sprawdzimy tego koandydata na portalu wyborca pl i innych też czy sa czi ignoruja wyborców
|
|
Ruszaj gawiedzi do wyborów,bo ważna jest tylko frekwencja.Ktokolwiek by nie wygrał i tak rządzić będą ci co zawsze.........A ty się łudź ,że o czymkolwiek decydujesz ,dlatego jesteś gawiedzią a nie tymi co rządzą!!!
|
|
sznajder gdzie jesteś ty jedyny krytyku p. czubińskiego zszedłeś do podziemia czy co czy są inne powody przyznaj się miej odwagę zbieraj informację na pryncypała zawsze się przydadzą pięknie w tv kraśnik wyszedłeś tak wiarygodnie mówiłeś o panu czubińskim chyba jest z ciebie dumny
|
|
Pozwolę sobie opisać jak "Wielki Czu" taktuje zwykłych obywateli. Pewna młoda osoba* odwiedziła go w jego gabinecie chwytając się ostatniej nadziei, że może choć on pomoże. Może chociaż podpowie gdzie osoba z jej kwalifikacjami może złożyć CV i list motywacyjny. Zamiast porady dostała opieprz za to, że nie ma jej na liście osób, które poparły go w kandydowaniu na stanowisko burmistrza. To tylko mały osobisty przykład. Nie pojmuję po co ludziom piasek "z całego świata" w naszym zalewie, nie dane mi było też odczuć poprawy sytuacji na rynku pracy dzięki wystawnym, burmistrzowskim imprezom PR-owym. Można się zachwycać nową kostka brukową, ja jednak zastanawiam się "co tak kurde długo? Już dawno powinna być". No i jaka w tym zasługa burmistrza, z własnej kieszeni jej przecież nie funduje. Ciesz się Kraśniku, wreszcie widzisz swoje pieniądze na chodniku. Nareszcie! Pan Czu z całą pewnością nie może liczyć na moje poparcie.
*zniechęcona brakiem ofert pracy w Starostwie, oraz laniem wody zarówno Pana Starosty jak i Wicestarosty (od którego to Wice też zdarzało mi się wychodzić z wrażeniem, iż zdaniem Pana Marcinkowskiego wstyd, że młoda osoba po studiach, jeszcze sama nie znalazła pracy, nie założyła własnej działalności [choć na pytanie gdzie konkretnie się udać celem przedyskutowania założenia takowej uświadomiono mnie, że najpierw trzeba poznać kilka wysoko postawionych osób i z nimi się zaprzyjaźnić], nie wyjechała na studia zagranicę, nie to co wspaniała córka Pana Marcinkowskiego, która tak cudownie sobie za granicą radzi. Krótko mówiąc - jak chcesz to możesz, skoro nie pracujesz - jesteś leserem).
|
|
Sznajder największym przyjacielem Czubińskiego
|
|
Jaką to trzeba być wielką szmatą, żeby kogos przez lata zajadle krytykować a potem przyjąc od niego pracę. A może po prostu wystarczy być zwykłą ludzką gnidą ?
|
|
Pan Sz. no cóż - zrobil to co wielu jego kolegów - się sprzedał, tylko on za marne pieniądze i teraz będe płynęły pochwały w strone jeszcze nie tak dawnego najwiekszego wroga!
A przy okazji: czy PO oficjalnie poparało Burmistrza - czy to znowu Burmistrz sobie coś wymyślił :-) ach ten PR
|
|
Pan Jarosław to kapitalny facet. To, że jest uśmiechnięty jest dużym plusem
Jarosław Czerw- polityka uśmiechnięta do ludzi
POzdrawiam!
www.czerw.pl
|
|
|
|
P. Wojtak - hm, żeby nie był betonem... to może i by był ok, a że za komuny służył komu trzeba - tzn. słusznej opcji ZSRR - szkoda gadać, czas na zmiany!
|
|
tp://www.youtube.com/watch?v=Y5j1z7_RsV4 ten film pokazuje co bądzie robił przyszły burmistrz Pan Janczarek czyli pił kawę, jezdził autem i siedział na naszej klasie i sie ładnie ubierał.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|