Na trzeźwo jest to nie do przyjęcia
|
|
Brawo PIS, już czekamy na sukces na jesieni. PO przepadnie z kretesem, dziady jedne.
|
|
"Coś tam, coś tam" Ela będzie teraz mogła nawalić się w trupa w Brukseli...
Wstyd jak cholera.
|
|
Teraz Ela może legalnie coś pociągnąć
|
|
Przepraszam, czy jedna z Pań ma Inkę na koszulce? Czy mnie oczy mylą?
|
|
Pomimo że na nią nie głosowałem, pamiętam o waszych obietnicach przedwyborczych !!!
|
|
Mam nadzieję że pis wygra wybory na jesieni i w ciągu max 12 miesięcy doprowadzi do takiego kryzysu gospodarczego i społecznego że osoby ze zdjęć będą siedzieć w celach czego im serdecznie życzę albo dojdzie do wojny domowej.
|
|
Polska jest podzielona na dwa bloki. Tę azjatycką do Wisły i europejską na zachód od rzeki! Musimy się z tym pogodzić i wytrwać w przekonaniu, że kiedyś wygra cywilizacja odmienna od tej wschodniej. Na razie jestem zadowolona z mojego miejsca na ziemi i wracać do kraju nie zamierzam.
|
|
Ta brzydka z Inką to żoną Tulajewa?
|
|
Przepraszam, czy jedna z Pań ma Inkę na koszulce? Czy mnie oczy mylą?Owszem. Pani, która nosi tę koszulkę podobno obiecywała ludziom że podniesie im emerytury. Wszystko to w ramach kampani i walki o fotel burmistrza Bychawy. Takie relacje przedstawiają mieszkańcy Bychawy. |
|
Gratuluję PISowi i ubolewam, że mój kandydat z listy nr 1 miejsca 9 nie wygrał.
|
|
Długo nie trzeba było czekać na kwik. Kwiiii, kwiii, kwiii i ból zada :d
|
|
Czy ktoś obeznany w lubelskiej polityce może mnie oświecic - ministrem od czego jest ten grubszy dżentelmen w błękitnej wybitnie nieeieczorowej marynarce w pierwszym kadrze większości fotek ze sztabu Pisu? Mam słabą pamięć ale w poprzednich wyborach był chyba zawsze z Zukiem i Grabczukiem...
|
|
Pano BEATA Mazurek
|
|
Gratulacje dla Pani ... mmm yyy coś tam coś tam :)
Jest i Tułajew, wiecznie przegrany, jak Adaś Miauczynski
|
|
Gratuluję PISowi i ubolewam, że mój kandydat z listy nr 1 miejsca 9 nie wygrał. Ja również ubolewam że dr Paweł Janulewicz nie ma mandatu, ale może na jesieni zobaczymy go w Sejmie. |
|
ZSL - polityczna kurtyzana PZPR zdycha i to jest najwazniejsze dla Polski.
|
|
STALIN DUMNY - znowu sa razem MILLER CIMOSZEWICZ i HETMAN - PZPR i ZSL
|
|
Za ile PiS wynajął centrum konferencyjne proszę o fakturę
|
|
BRAVO PiS ! Gońić bolszewików post uboli.Wykopać łysego z bandą nim znów wyremontuje Krakowskie i powiększy dług.Un i tak nie spłaci,a pociagnie prowizji od każdej umowy z wykonawcą ,sprzedawcą kostki najlepiej z Chin,bo tam nikt nie pojedzie i raczej się nie dogada.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|