Super gratuluję Pnie Józefie
|
|
Wilk wygra w Kraśniku i weźmie Grzesia przydupasa do siebie. Tylko co zrobi nowy wójt z zatrudnioną rodzinką Grzesia?
|
|
Porażka
|
|
Wilk w Kraśniku nie wygra
|
|
Nareszcie ktoś inteligentny i ambitny, być może mając doświadczenie w pozyskiwaniu funduszy unijnych pozyska inwestora, który wykorzysta bogactwo gminy czyli owoce miękkie.
|
|
Wkońcu bufona kopnęli w d....pe
Tylko co z familią
|
|
Nareszcie zmiana wójta w Zakrzówku, mam nadzieję, że nareszcie coś się zmieni w tej gminie. W okresie kadencji ustępującego wójta moja rodzina miała poważny problem do rozwiązania. Niestety wójt okazał się bardzo stronniczy, nie chciał nam w niczym pomóc. Z takim traktowaniem, jak w tej gminie nie spotkałam się nigdzie , i mama nadzieję ,że już nigdy się nie spotkam. Mam szczerą nadzieje, że to się zmieni.
|
|
"Nareszcie ktoś inteligentny i ambitny, być może mając doświadczenie w pozyskiwaniu funduszy unijnych pozyska inwestora, który wykorzysta bogactwo gminy czyli owoce miękkie."
Widac ktos malo zna nowego Wójta.... :)
|
|
Wreszcie normalny człowiek
|
|
ale bedzie jazda przeciez Potocki nie ma pojecia o robocie ani o gospodarce
Ludzie sie teraz przekonaja
|
|
Potocki chodzi po Zakrzówku i opowiada ze pozwalnia nierobow z urzędu, zlikwiduje szkoły t podniesie renty, emerytury seniorom
|
|
Ja slyszalem ze teraz Piotrek Widomski bedzie wicewojtem, obiecal mu to Potocki przed wyborami
|
|
Oj bedzie sie dzialo. Zbyszek K. na targu dzis mowil, ze Potocki bedzie mial tyle do powiedzenia co malpy w cyrku tu bedzie żadził Cieśla
|
|
Ksiadz kazal potockiemu zrobic Starocha przewodniczacym
To sa uklady a na nie, nie ma rady
|
|
Andrzej Ciesla mowil ze bez jego zgody Potocki nic nie zrobi
|
|
Ale judaszow w tym urzędzie, sprzedawali Ciesle a teraz napier...ja na Lemieche
Ta gmina to prawdziwe bagno
|