A wuj tam z polską wschodnią
|
|
Skompromitowana Platforma Deweloperska będzie zbierać podpisy. Idźcie lepiej sępić podpisy do swoich mocodawców czyli deweloperów i lojalnej oligarchii.
|
|
nigdy podpisu na PO
|
|
Moja przyszła Pani Prezydent. Ma Pani duże poparcie wśród mieszkańców Chełma. Jesteśmy z Panią
|
|
Pomogą towarzysze z KOD! Lepszego strzału w kolano to platfusi nie mogli sobie zrobić! Kot prezesa już zaciera łapki.
|
|
Brakuje mi kogoś na tym zdjęciu. Czyżby zrozumiał że swoją obecnością bardziej zaszkodzi niż pomoże?
|
|
Poiperam Panią w 100%. Ma Pani mój głos. Czas na państwo demokratyczne , nie dyktatorskie.
|
|
Brakuje mi kogoś na tym zdjęciu. Czyżby zrozumiał że swoją obecnością bardziej zaszkodzi niż pomoże?Ale niestety deweloposlowie pojawili się na tym zdjęciu. |
|
Wolę rękę sobie złamać niż Kidawie dać podpis.
|
|
PZPR= pis
I sekretarz balona.
|
|
Górki Czechowskie pamiętamy... Sąd powiedział nie (póki co nieprawomocnie, ale jednak), zespół naukowców mówi nie, przepisy o ochronie przyrody mówią nie, przepisy unijne mówią nie, mieszkańcy Lublina mówią NIE ! A Pan Prezydent oraz jego kumple z rady miasta z jakiegoś "niewiadomego" powodu dążą do zabudowania tego cennego terenu, stając się przy każdej okazji rzecznikiem dewelopera... Raport był ukrywany do czasu rozprawy i ogłoszenia wyroku przez WSA, a w międzyczasie wydano w ekspresowym tempie pozwolenia na budowę dwóch boisk i złożono wnioski o wykarczowanie do gołego z drzew i krzewów całego pasa wierzchowin wzdłuż ul Poligonowej. Pozwolenia na budowę boisk z pominięciem opinii OOŚ, mimo że wymaga tego polskie prawo.
|
|
Kidawa to Komorowski w spódnicy.
|
|
Niech zbierają podpisy na Górkach.
|
|
Wolę rękę sobie złamać niż Kidawie dać podpis.To sobie "wól" . . . |
|
PO to Targowica i lewactwo, zaczadzone tzw Zachodem. UE się rozpadnie i to jest pewne. Nigdy więcej Targowicy i ich kandydatów, od sołtysa do prezydenta!
|
|
Przecież przedstawiciele PO w Lublinie mają w d...pie mieszkańców. Robią swoje wbrew konsultacjom spłecznym a nawet referendum.
|
|
mam pytanie do osób z powyższego zdjęcia...Z czego wy się tak cieszycie?
|
|
Mają tupet. Tyle lat olewali ścianę wschodnią, posuwając się nawet do stwierdzenia "ch*j z Polską wschodnią" ale jak trzeba podpisy i poparcie to wiedzą gdzie sępić. Ha-tfu!
|
|
A TAKIEGO WUJA Z POLSKĄ WSCHODNIĄ, ŻE TA MAFIA WYGRA :)
|
|
Poiperam Panią w 100%. Ma Pani mój głos. Czas na państwo demokratyczne , nie dyktatorskie.hahahha.Ale się uśmiałem. Góra chyba nie wie co wyprawia Żuk. |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|