gratuluje ludziom, ktorzy wpadli na pomysł z zaklejeniem plakatów, a jeszcze wiekszy szacunek mam za wykonanie!!!!
gdyby osoby startujące w wyborach ponosiły odpowiedzialnośc karną za obietnice, nie rzucaliby słów na wiart i może wybory miały buy sens, a nie na zasadzie " wybra mniejsze zło"!!!
|
|
Po prostu ten ktoś pokazał prawdziwe oblicza kandydatów.... he he he
|
|
Bede glosowal na ta swinke. W przeciwieństwie do innych plakatów, ta osobę darze szacunkiem ! !
|
|
Wreszcie jacyś prawdziwi kandydaci z których może być pożytek (szynka) a nie obiecujący nam co roku pasożyty społeczne, dla których liczy się tylko kasa... Brawo za pomysł i odwagę za wykonanie !!!
|
|
Te stwory są urocze, poprawiają nastrój z rana, popieram
|
|
NIE straszcie aresztem ludzi którzy kreatywnie i celnie wyrazili nasze odczucia
Rysunki-dzieła sztuki!
Brawo artyści kandydujcie w wyborach
|
|
Brawo! potwierdzam Dreher to świnia!
|
|
BRAWO PRAWDZIWE TWARZE TEGO TYPU MIERNOT RZĄDZĄCH NASZYM MIASTEM OD 20 PRZESZŁO LAT
|
|
Świetny pomysł!Troszkę humoru i dystans do wyborów jest potrzebny.Kiedyś "Twórcy tego typu akcji" będą odznaczani orderami,że potrafili walczyć z kołtuństwem,jak poprzednie pokolenie.Szkoda tylko,ze wypowiedzi o łamaniu prawa mają taki sam wydźwięk,jak te z okresu lat '82-'89.Ale widać taka to już tradycja na terenie pomiędzy Bugiem i Odrą!!!!!!!
|
|
Policja jak zwykle staje się "ZBROJNYM RAMIENIEM SIŁY RZĄDZĄCEJ".Czy nie jest to przypadkiem "ORGANIZACJA PRZESTĘPCZA O CHARAKTERZE ZBROJNYM"???????????????
|
|
a że plakaty wiszą w miejscach nie dozwolonych lub też wprost zagrażających bezpieczeństwu ruchu drogowego, to już inna sprawa ?
|
|
Policja reaguje ne nielegalne zakrycie ogłoszenia wyborczego, ale na to, że większa część ogłoszeń wyborczych jest umieszczana nielegalnie to już nie... Żenada.
|
|
Super pomysl! Widac, ze nie wszystko jeszcze stracone. Brawo "niewidzialna reko"
|
|
hehe. Te plakaty są niezwykle prawdziwe. ktoś mógłby krzyknąć, że to zdrada! Masakra jakaś. A zdrajce w Lublinie znaleźć łatwo - Dariusz Piątek zdrajca PO. Pozdrawiam
|
|
To znaczy, że jeśli zasłoniłem plakat jakiegoś palanta swoim ogłoszeniem to mogę trafić do więzienia ?
Rzygać mi się chce
|
|
Niestety większość tych pieknych plakatów pokazujących rzeczywiste zamiary kandydatów ktoś w nocy pozdejmował
|
|
"Oni lubią zwierzęta tylko te, które się je, a tych których się nie je, to ich nienawidzą" "Arizona", 1996, Ewa Borzęcka |
|
W naszym kochanym mieście władzę sprawuje PO a jak widać w mieście najwięcej plakatów wyborczych wisi PO i PSL. Straż Miejska podlega bezpośrednio Prezydentowi który jak wiadomo jest związany z PO to sam sobie odpowiedz czy ci biedni strażnicy mogą podjąć zgłaszane interwencje ? Do puki prawo w tym kraju nie będzie równe dla wszystkich to niestety warcholstwo będzie podnosić głowy. |
|
Siedzę w polityce już parę lat i mogę powiedzieć z ręką na sercu ,że pierwsze 7 miejsc i ostatnie to ludzie z tzw plecami z reguły jedynie 2 osoby z końca listy to ludzie wolni od układów i zobowiązań.I nie ma tu znaczenia jaka partia.Także namawiam do myślenia przy wyborze swojego kandydata.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|