To oznacza wzrost zatrudnienia "swoich" w administracji. Chyba "zapiszę się do psl-u
|
|
Goń się.
|
|
A ja obiecuję nie głosować na Wkładka, który nie ma jasnych poglądów.
|
|
Tylko w 49 miastach? Chcemy w każdej wsi!
|
|
Brawo!!!!! Wszyscy tylko nie obecny
|
|
Każdy od Adriana notariusza będzie lepszy. Ja nawet głosowałbym na swój prysznic niż na tego maliniaka
|
|
Człowiek odpowiedzialny za rozłożenie OFE i podwyższenie wieku emerytalnego zapowiada totalną biurokratyzację państwa poprzez utworzenie nowych urzędów w 49 miastach. Oczywiście za pieniądze zrujnowanego socjałem polskiego podatnika, a nie PSL :)
|
|
a co rodziny nie mogą się dopchać do koryta ale ja stary emeryt będę miał z tego pożytek ,czy on wie co plecie?
|
|
Jakiś głupek łyka to?
|
|
Taki rodzinny, że właśnie druga założył .
|
|
PSL? Dziękuję, mam ich na co dzień. Pazerne zaprzańce przeflancowali się teraz do Galilei i dalej robią, co chcą.
|
|
Przecież gdzieś muszą pracować szwagry i pociotki polityków ZSL-u. Do niedawna nie można było na wsi dostać pieniędzy z funduszy bez układów w ZSL-u. Od 4 lat sytuacja się normalizuje.
|
|
Po jaki ch, jak prezydent nic nie może poza vetem i innymi pierdołami? Zajęcie dla działaczy peeselu , którzy będą się zajmować "wysłuchiwaniem" obywateli, przytakująco kiwając głową a mając tak naprawdę to gdzieś? Można postawić manekina z krzesełkiem na każdym rynku i taniej wyjdzie. Paszoł won!
|
|
Po jaki ch, jak prezydent nic nie może poza vetem i innymi pierdołami? Zajęcie dla działaczy peeselu , którzy będą się zajmować "wysłuchiwaniem" obywateli, przytakująco kiwając głową a mając tak naprawdę to gdzieś? Można postawić manekina z krzesełkiem na każdym rynku i taniej wyjdzie. Paszoł won!Przyzwyczaiłeś się do niemoty Adriana. Prezydent ma inicjatywę ustawodawczą i wbrew pozorom cos tam jednak może. To Adrian nic nie może, bo ma nad sobą zwierzchnika. |
|
Ten kłapciuch szykuje już miejsca pracy dla swojej rodzinki i wyznawców...
|
|
Adrian = NIE
|
|
Jeśli chcecie Państwo pracować do 67 roku życia, to głosujcie na gumofilca.
|
|
To od razu wpadnie z tysiąc dobrych etatów dla wygłodniałych kasy i władzy działaczy PSL i ich rodzin.
|
|
Witam wszystkich i witamy w Avant Loan Inc. Jesteśmy zespołem wsparcia finansowego, który zajmuje się finansami międzynarodowymi dla dowolnej ilości narzędzi bankowych. Nasze usługi są szybkie i niezawodne. pożyczki są zatwierdzane w ciągu 24–48 godzin od pomyślnego złożenia wniosku. Oferujemy pożyczki od minimum 2000 USD do maksymalnie 50 milionów USD z oprocentowaniem 3% w przystępnej cenie na okres od 1 do 30 lat w celu spłaty pożyczki. Celem Avant Group jest świadczenie doskonałych profesjonalnych usług finansowych. Ubieganie się o pożyczkę jest dla nas bezstresowe, aby uzyskać więcej informacji na temat naszego procesu pożyczkowego {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}
Dzięki Avant Personal i Businessloan możesz liczyć na dziedzictwo usług i niezawodność, które pomogą Ci zrealizować marzenie. Złóż wniosek i szybko podejmuj decyzję, nie przejmując się wynikiem kredytowym lub kryzysem finansowym, w którym się znalazłeś. Skontaktuj się z nami już dziś, aby uzyskać pożyczkę. Dziękuję Ci
Napisz do nas na adres: av_ant@outlook.com
Napisz do nas na avants.loan@gmail.com
Zadzwoń / Whatsapp +1 (409) 2062954
Z przyjemnością Ci pomożemy
|
|
Witam wszystkich i witamy w Avant Loan Inc. Jesteśmy zespołem wsparcia finansowego, który zajmuje się finansami międzynarodowymi dla dowolnej ilości narzędzi bankowych. Nasze usługi są szybkie i niezawodne. pożyczki są zatwierdzane w ciągu 24–48 godzin od pomyślnego złożenia wniosku. Oferujemy pożyczki od minimum 2000 USD do maksymalnie 50 milionów USD z oprocentowaniem 3% w przystępnej cenie na okres od 1 do 30 lat w celu spłaty pożyczki. Celem Avant Group jest świadczenie doskonałych profesjonalnych usług finansowych. Ubieganie się o pożyczkę jest dla nas bezstresowe, aby uzyskać więcej informacji na temat naszego procesu pożyczkowego {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}
Dzięki Avant Personal i Businessloan możesz liczyć na dziedzictwo usług i niezawodność, które pomogą Ci zrealizować marzenie. Złóż wniosek i szybko podejmuj decyzję, nie przejmując się wynikiem kredytowym lub kryzysem finansowym, w którym się znalazłeś. Skontaktuj się z nami już dziś, aby uzyskać pożyczkę. Dziękuję Ci
Napisz do nas na adres: av_ant@outlook.com
Napisz do nas na avants.loan@gmail.com
Zadzwoń / Whatsapp +1 (409) 2062954
Z przyjemnością Ci pomożemy
|
Strona 1 z 15
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|