ODCIAC GINANSOWANIE SOROSOWYM LEWAKOM I ZDECHNA POnizej 5%
|
|
Kto teraz spłaci miliony długów Nowoczesnej?
|
|
Sprawka, Masłowska i Pruszkowski poza Sejmem. To już wiadomo.
|
|
jak zwykle lubelszczyzna najwieksze siedlisko nierobow i ciemnogrodu
|
|
a gdzie te miliardy co obiecywał soboń ??
|
|
A gdzie jest rzekomy Marszałek województwa Stawiarski czarno na białym widać że ma w d... PIS może czas na zmianę
|
|
No i mamy panie specjalistki matkę i córkę które wiedzą, gdzie leżą konfitury i wielce się angażują teraz. Ludzie patrzą i się śmieją. Honoru trochę drogie panie.
|
|
Za wysoki wynik PiS dziękuje Żukowi i Krawczykowi. Górki. Ludzie pamiętają.
|
|
no i proszę, Konfederacja odrobinę na Lubelszczyźnie wyprzedziła Lewicę, co ciekawe wynik 6,4 jest równy wynikowi ogólnopolskiemu. Jestem tego samego zdania co konfederaci - nie otwieram póki co szampana, bo pamiętam co było w maju, sondaże wpierw pokazywały 6%, a potem dziwnym zbiegiem okoliczności było 4 z hakiem dla Konfederacji. Miejmy nadzieję, że teraz żadne takie świństwo się nie wydarzy, zasłużenie Konfederacja musi wejść do sejmu, zrobili kawał dobrej roboty.
|
|
Kto teraz spłaci miliony długów Nowoczesnej?bezdomny z warszawy co rozdaje auta ?? |
|
Sprawka, Masłowska i Pruszkowski poza Sejmem. To już wiadomo.Jakie jest źródło tej informacji? |
|
Nocne głosowanie w sprawie Górek czechowskich - pamiętamy. Mimo wszystko w następnych wyborach samorządowych życzę Żukowi jeszcze jedną ostatnią kadencję, żeby pokazał swoje talenta w zarządzaniu miastem zadłużonym pod korek.
|
|
Coming out???
|
|
skutki olania referendum i wyroku NSA przez developartyjke ?
|
|
Mnie interesuje czy senatorem zostanie Górski czy Bury
|
|
Za wysoki wynik PiS dziękuje Żukowi i Krawczykowi. Górki. Ludzie pamiętają.Przepraszam bardzo, ale co obchodzą Górki chłopa z Biłgoraja, Łukowa czy, za przeproszeniem, Parczewa? Przecież tu są dane z województwa. Przepraszam, że tak powiedziałem. |
|
Trudno nie zauważyć że Lubkin ma ok 230tys uprawnionych do głosowania a Biłgoraj moze z 15tys. Poza tym elektorat PO to raczej duże miasta. Temu elektoratowi w Lublinie Żuk i jego radni napluli w twarz. I jest rezultat.
|
|
Jak to się ma do sondy tutejszej, " czy jesteś zadowolony z wyników wyborów!". Ktoś tu kręci
|
|
Do wszystkich piszących o Górkach - jeśli taka kwestia dla kogoś jest powodem, żeby brać ja w ogóle pod uwagę gdy ważą się losy całego kraju, to powinien odwiedzić psychiatrę... Po prostu sprawa kluczowa dla kraju a nawet całej Europy.
Do końca życia te Górki będziecie przeżywać? Ile jeszcze można?
|
|
Trudno nie zauważyć że Lubkin ma ok 230tys uprawnionych do głosowania a Biłgoraj moze z 15tys. Poza tym elektorat PO to raczej duże miasta. Temu elektoratowi w Lublinie Żuk i jego radni napluli w twarz. I jest rezultat.Trudno też nie zauważyć, że województwo nie składa się z samego Biłgoraja. Ludność całego województwa wielokrotnie przewyższa sam Lublin, więc argument wyciągnąłeś z dupy. Ludzie mają górki lubelskie w głębokim poważaniu, tak jak i Żuka. A że są ograniczeni i widzą wyłącznie czubek własnego nosa, to już inna kwestia. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|