Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wyniki wyborów do Europarlamentu. Radość w sztabie PiS w Lublinie [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 maja 2019 r. o 22:45 Powrót do artykułu
Na trzeźwo jest to nie do przyjęcia
Odpowiedz
Brawo PIS, już czekamy na sukces na jesieni. PO przepadnie z kretesem, dziady jedne.
Odpowiedz
"Coś tam, coś tam" Ela będzie teraz mogła nawalić się w trupa w Brukseli... Wstyd jak cholera.
Odpowiedz
Teraz Ela może legalnie coś pociągnąć
Odpowiedz
Przepraszam, czy jedna z Pań ma Inkę na koszulce? Czy mnie oczy mylą?
Odpowiedz
Pomimo że na nią nie głosowałem, pamiętam o waszych obietnicach przedwyborczych !!!
Odpowiedz
Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.
Odpowiedz
Polska jest podzielona na dwa bloki. Tę azjatycką do Wisły i europejską na zachód od rzeki! Musimy się z tym pogodzić i wytrwać w przekonaniu, że kiedyś wygra cywilizacja odmienna od tej wschodniej. Na razie jestem zadowolona z mojego miejsca na ziemi i wracać do kraju nie zamierzam.
Odpowiedz
Ta brzydka z Inką to żoną Tulajewa?
Odpowiedz
Przepraszam, czy jedna z Pań ma Inkę na koszulce? Czy mnie oczy mylą?
 Owszem. Pani, która nosi tę koszulkę podobno obiecywała ludziom że podniesie im emerytury. Wszystko to w ramach kampani i walki o fotel burmistrza Bychawy. Takie relacje przedstawiają mieszkańcy Bychawy.
Odpowiedz
Gratuluję PISowi i ubolewam, że mój kandydat z listy nr 1 miejsca 9 nie wygrał.
Odpowiedz
Długo nie trzeba było czekać na kwik. Kwiiii, kwiii, kwiii i ból zada :d
Odpowiedz
Czy ktoś obeznany w lubelskiej polityce może mnie oświecic - ministrem od czego jest ten grubszy dżentelmen w błękitnej  wybitnie nieeieczorowej marynarce w pierwszym kadrze większości fotek ze sztabu Pisu? Mam słabą pamięć ale w poprzednich wyborach był chyba zawsze z Zukiem i Grabczukiem...
Odpowiedz
Pano BEATA Mazurek
Odpowiedz
Gratulacje dla Pani ... mmm yyy coś tam coś tam :) Jest i Tułajew, wiecznie przegrany, jak Adaś Miauczynski
Odpowiedz
Gratuluję PISowi i ubolewam, że mój kandydat z listy nr 1 miejsca 9 nie wygrał. Ja również ubolewam że dr Paweł Janulewicz nie ma mandatu, ale może na jesieni zobaczymy go w Sejmie. 

Odpowiedz
ZSL - polityczna kurtyzana PZPR zdycha i to jest najwazniejsze dla Polski.
Odpowiedz
STALIN DUMNY - znowu sa razem MILLER CIMOSZEWICZ i HETMAN - PZPR i ZSL
Odpowiedz
Za ile PiS wynajął centrum konferencyjne proszę o fakturę
Odpowiedz
BRAVO PiS ! Gońić bolszewików post uboli.Wykopać łysego z bandą nim znów wyremontuje Krakowskie i powiększy dług.Un i tak nie spłaci,a pociagnie prowizji od każdej umowy z wykonawcą ,sprzedawcą kostki najlepiej z Chin,bo tam nikt nie pojedzie i raczej się nie dogada.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...