ŻUK nie wycofa się z przyjmowania uchodźców,bo nie ma tu nic do gadania.Jest to narxucone odgórnie przez jego eurokomunistyczną partyjkę.Gratuluje naiwności...
|
|
Arturo łubudubu,będziesz śpiewał?
|
|
Schet pogratulowal swojemu. Brawo Lublin. Zero rozwoju.
Czyli naprawdę mmożna tym mieście udawać, że nie jest się kandydatem platformy.
|
|
Widać tę 1 ligę, szczególnie na podzamczu, gdzie wieczny jarmark, brud i smród.
|
|
Ja nie wiem.co się dzieje w miastach polskich że Brna w takie stare ukladziki. Zastój dla Lublina i tyle.Tak kropka wbrew pozorm ma sens: "Ja nie wiem." to jedyne co mądrego napisałeś. |
|
POtomkowie armii czerwonej trzymają się szeregów i nie dopuszczają uczciwości i rozsądku do głosu.
|
|
Panie ładny, może choć na kościelnego gdzieś na parafii?
|
|
To samolot (Tupolew) też był ofiarą?!Zdaje sobie sprawę że można nie popierać kandydata z tej czy innej partii. Ale taki skrajny brak szacunku dla ofiary katastrofy mnie oburza. Więcej empatii mniej chamstwa. |
|
Ja nie wiem.co się dzieje w miastach polskich że Brna w takie stare ukladziki. Zastój dla Lublina i tyle.w miastach ciężko wygrać wybory bełkotaniem o smoleńsku albo straszeniem uchodźcami...raz że mieszkańcy trochę bardziej rozgarnięci, dwa że jednak w wyborach samorządowych ludzie oczekują jakiegoś konkrentego działania w skali lokalnej, a nie tego że jak wygra ktoś z pisu to wszyscy będą co miesiąc na litewskim obchodzić miesięcznice katastrofy |
|
bardzo też cieszy żałośnie niskie poparcie dla Mariana Silnorękiego - niektóre sondaże dawały mu nawet w okolicach 5-6%, tymczasem zmieścił się w granicy błędu statystycznego - chyba jednak mieszakńcy uznali że nie chcą więcej takich burd łysych kiboli na mieście jak tydzień temu...
|
|
Lublin dalej będzie miał zmiany tylko na papierze. Po co komu arena Lublin jak drogi w opłakanym stanie.Ty chyba w Lublinie nigdy nie byłeś. Nie będę ci wymieniał wszytskich dróg które wybudował Prezydent Żuk ale powiem ci o jednej. Obwodnica Lublina za którą zabiegali i Żuk i posłowie PO a w blasku fleszy otwierał ja ministrant Tułajew! Tak samo jak obwodnica Puław prace zaczęły się za czasów PO-PSL a otwierał ją KŁAMTEUSZ! |
|
no to teraz podatki od nieruchomosci w góre, komunikacja w góre,dofinansowane Motoru pare milionów, i sprzedajemy kazdy kawałek ziemi w miescie pod developerke
|
|
ŻUK nie wycofa się z przyjmowania uchodźców,bo nie ma tu nic do gadania.Jest to narxucone odgórnie przez jego eurokomunistyczną partyjkę.Gratuluje naiwności...PIS przez 3 lata przyjął 3x więcej uchodźców niż PO przez 8 lat! Nikt już wam nie wierzy w te brednie. Poską ziemie sprzedaliście dwu-krotnie więcej niż przez wprowadzeniem tej ustawki o obrocie ziemią. Twój ojciec ksiądz kupił już kilkadziesiąt hektarów? |
|
no to teraz podatki od nieruchomosci w góre, komunikacja w góre,dofinansowane Motoru pare milionów, i sprzedajemy kazdy kawałek ziemi w miescie pod developerkNa szczęscie te pieniądze pójdą na rozwój Lublina a nie dla czarnej mafii jakby wygrał ministrant! |
|
POtomkowie armii czerwonej trzymają się szeregów i nie dopuszczają uczciwości i rozsądku do głosu.Przecięż piotrowicz, kryże, jasiński nie kandydowali w Lublinie! |
|
Rozwin o jaki rozwój Ci chodzi?
|
|
rozwin o jaki rozwój Ci chodzi?no to teraz podatki od nieruchomosci w góre, komunikacja w góre,dofinansowane Motoru pare milionów, i sprzedajemy kazdy kawałek ziemi w miescie pod developerkNa szczęscie te pieniądze pójdą na rozwój Lublina a nie dla czarnej mafii jakby wygrał ministrant! |
|
W sumie to masz racje, Żuk rozwinał Lublin bo kasa z Unii była ,teraz juz nie ma co rozwijac sie tu tylko bloki i bloki w sumierozwin o jaki rozwój Ci chodzi?no to teraz podatki od nieruchomosci w góre, komunikacja w góre,dofinansowane Motoru pare milionów, i sprzedajemy kazdy kawałek ziemi w miescie pod developerkNa szczęscie te pieniądze pójdą na rozwój Lublina a nie dla czarnej mafii jakby wygrał ministrant! |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|