TNS OBOP sondaż :
1. Krzysztof Żuk 29 %
2. Lech Sprawka 20 %
3. Izabella Sierakowska 16 %
4. Zbigniew Wojciechowski 10 %
5. Jerzy Gryz 2 %
6. Henryk Rozwadowski 2 %
7. Andrzej Bieńko (PSL) 1 %
8. Zdzisław Podkański 0 %
Prawybory (polegały na klikaniu myszką komputerową na kandydata :
1. Krzysztof Żuk – 27,71 %
2. Andrzej Bieńko (PSL) – 21,69 %
3. Izabella Sierakowska – 20,48 %
4. Jerzy Gryz – 16,87 %
5. Zbigniew Wojciechowski – 12,05 %
6. Lech Sprawka – 1,2 %
7. Zdzisław Podkański – 0 %
8. Henryk Rozwadowski – 0 %
|
|
Dlaczego przedstawicieli PSLu jest tak mało w radzie miasta?
|
|
Na forach wypisują że Sprawka jest mechanikiem z zawodu, ale przecież mieliśmy już elektryka i był OKEY.
|
|
Ale później za rządów PIS awansował na kuratora oświaty, także teraz pasowałoby być prezydentem
|
|
"Żyjemy w kraju, w którym demokrację niszczy szwindel. Jest nim przeżarta patologicznymi powiązaniami piąta władza, bo tak nazywa się ośrodki badania opinii publicznej. Władza sondażowni jest ogromna. – Za pomocą sondaży można zniszczyć kandydata na prezydenta lub szanse partii politycznej na władzę. Można zdymisjonować ministra, ogłaszając, że tego chcą ludzie. Można skasować niewygodny program telewizyjny, podając fałszywe informacje o jego odbiorze przez widzów – mówi socjolog, dr Włodzimierz Petroff." Więcej na dwa dni przed wyborami znajdziesz w wyszukiwarkach pod hasłem"grupa trzymająca sondaże". Powiesz, że wydanie papierowe wyszukiwarek nie posiada - to nic, możesz przecież kwintesencję badań przeprowadzanych na anonimowej, reprezentatywnej grupie respondentów przekazać przekazać innym. A propos, byłeś w tej reprezentatywnej grupie anonimowych respondentów, których frekwencja wyborcza sięga niemal 100%? |
|
Ci co wam zaufali juz nie żyją |
|
Po tym jak Żuk powiedział, że chce kontynuować "dzieło" poprzedniego prezydenta na pewno nie dostanie mojego głosu. Pis z karierowiczem Sprawką odpadają! Mam nadzieję, że w końcu wygra p.Sierakowska.
|
|
na Sierakowską będę głosować
|
|
Jak telefoniczny sondaż może być wiarygodny i to jeszcze wśród 500 osób :D:D:D:D:D ? Przecież to zakrawa na gruby śmiech i śmierdzi na kilometr lansowaniem określonego kandydata. W tym wypadku jest to Pan Żuk, który będzie kontynuował "robotę" Pana Wasilewskiego czyli pozostawię to bez komentarza bo żal, że nasz region się marnuje i przegapia każdą szansę rozwoju miasta.
|
|
A Komitet Wyborczy p.Wojciechowskiego powołując się na jakiś sondaż twierdzi, że to on będzie w II turze
|
|
tak na chłopski rozum jak mozna głosować na gościa, który od 4 lat jest wysoko we władzach lublina i jest jak jest . jak mozna mieć jakąkolwiek nadzieje ze bedzie lepiej na jakiej podstawie? wszyscy będą lepsi czy to sprawka czy sierakowska czy wojciechowski. dlaczego ? a bo gorzej być nie moze. tylko rodzina, koleś albo deb*** zagłosuje na ludzi, którzy rządzili przez ostatnie 4 lata. takie jest moje zdanie.
|
|
Ten żuk to obrzydliwy jest rzeczywiście wygląda jaka jakiś owad
|
|
A ja trzymam kciuki i mam nadzieję, że sondaże się nie sprawdzą! Jak wygra Żuk, wyprowadzam się z tego miasta - nie chcę widzieć, jak kona...
|
|
Śmieszne te sondaże a gdzie Sierakowska która miała być w drugiej turze (wg sondaży oczywiście) może jako trzeci kandydat wystąpi ? Pewnie znowu możemy się spodziewać małej pomyłki. Bo kto będzie głosował na Prezydenta który nie dogada się z radą ? A przecież chodzi o to żeby zgodnie w końcu coś zrobiono, dla naszego dobra.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|