Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory samorządowe 2018 - Łaszczów. Wyniki wyborów na burmistrza

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 23 października 2018 r. o 09:49 Powrót do artykułu
Piękna i Bestia!
Odpowiedz
nastepna ktora chce swoich wpychac na krzesla, niechcemy ciebie. kobieta bez doswiadczenia, moszenie desek to nie doswiadczenie
Odpowiedz
Może już w Łaszczowie wystarczy „dobrej zmiany” ? Może czas na ....nowe pomysły ? A były ( mam nadzieje) Burmistrz już „wystarczająco dużo narobił dobrego” A tak przy okazji ....jaka jest cena wywoławcza za „ Strumyk”?
Odpowiedz
,,Moszenie" piłek w szkole to też nie jest doświadczenie!
Odpowiedz
nastepna ktora chce swoich wpychac na krzesla, niechcemy ciebie. kobieta bez doswiadczenia, moszenie desek to nie doswiadczenie
 Popraw błędy lokalna MARIO MAGDALENO i wypowiadaj się za siebie. Liczba głosów o czymś mówi.
Odpowiedz
Kobieta się sprawdzi na tej posadzie.Przypominam jakie gmina ma długi za świetna kadencje naszego burmistrza .. ja jestem z tych którym obiecywał kokosy jak zaczynał i co?????? Nawet śladu nie ma !!!!!!!
Odpowiedz
Ale głupota obudźcie się zanim będzie za późno
Odpowiedz
No i stało się !!!! BRAWO !!!!! Teraz oby Pani Aleksandrze Pietrasz nie zabrakło siły w ...... * posprzątaniu bałaganu po byłym burmistrzu * rozliczeniu byłego burmistrza oraz jego „kolesiostwa „ ( powinno być przydupasow) Powodzenia Pani Aleksandro
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...