to jest straszne, że 30 % głosująych ma syndorm sztokholsmki i wykonuje poolecnia czarnych w sukienkach
|
|
Gratulacje Prezydencie ***s://youtu.be/04854XqcfCY
|
|
...zauważyć należy, że w ostatnim tygodniu nasze miasto zostało "najechane" przez wszystkie najważniejsze szumowiny PiS celem wsparcia sztandarowego nieroba, lenia i obskuranta, ale myśmy nauczyli się oceniać ludzi po czynach, a nie obiecankach i kolorze komeżki ministranta.
Jutro nie będę już męczyła moich uczniów żadnymi zadaniami, aby uczcić tryumf Lublina!
|
|
Brawo Brawo Brawo. Zadłużajmy dalej Lublin.
|
|
Tak na szybko.
Proszę bardzo:
-przekręt z bike parkiem - kilka mln złotych w błoto za kilka usypanych z ziemi skoczni i ogrodzenie terenu. Tor nie działa i jakoś brak winnych zaniedbania
-sciezka rowerowa "dookoła" zalewu która od strony Dąbrowy biegnie wzdłuż dość ruchliwej ulicy. Koszt wykonania 1,4km - 1 mln złotych.
-próba przekrętu z wynajmem biurowca przy ul. Wieniawskiej pod urzad marszałkowski.
-przebudowa skrzyżowania ul. solidarnosći z Sikorskiego. "Mały" ukłon w stronę przyjaciół Żuka, czyli TBV. Skrzyżowanie miało być przebudowane przez właściciela górek.
-wydanie mln-ów złotych na system zarządzania ruchem który nie działa
-wydanie mln-ów złotych na rewitalizacę ogrodu Saskiego. Nie mam nic przeciwko wydawaniu takich pieniędzy na tego typu inwestycje ale niech będą porządnie wykonane i adekwatne do kwoty jaką się przeznacza. Tutaj mamy do czynienia z kiepskim projektem i wykonaniem, który dodatkowo nie został oddany w terminie.
Oprócz tego kilka kiepskich pomysłów:
-niepotrzebna przebudowa skrzyżowania Diamentowa- Krochmalna. Mogę się założyć że po przebudowie będą jeszcze większe korki (wystarczająco dużo miejsca żeby zrobić rondo które rozwiązałoby problem bezpieczeństwa i przepustowości)
-światła na skrzyżowaniu w Konopnicy (rondo byłoby znacznielepszy pomysłem)
-wydawanie pozwoleń deweloperom na budowanie byle czego i byle gdzie. Jeden wielki budowlany chaos.
-budowa stacji kolejowej pod Starym Lasem
-plany budowy tzw południowej obwodnicy przy Starym Lesie i Zalewie Zemborzyckim. Myślącej osobie nie trzeba tłumaczyć do czego to doprowadzi i dlaczego to zły pomysł.
Żuk ma gdzieś głos mieszkańców. Słucha tylko "ekspertów" i tęgich głów którymi się otacza, deweloperów i innych cwaniaczków. Kontrowersyjne inwestycje są przedstawiane opinii publicznej jak już jest wszystko "klepnięte" i nie ma szans zmian.
Chyba tyle wystarczy.
I żeby jakiś debil nie zarzucił mi bycia jakimś pisowym trolem itp. Nie jestem zwolennikiem Tułajewa. Na Żuka głosowałem w 2 poprzednich wyborach, ale mam już go dosyć i jego co raz głupszych pomysłów. I smutne jest to, że na takie duże miasto jest tylko 2 liczących się kandydatów.
|
|
...a czy ta "pani od chemii", to ta sama co zawyża noty uczniów, którzy nie chodzą na lekcje religii? Już zgłaszałem 2x w dyrekcji tej szkoły, ale chyba bez rezultatu jeśli nadal uczy naszą Polską młodzież! Moje dzieci są patriotycznie i do kościoła a u niej zawsze najgorsze wyniki!
|
|
Zuk. Ty pedale
|
|
No i miasto z długiem popłynie zobaczymy jak żuk ma zamiar ten dług publiczny spłacić.i dalej będzie wsparcie dla kolesi deweloperów i głupie inwestycje które tylko zadłużają miasto. Drogi to nie wszystko zero państwowych firm, bezrobocie, i uchodźców jeszcze nam ściągnie do miasta. Porażka totalna te wybory
|
|
Szydłowa i kłamczuszek ... nie pomogli ! Sylwek sorry, nikt już z pisiorów na ciebie nie postawi !
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|