Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wyniki wyborów do Europarlamentu. Radość w sztabie PiS w Lublinie [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 maja 2019 r. o 22:45 Powrót do artykułu
Jaka gazeta taki artykuł Dobra rada dla dziennikarzyny czytaj tekst przed publikacją "Drugie miejsce i mandat przypadnie zaś Elżbiecie Mazurek, która znajdowała się na 2. miejscu na liście PiS." Mamy nową polityk Elżbietę Mazurek!? To chyba siostra Beaty Mazurek!?
Odpowiedz
lubelskie to zascianek ciemnogrodu Sprzedali sie jak judasze za 500+
Odpowiedz
PiS zrobił słaby wynik w lubelskim przy takim nalocie dywanowym co chwile całego rzadu z Kaczyńskim na czele i duda! Słabiutko .... widać ze ludzi ze da się kupić za ich własne pieniądze !
Odpowiedz
Wygraliśmy!
Odpowiedz
I can do something something there
Odpowiedz
Powinni głosować ludzie tylko z wyższym wykształceniem, do lat 50! W Puławach za kampanię wyborczą kruk niech płaci maj z własnej kieszeni, a nie azoty.
Odpowiedz
Czy ktoś obeznany w lubelskiej polityce może mnie oświecic - ministrem od czego jest ten grubszy dżentelmen w błękitnej  wybitnie niewieczorowej marynarce w pierwszym kadrze większości fotek ze sztabu Pisu? Mam słabą pamięć ale w poprzednich wyborach był chyba zawsze z Zukiem i Grabczukiem...
Odpowiedz
Mazurek -tak ale Kruk -nie
Odpowiedz
W Lublinie remis KE i PIS po 42%. Kiedy w końcu Kaczyński wymieni szefa struktur PIS.
Odpowiedz
Widać, jak w tym narodzie liczą się "ideały wolnościowe" związane tez ze ścieżką podążania za rozumem. Tylko kasa się liczy. 500zł i by na diabła rogatego zagłosowały.....
Odpowiedz
Polska jest podzielona na dwa  bloki. Tę azjatycką do Wisły i europejską  na zachód od rzeki! Musimy się z tym pogodzić i wytrwać w przekonaniu, że kiedyś wygra cywilizacja odmienna od tej wschodniej. Na razie jestem zadowolona z mojego miejsca na ziemi i wracać do kraju nie zamierzam.
 Masz rację siedź na tym nowoczesnym zachodzie. Dla takich jak ty nie ma miejsca na wschód i na zachód "od tej rzeki". Bez takich jak ty damy sobie radę.
Odpowiedz
Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.
 No wiesz co?. Jeszcze nie POszli siedzieć POprzednicy - jest kolejka.
Odpowiedz
PiS wygrał i to jest dobra wiadomość. Życzę im aby w jesieni uzyskali jeszcze lepszy wynik.
Odpowiedz
Dwie ,, najładniejsze '' dziewczyny wschodniej polski - będą miały branie !!!!!!!!
Odpowiedz
jak w pE zobacza te nasze utyte babochłopy i poznają ich entelekt piekielny,o języku na migi nie wspominając ,to uciekną i przejdą wszyscy na islam ,sama klempa zapapla ich na śmierć,to dopiero bedzie
Odpowiedz
Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.
No wiesz co?. Jeszcze nie POszli siedzieć POprzednicy - jest kolejka.
 bo mają umowe ,my ,nie ruszamy was ,wy, nie ruszcie nas,już tak farmazonią 30 lat ,co? nie widać tego?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...