Brawo dla Kaczyńskiego i dla mieszkańców Lublina i Lubelszczyzny.
|
|
Nie dziwią mnie wyniki w końcu wschód a tu lubi się nieudaczników i najważniejsze jest to co kler powie ale cieszy to że w większych miastach już zaczyna iść wszystko w dobrą stronę i lubelacy zaczną głosować na ludzi którzy coś wżyciu osiągnęli
|
|
Ordynarny serotoninie,po pierwsze przestań ubliżać ludziom,a po drugie przestań się na siłę dowartościowywać bo i tak ci nic nie pomoże.Czas pokaże,władza twoich idoli też się skończy
|
|
akurat arcybiskup to raczej zwolennik po |
|
Brawo! Bliżej jesteśmy Ukrainy i Białorusi. Ciemnota górą!! |
|
Wstyd za polaczkow na lubelszczyznie, LUBLIN przeprasza za poparcie Kaczynskiego
|
|
Nie wypowiadaj się w imieniu ,,lubelaków ", bo nikt Cię do tego nie upoważnił. Mów za siebie. Co zaś się tyczy ,, nieudaczników", pożyjemy , zobaczymy ile dostaną Ci wszyscy , którym tak Komorowski w kampanii naobiecywał. Zobaczymy , jak to będzie łączył , nie dzielił , zobaczymy ile z tych jego obiecanek okaże się prawdziwymi. Jak dotąd, dużo potrafił mówić , ale niewiele zrobił. Naiwniacy , tacy jak Ty dali się nabrać. ,, Nieudacznicy " nie są tak łatwowierni i wybierali innego kandydata. Czas i życie pokaże , kto będzie sobie w brodę pluł , oddając głosy na Komorowskiego. Pozwolę sobie jeszcze wspomnieć błazna lubelskiego z PO cyt:Palikot wrócił w poniedziałek do ostrego języka sprzed kampanii wyborczej i podczas konferencji prasowej w Lublinie odniósł się do śledztwa w sprawie katastrofy pod Smoleńskiem. – Hipoteza współwiny Lecha Kaczyńskiego jest teraz najbardziej prawdopodobną z wersji wydarzeń. Trzeba dowiedzieć się czy Lech Kaczyński nie był na pokładzie pijany i dlaczego spóźnił się na lot 25 minut – mówił m.in." To ,że ten człowiek jest chamem ( zbyt łagodne określenie )- wiadomym jest nie od dzisiaj, jednak zacytowany wyżej tekst przechodzi wszelkie granice. Trzeba być wyzutym z wszelkich uczuć , żeby szargać nawet po śmierci byłego Prezydenta. Jego nienawiść do Kaczyńskich , to jest po prostu obsesja. Palikot jest niezrównoważony psychicznie i mam nadzieję, że ten wybrany obecnie prezydent ( taki podobno wspaniały, który łączy ludzi , a nie dzieli ), wpłynie na lubelskiego posła i raz na zawsze zamknie mu gębę. To już zaczyna przechodzić wszelkie granice ( nie wspomnę o dobrym wychowaniu , bo widać ,że ten przypadek był hodowany, a nie wychowywany). Czas powiedzieć dość !!!! Nie można obojętnie przyglądać się temu , co ten jołop wyczynia. Muszą być zachowane pewne granice wyczynów tego psychika. Najgorsze jest to ,że te durne jego zachowania oglądają i czytają młodzi ludzie i takie ,,coś" ( Palikot) im imponuje. Chyba nie o taką demokrację chodziło..... Zobaczymy jak na zachowania posła zareaguje , a tym samym ile jest wart obecny prezydent i jego partia. Demokracja , demokracją , ale jakieś zasady obowiązują panie Komorowski i reszta PO. Rozumiem ,że ,,król " miał zawsze blisko siebie błazna, ale ten pański ma jak widać wszystkie błazny pod sobą. To , co on wyczynia jest poniżej wszelkiej krytyki. Nie dość ,że ma zły wpływ na społeczeństwo, to jaki daje przykład swojej rodzinie ? Wstyd mi ,że ten ktoś reprezentuje posła z Lublina. Ciekawi mnie ,,serotonin ", jakie Ty odnosisz wrażenie oglądając i słuchając Palikota. Jeżeli nie jest według Ciebie nieudacznikiem , to zrozumiem , czemu poparłeś Komorowskiego. |
|
No i teraz wypadnie paść na kolana przed rządem z PO i błagać o fundusze dla Lublina, czemu tu, na wschodzie zapyziałym ludzie nie potrafią rozsądnie myśleć?. |
|
anula myślisz że komuś się chce czytać twoje wypociny ?? Mi na pewno nie.
Kaczyński rządził i pokazał że jest dobry ale w wyzywaniu innych i dzieleniu polaków na prawdziwych i nieprawdziwych. Rsoji i Niemców nienawidzi co przez ostatnie lata wielokrotnie udowadniał.
Po za tym co to za prezydent co nic nie ma dzieci, żony, konta w banku i pieniędzy jedyne co ma to kota dziękuje za takiego prezydenta co ma reprezentować 38 mln kraj a sam w życiu nic nie osiągną
|
|
Jeśli będą to tzw. "mądre rządy" i Lubelszczyzna na nich zyska, to nic nie stoi na przeszkodzie aby wyrazić swoje poparcie w kolejnych wyborach. Wszystko zalezy teraz od posłów z po. Jeśli nie to przed nami kolejne wybory.
|
|
Anula, może Palikot nienawidzi Kaczorów, ale sprawę Smoleńska trzeba sprawdzić i odpowiedzieć na pytania zadane przez Palikota.
W środowisku lotników twierdzi się, że wlaśnie były prezydent jest odpowiedzialny za lądowanie w tych fatalnych warunkach.
|
|
Wstyd mnie za lublinian .. przy czym nie wstyd mnie że głosowali na Kaczora , bo każdemu wolno głosować na kogo chce, ale wstyd mnie że głosowali wg. wskazówek ... no właśnie ! .. Może tak: z kim gadałem akurat głosował na JK, pytam dlaczego ? odpowiedzi : bo brat zginął męczeńską śmiercią (!) , bo rozliczy ruskich, bo lubi dzieci (!) , bo Komorowski to agent amerykanów ..., i o dziwo bo tak mówili z ambony tylko raz ! .. Jeśli tak wyglądała argumentacja i motywy innych głosujących, to naprawdę aż mnie strach zadać pytanie : czy na pewno to najlepsza forma demo cratos, kiedy głos idioty równy głosowi noblisty ? ? ?
Lublinianie wstyd mnie za Was, wyłączyliście myślenie, niestety muszę to jasno i wyraźnie powiedzieć : jesteśmy bez mózgowym społeczeństwem, jedynym w skali kraju, może to i folklorystycznie brzmi nieźle, ale zacofanie porażające ...
Miłego dnia ... lublinianie!
|
|
Dlaczego peowcy tak plują teraz na lublinian ? Boli was to że tu żyją ludzie myślący samodzielnie ? Teraz będzie kłapanie że tu sama ciemnota i berety od Rydzyka. W takim razie co zrobiły wasze gwiazdeczki żeby przekonac ludzi to siebie ? Palikot błaznuje i obraż ordynarnie ludzi a Mucha wymachuje zgrabnymi nóżkami i sługe bożego biskupa Życinskiego - to oferuje nam lubelska PO. Nawet nikt konkretny z PO nie raczyl się pofatygowac to tego lubelskiego elektoratu aby zaprezentowac swój pomysł na region, a macie mozliwosci. Rzadzicie w miescie a teraz i w Polsce. Za to mielismy oszołoma Palikota spiewajacego piosenki, szgoda ze mu rura zmiekla i nie pojechal osobiście na Boganke, wyslal za to swoich slugusów. Pewnie przypomniał sobie jak kolezy z po cichaczem kopalnie sprywatyzowali i kolezków na stolki wsadzili. Mam nadzieje ze to iz Lublin pokazal obeznej wladzy jaki ma do nich stosunek wyjdzie miastu i regionowi na odobre. Idą nastepne wybory i pamietajmy ze wybierajac takich ludzi jak Palikot o naszym miescie beziemy slyszec w mediach w kontekscie walenia malpek na ulicy a nie inwestycji. Pozdrawiam normalnych mieszkanców Lublina a ci co uwazaja ze to wiocha i mieszka tu ciemnogrod niech w koncu przestana straszyc ze wyjada tylko w koncu slowa dotrzymaja.
|
|
Może Lublin poparł Kaczyńskiego że za rządów PIS obniżono podatki. Może ludzie wyzywajacy od ciemniaków niech sami troch ruszą głową. Obniżenie skali podatkowej i podwyższenie progów podatkowych. Popytajcie tych którzy zarabiali troche wiecej niż minimum i przy dochodach pow 44 tys rocznie wchozili w 30 % skale podatkową. Druga sprawa która posrenio obniżyła podatki to ulga prorodzinna, średnio zarabiajaca rodzina po odliczeniach praktycznia nie placila podatku dochodowego albo w płaciła minimalny (oczywiście po zwrocie po złożeniu zeznania rocznego). Więc zamiast zarzuzac ze komuś rydzyk i ksiądz z ambony dyktuje na kogo ma glolsowac, popatrzcie na siebie. Patrząc na niektórych dochodze do wniosku ze mimo iż dzisiaj jest prawie 30 stopni ciepla to jakby w telewizorze i w gazecie napisali ze jutro bedzie -30 to spora grupka jutro latałaby w czapkach, szalikach i rekawiczkach.
|
|
Ja nie jestem zwolennikiem PO !!! i proszę mi tego nie przypisywać.To że głosowałem na Komorowskiego nie znaczy że go popieram ale wolałem Bronka jako prezydenta niż Kaczyńskiego
|
|
Sam jesteś polaczek. Ja się czuje Polakiem i ciesze się, że mój region głosował tak jak ja na Kaczyńskiego. Będę miał czyste sumienie, że nie dałem się sfrajerować. Śmieje się teraz z Platformy, bo nie zazdroszczę im obecnej sytuacji Społeczeństwo jest podzielone 50/50, Komorowski tyle naobiecywał, że przebił nawet cudotwórcę Tuska, PO ma 100% władzy w kraju i nie ma już na kogo winę zwalać, że im przeszkadza rządzić. Teraz będziemy patrzeć PO na ręce, będziemy śledzić każdy dzień z tych 499 dni, które pozostały do wyborów parlamentarnych, wypominać każdą niespełniona obietnicę wyborczą, drążyć każdą aferę. A na was zwolennicy PO nie będziemy szczędzić zimnej wody za wybór, który dokonaliście. My nie publika TVN czy czytelnia GW żeby nas byle chłamem oszukać Ostatnio edytowany 5 lipca 2010 r. o 20:58
|
|
Tak jak sie polaku podpisujesz tak ci wstyd. |
|
- dokładnie tak. P.Kaczyński, gdyby został Prezydentem RP miałby przeciwko sobie rząd, który tak czynnie wziął udział w kampanii zapominając do czego został powołany. Obecnie rząd ma okazję w pelni się wykazać, gdyż osobę do podpisywania ustaw już ma. Zapewne ma też wiele koncepcji na rozwój przemysłu i realne zmniejszenie bezrobocia, podwyższenie poziomu edukacji i na korzystne podpisywanie umów z naszymi od wieków wielkimi "przyjaciółmi". Prawda jest taka, że jak te wszystkie cudowne obietnice nie zostaną spełnione, to dzisiejsi wyborcy p.Komorowskiego, za jakiś czas będą go opluwać i nie przyznawać się do swojego wkładu w jego zwycięstwo. Na razie jedynie sączą swój jad nauczeni tym od swoich guru . |
|
Cza najwyższy uzgodnić linię demarkacyjną!! Podzielić wojsko. A administracja i sądownictwo niech wybiera gdzie chce być !
|
|
A i ludzie niech wybierają po której stronie chcą żyć !!!
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|