Jaka gazeta taki artykuł
Dobra rada dla dziennikarzyny czytaj tekst przed publikacją "Drugie miejsce i mandat przypadnie zaś Elżbiecie Mazurek, która znajdowała się na 2. miejscu na liście PiS." Mamy nową polityk Elżbietę Mazurek!? To chyba siostra Beaty Mazurek!?
|
|
lubelskie to zascianek ciemnogrodu Sprzedali sie jak judasze za 500+
|
|
PiS zrobił słaby wynik w lubelskim przy takim nalocie dywanowym co chwile całego rzadu z Kaczyńskim na czele i duda! Słabiutko .... widać ze ludzi ze da się kupić za ich własne pieniądze !
|
|
Wygraliśmy!
|
|
I can do something something there
|
|
Powinni głosować ludzie tylko z wyższym wykształceniem, do lat 50! W Puławach za kampanię wyborczą kruk niech płaci maj z własnej kieszeni, a nie azoty.
|
|
Czy ktoś obeznany w lubelskiej polityce może mnie oświecic - ministrem od czego jest ten grubszy dżentelmen w błękitnej wybitnie niewieczorowej marynarce w pierwszym kadrze większości fotek ze sztabu Pisu? Mam słabą pamięć ale w poprzednich wyborach był chyba zawsze z Zukiem i Grabczukiem...
|
|
Mazurek -tak ale Kruk -nie
|
|
W Lublinie remis KE i PIS po 42%. Kiedy w końcu Kaczyński wymieni szefa struktur PIS.
|
|
Widać, jak w tym narodzie liczą się "ideały wolnościowe" związane tez ze ścieżką podążania za rozumem. Tylko kasa się liczy. 500zł i by na diabła rogatego zagłosowały.....
|
|
Polska jest podzielona na dwa bloki. Tę azjatycką do Wisły i europejską na zachód od rzeki! Musimy się z tym pogodzić i wytrwać w przekonaniu, że kiedyś wygra cywilizacja odmienna od tej wschodniej. Na razie jestem zadowolona z mojego miejsca na ziemi i wracać do kraju nie zamierzam.Masz rację siedź na tym nowoczesnym zachodzie. Dla takich jak ty nie ma miejsca na wschód i na zachód "od tej rzeki". Bez takich jak ty damy sobie radę. |
|
Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.No wiesz co?. Jeszcze nie POszli siedzieć POprzednicy - jest kolejka. |
|
PiS wygrał i to jest dobra wiadomość. Życzę im aby w jesieni uzyskali jeszcze lepszy wynik.
|
|
Dwie ,, najładniejsze '' dziewczyny wschodniej polski - będą miały branie !!!!!!!!
|
|
jak w pE zobacza te nasze utyte babochłopy i poznają ich entelekt piekielny,o języku na migi nie wspominając ,to uciekną i przejdą wszyscy na islam ,sama klempa zapapla ich na śmierć,to dopiero bedzie
|
|
bo mają umowe ,my ,nie ruszamy was ,wy, nie ruszcie nas,już tak farmazonią 30 lat ,co? nie widać tego?Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.No wiesz co?. Jeszcze nie POszli siedzieć POprzednicy - jest kolejka. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|