Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory prezydenckie 2020. Znamy datę wyborów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 lutego 2020 r. o 12:38 Powrót do artykułu
businessinsider.com.pl/polityka/7-niespelnionych-obietnic-wyborczych-andrzeja-dudy/qb26108
Odpowiedz
Głosujesz na Dude nie idę z tobą  do  łóżka
 Od razu widać, po której stronie są sprzedajne świnie. A takich szukaj wśród swoich, a nie u wyborców Prawdziwego Prezydenta, mądrego, który nie musi czytać z kartki i nie błaźni się na świecie.
Odpowiedz
***youtube.com/watch?v=rtlBc7Nx6UY Nie no powodzenia tylko idioci mogą chcieć błazna zamiast prezydenta
Odpowiedz
Jak informuje Wirtualna Polska ksiądz Piotr W. miał w połowie grudnia ubiegłego roku ukraść prezerwatywy w "Biedronce" w Krośnie i zostać na tym przyłapany. Na miejsce została wezwana policja.
I jakie to ma związki z Dudą  i Pisem?
 Takie, ze jestescie zaklamanymi katobolszewikami; KK w Polsce agituje podczas mszy do glosowania na PiS bo ma z tego wymierne korzysci - w tym finansowe. Ksieza prowadza bardzo wystawny tryb zycia i bynajmniej malo cnotliwy haha ale ciagle trabia o rozpuscie i grzesznikach. itp.
Odpowiedz
Z wykresu wynika, ze wiekszosc Polakow nie grzeszy inteligencją...
Odpowiedz
Andrzej Duda 2020-2025
Odpowiedz
***youtube.com/watch?v=rtlBc7Nx6UY Nie no powodzenia tylko idioci mogą chcieć błazna zamiast prezydenta
Co by nie powiedzieć - walka z językiem była :-)
Odpowiedz
Prezydent Duda powinien stanąć przed Trybunałem Stanu za łamanie Konstytucji ! I mam nadzieję że po 10 maja stanie, razem z Panią Beatą Szydło i Jarosławem Kaczyńskim który powinien odpowiadać za sprawstwo kierownicze.
Odpowiedz
Tylko Biedroń. To jedyny kandydat co lubi w pupę.
Odpowiedz
Tylko jeden kandydat przyjmie z satysfakcją jeśli powiem że mam go w d...pie.
Odpowiedz
Dzisiaj w Lubartowie gości Pan Prezydent Rzeczypospolitej Andrzej Duda .... i proszę, żaden tutejszy PObolszewicki szmatławiec o tym wydarzeniu nawet się nie zająknął . Pan Prezydent (bez kartki) przedstawił obszerny rys historyczny tego Miasta - zastanawiałem się jakby on wyglądał gdyby go miała przedstawić Kidawa- Błońska ? Ojojoj pewnie uszy by bolały ?
Odpowiedz
W drugiej turze wszyscy głosujemy na M. Kidawe-Błońska. To wnuczka endeka Stanisława Grabskiego. Konfederaci pobudka!!!
 dziadkami nie wojuj !. Poszukaj w necie kim był "Hromenko"
Odpowiedz
I jak zwykle wybór mniejszego zła :( ,mistrzowie manpulacji hehe...
Odpowiedz
A ja już mam dość głosowania na mniejsze zło i zagłosuję na Konfederację tym razem.Jeb.ać PoPis!!!
Odpowiedz
Krzysztof Bosak
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...