Rzut monetą? Żart?
|
|
Żartem to były te wybory.
|
|
Aby do koryta
|
|
Pozytywna zmiana w radzie.
|
|
To nie rzut monetą powinien rozstrzygać tylko dogrywka w listopadzie. Wiem, takie są zasady, ale czy to uczciwe wobec przegranej? Czy ktoś pomyślał o tym, co ona teraz czuje? A tak ludzie zmobilizowaliby się jeszcze raz i zagłosowali po głębszym zastanowieniu.
|
|
To był dopiero cyrk z tymi wyborami,jeden kandydat na wójta i jakie poparcie jak na Białorusi,rzut monetã to drugi cyrk.Dopiero mieszkańcy będą opływać w luksusach.Tyle Mateuszek naobiecywał że Ho Ho ho a ludziska łykneli tą kiełbasę wyborczą A jaka dobra zmiana w radzie gminy.Kondolencje
|
|
To tylko osada wąwolnicka.
|
|
Rozumiem że przewodniczący komisji gminnej powiadomił obie kandydatki o terminie i miejscu losowania kopert i obie były obecne przy tym losowaniu ponieważ tak nakazuje kodeks wyborczy
|
|
22.10.2018 okolo godziny 14;30 w jednym z artykułów na tej stronie czytaliśmy że więcej szczęścia miała ta druga A po 16 godzinie już była zmiana na pierwszą. Co się zadziałało w tym czasie. Czy obie Panie były obecne przy losowaniu? Czy ktoś wie jaki był skład komisji do losowania. Ja na miejscu Pani Eweliny dochodziłabym jak to było chyba że była obecna podczas losowania.
|
|
A dobrze mowili żeby na głosowanie brać swoje dlugopisy jak to tak się dzieje
|
|
I dalej czepiać się wszysykiego, czego się da, może referendum z tego tytułu?...
|
|
dobre układy miała
|
|
"To nie rzut monetą powinien rozstrzygać tylko dogrywka w listopadzie. Wiem, takie są zasady, ale czy to uczciwe wobec przegranej? Czy ktoś pomyślał o tym, co ona teraz czuje? A tak ludzie zmobilizowaliby się jeszcze raz i zagłosowali po głębszym zastanowieniu. "
Tak stanowi prawo w Puławach w poprzedniej kadencji w losowaniu radnym został Pan Paweł Matras
|
|
Gościu a wiesz kto jest komisarzem wyborczym?
|
|
śmiech na sali
|
|
Pytam jakie to nowe inwestycje powstały w gminie i nowa infrastruktura bo jakoś nie rzuca się w oczy ta dobra zmiana
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|