ehhh... jak co wybory jest poruszany temat tunelu tudzież wiaduktu wiodącego przez al.Racławickie... chciałabym dożyć takiej chwili jak to zrobią wolałabym aby nic nie obiecywali a zamieniali zamiary w czyny tego życzę sobie i wszyski! miłego dnia
|
|
A w połowie filaretów - na moście jeszcze jeden.
|
|
Więcej pomysłów na: http://www.prezydentlublina.com/
|
|
Budowa komisariatu-to poprawa bezpieczeństwa mieszkańców dzielnicy?Mimo tej wpadki -pewnie Pan Żuk jest całkiem sensownym kandydatem, jednak ja obstaję za rządami komisarycznymi ,bo gdyby nie rok 1984 i gen.Jaruzelski do dziś nie byłoby metra w stolicy...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
I jeszcze taka sugestia-SKUTECZNA POLICJA TO TAKA,KTÓRA MA WŁAŚCIWIE ZBUDOWANĄ SIEĆ INFORMATORÓW.Bez tego musiłby przypadać jeden policjant na jednego mieszkańca!!!
|
|
WYBIERZCIE MNIE NA PREZYDENTA A WSZYSTKO WAM OBIECAM BUCHACHA ,POWIEDZCIE KONCERT ŻYCZEŃ TRWA ,PRZECIEŻ TA BANDA CHCE SIĘ TYLKO DO KORYTA ZAŁAPAĆ ,LUDZIE PRZESTAŃCIE GŁOSOWAĆ NA WSZELKICH PARTYJNIAKÓW
|
|
Czy mi się wydaje, czy straszny tłum na zdjęciu widzę ?
|
|
Idzie nowe.Do tej pory katosamorządowcy chcieli budować kościoły. Och normalności, dodaj mi skrzydeł...
|
|
tylko komisariat? tunel na racławickich za bardzo oklepany ?? a moze by tak disneyland na górkach czechowskich, stadion o pojemności 80tys widzów koło zalewu , na każdym osiedlu lądowiska dla heliopterów miejskich zastąpiłyby one trolejbusy. SK...SYNY JE..NE RZĄDZIŁY OD 5 LAT I CO GÓWNO STAJEMY SIE SKANSENEM POLSKI. wioska gdzie co roku konczy studia 20 tys. niedouczonych pętaków z perspektywą albo pracy za najniższą krajową albo wyjazdu gdziekolwiek. WON z urzędu miejskiego wam platwusy juz dziekujemy
|
|
Panie Żuk dosyć tego pierdzenia. Ziemie możesz sobie przekazać ale jest kryzys w kraju i Policja nie dostanie pieniędzy na budowę komisariatu.
|
|
a ja daję każdemu kilo boczku, worek kartofli i litr czystego spirytusu i wybory mam w kieszeni |
|
komisariat, izba wytrzeźwień, "getta" to są wszystko już skutki. Trzeba myśleć o przyczynach.
|
|
Już jeden doktor rządził miastem, więc myślę że teraz trzeba dać szansę komuś innemu
|
|
Żuk chce zbudować komisariat
Za czyje pieniądze?Jeśli nie za swoje,to tytuł artykułu jest nieco dwuznaczny
|
|
Panie Kandydacie prosze sie zdecydować odnośnie al racławickich.To ma być tunel czy wiadukt.Bełkot od samego początku. A co na końcu.W 2014 roku to Pana już nie będzie. Lepiej zaproponuj Pan Inflanty.
|
|
WON! Nie będziecie dłużej niszczyć miasta! Nie wygrasz tych wyborów doktorku, nie oszukacie już po raz drugi mieszkańców!
|
|
Proszę wszystkich funkcjonariuszy partyjnych PiS o zaprzestanie używania języka agresji i nienawiści. Zwalacie winę na PO a sami jesteście prowodyrami tych wszystkich wydarzeń. Jarosław Kaczyński regularnie używa języka ośmieszania, wykluczania i deprecjonowania innych a następnie obłudnie oskarża o to Tuska. Więcej odpowiedzialności!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|