Kruk Mazurkowi oka nie wykole.I ch ...man sie załapał.A łysemu łyso.
|
|
Wstyd mi za Was ludzie! Sprzedaliście kraj, za podarunek z Waszej własnej kieszeni.
|
|
PiS wygrało w Polsce. Ale frakcja Europejskich Konserwatystów i Reformatorów do której należy PiS straciła sporo mandatów. Miała 77 a będzie miała 58 (Po Brexicie jeszcze mniej) PiS będzie musiał wybrać pomiędzy marginalizacją a sojuszem z proputinowskimi ugrupowaniami Salviniego i Le Pen. A to dobrze Polsce nie wróży.
|
|
Wstyd mi za Was ludzie! Sprzedaliście kraj, za podarunek z Waszej własnej kieszeni.Jesteś słabo zorientowany, to KE skupiająca ludzi dla których Polska to nienormalność, ludzi, takich jak Cimoszewicz i Miller, komuchów którzy w czasach PRL dbali o interesy komunistycznej Rosji (ZSRR), oraz ludzi takich jak Radosław Sikorski, Lewandowski, likwidatorów Polski, z polecenia UE bedącej tymczasową nazwą IV niemieckiej Rzeszy. |
|
Wstyd mi za Was ludzie! Sprzedaliście kraj, za podarunek z Waszej własnej kieszeni.Lepszy prezent, niż miałoaby ukraść - samo kradło. |
|
A jednak my nawet siebie nie szanujemy sptzefaliscie sie za swoją kase tym oszołomów pisowskim
|
|
A wyniki pozostałych startujących kandydatów gdzie? Ciekawe kto by wszedł gdybyśmy głosowali na ludzi, nie na partie?
|
|
Wstyd mi za Was ludzie! Sprzedaliście kraj, za podarunek z Waszej własnej kieszeni.coś cie pisory nie polubili,ale u tych trutni ,to norma ,za partyjke ojca i matke utłukom,w brukseli będa całkowicie na marginesie,Orban jest przynajmniejw partii ludowej.czy nie dałoby sie ,żeby Orban przyjeżdżał na 3 dni w tygodniu do Polski porządzić? a tych jełopów by sie pogoniło do diabła,albo do rydzyka,czyli mniej więcej w to samo miejsce |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|