businessinsider.com.pl/polityka/7-niespelnionych-obietnic-wyborczych-andrzeja-dudy/qb26108
|
|
Głosujesz na Dude nie idę z tobą do łóżkaOd razu widać, po której stronie są sprzedajne świnie. A takich szukaj wśród swoich, a nie u wyborców Prawdziwego Prezydenta, mądrego, który nie musi czytać z kartki i nie błaźni się na świecie. |
|
***youtube.com/watch?v=rtlBc7Nx6UY Nie no powodzenia tylko idioci mogą chcieć błazna zamiast prezydenta
|
|
Takie, ze jestescie zaklamanymi katobolszewikami; KK w Polsce agituje podczas mszy do glosowania na PiS bo ma z tego wymierne korzysci - w tym finansowe. Ksieza prowadza bardzo wystawny tryb zycia i bynajmniej malo cnotliwy haha ale ciagle trabia o rozpuscie i grzesznikach. itp.Jak informuje Wirtualna Polska ksiądz Piotr W. miał w połowie grudnia ubiegłego roku ukraść prezerwatywy w "Biedronce" w Krośnie i zostać na tym przyłapany. Na miejsce została wezwana policja.I jakie to ma związki z Dudą i Pisem? |
|
Z wykresu wynika, ze wiekszosc Polakow nie grzeszy inteligencją...
|
|
Andrzej Duda 2020-2025
|
|
***youtube.com/watch?v=rtlBc7Nx6UY Nie no powodzenia tylko idioci mogą chcieć błazna zamiast prezydentaCo by nie powiedzieć - walka z językiem była :-) |
|
Prezydent Duda powinien stanąć przed Trybunałem Stanu za łamanie Konstytucji ! I mam nadzieję że po 10 maja stanie, razem z Panią Beatą Szydło i Jarosławem Kaczyńskim który powinien odpowiadać za sprawstwo kierownicze.
|
|
Tylko Biedroń. To jedyny kandydat co lubi w pupę.
|
|
Tylko jeden kandydat przyjmie z satysfakcją jeśli powiem że mam go w d...pie.
|
|
Dzisiaj w Lubartowie gości Pan Prezydent Rzeczypospolitej Andrzej Duda .... i proszę, żaden tutejszy PObolszewicki szmatławiec o tym wydarzeniu nawet się nie zająknął .
Pan Prezydent (bez kartki) przedstawił obszerny rys historyczny tego Miasta - zastanawiałem się jakby on wyglądał gdyby go miała przedstawić Kidawa- Błońska ? Ojojoj pewnie uszy by bolały ?
|
|
W drugiej turze wszyscy głosujemy na M. Kidawe-Błońska. To wnuczka endeka Stanisława Grabskiego. Konfederaci pobudka!!!dziadkami nie wojuj !. Poszukaj w necie kim był "Hromenko" |
|
I jak zwykle wybór mniejszego zła :( ,mistrzowie manpulacji hehe...
|
|
A ja już mam dość głosowania na mniejsze zło i zagłosuję na Konfederację tym razem.Jeb.ać PoPis!!!
|
|
Krzysztof Bosak
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|