejedzie zakonnice w ciązy na przejsciu dla pieszych,po pijaku
Odpowiedz
duda przegra ,jeżeli przejedzie zakonnice w ciązy na przejsciu dla pieszych,po pijaku
 Jak na zwolennika, słabo wyrażasz szacunek do swojego pryncypała pisząc jego nazwisko z małej litery. A obrażając KK pisząc o zakonnicy w ciąży strzeliłeś sobie w kolano. Gratulacje. 
Odpowiedz
Jak na zwolennika, słabo wyrażasz szacunek do swojego pryncypała pisząc jego nazwisko z małej litery. A obrażając KK pisząc o zakonnicy w ciąży strzeliłeś sobie w kolano. Gratulacje.
 twoja przenikliwość spowodowała,że zbaraniałem,ide zadzwonie,kotsyjamskizrzuconyprzezdesantwietnamski do banasia(o fuck ,też z małej)
Odpowiedz
Oferujemy szybka pozyczke Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie. Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac, lub po prostu wyslij nam e-mail Na adres Service@Amitybrokers.com Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
Odpowiedz
Mam takie pytanie - bez ataku prosze. Czy Pani Kidawa merytorycznie jest lepsza i niezależna? Bo to co mówi to takie raczej mało rzeczowe i składane. Jak możecie to napiszcie jakie ma cechy za które ja popieracie.
Odpowiedz
Polska to dziwny kraj w którym nieistniejący od 25 lat komuniści biją się z nieistniejącymi od 70 lat faszystami A przygląda się temu młoda klasa średnia która ani nie jest młoda ani wykształcona.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...